Yarin Halali פורסם אוגוסט 21, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 21, 2020 אחרי תקופה ארוכה ללא חניכי בקרות - נכנס אליי יובל גזית להסמכה. גזית בחור משכמו ומעלה , שנותן המון למען החטיבה ומפקח שעות על גבי שעות על גבי שעות על גבי שעות ... בנוסף לזה שהוא זוכר כלכך הרבה נהלים וכמעט את כל הSOP בעל פה ואין לי מושג איך -ועל זה ייאמר שאפו. אני גאה לומר שהחניך עבר את הבחינה המסכמת בהצלחה- וסיים את כל מסלול הפיקוח בחטיבת ואטיל בשעה טובה ומוצלחת. הינה תל אביב - ברכות על מעבר השלב האחרון, מכאן השמיים הם הגבול עלה והצלח ! קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
KFIR EDEN פורסם אוגוסט 21, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 21, 2020 מזל טוב!! קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
shachaf yasurr פורסם אוגוסט 21, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 21, 2020 הגיע הזמן ילד ! מזמן אמרתי לך שאתה כבר מוסמך שמור לי על המסכה של VATIL @Yuval Gazit קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Tomer Israel פורסם אוגוסט 21, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 21, 2020 מזל טוב שאפו על ההשקעה הרבה גזית! קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Eilon Klein פורסם אוגוסט 21, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 21, 2020 מזל טוב גזית! תותח! קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Amit Eisinger פורסם אוגוסט 21, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 21, 2020 מזל טוב! קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Gal Mintz פורסם אוגוסט 21, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 21, 2020 כל הכבוד ובהצלחה! קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Yuval Gazit פורסם אוגוסט 22, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 22, 2020 תודה כולם, חייב להודות שלא האמנתי שאגיע לרגע הזה שאני אתחבר כC1. קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
amir friedland פורסם אוגוסט 22, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 22, 2020 מברוק ! קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Yaniv Cohen פורסם אוגוסט 22, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 22, 2020 אני לא יודע מה איתך אבל לי זה מרגיש רק אתמול, שליורוסקופ הורדת את הסקטור הכחול. אז, לאחר כמה חודשים של שביתה הצעת לבכתארי הצעה מפתה ומפה לשם כעבור יומיים על מגדל הוסמכת אחת ושתיים. הזמן עבר וצברת שעות אבל להתחיל לווקטר לא יכולת לחכות אז את החומר של גישה למדת בטיל ולהגיד רדאר קונטקט יכולת להתחיל. ואז מי היה מאמין שזה יכול לקרות אשכרה התחלת השגחות על בקרות. אמנם המסע לא היה קל אבל הגעת כעת לרגע המיוחל ולתנועות ברשת תוכל להגיב "מגע מכ"מ עמדת תל אביב" מזל טוב יא תותח!!! קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Amit Eisinger פורסם אוגוסט 22, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 22, 2020 כל הכבוד ובהצלחה, לעד תישאר בסטטיסטיקה של המחלקה! קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Dvir Ben-David פורסם אוגוסט 22, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 22, 2020 גזית הפקח הכי מוכשר ב-VATIL 🖥️ בשבילו ה-SOP הוא ממש כמו אליל 📖 ועכשיו אחרי שהוכשר על כל העמדות 🏆 יוליד פקחים כמו במחלקת יולדות 👶 מזל טוב על ה-C1 יא גאון אולי עוד מעט גם C3/I1/I3 אמן! קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Yuval Gazit פורסם אוגוסט 24, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 24, 2020 תודה כולםםםםם😃 נ.ב. @Amit Eisinger כנראה יצאתי מהסטטיסטיקה קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Amit Eisinger פורסם אוגוסט 24, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 24, 2020 לפני 4 שעות Yuval Gazit כתב: תודה כולםםםםם😃 נ.ב. @Amit Eisinger כנראה יצאתי מהסטטיסטיקה בשעה טובה Yuval Gazit הגיבו לזה 1 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Eyal Rokach פורסם אוגוסט 24, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 24, 2020 ברכות לבקר! Inbar Green וגם Yuval Gazit הגיבו לזה 1 1 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Etai Charit פורסם אוגוסט 26, 2020 דיווח Share פורסם אוגוסט 26, 2020 בקר תל אביב חדש זאת שמחה גדולה לכולנו. מזל טוב וכל הכבוד! Yarin Halali הגיבו לזה 1 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...