Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 1, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 1, 2020 שלום חברים, לפני כמה ימים פרסם כאן מנהל החטיבה מסמך נהלים וחוקים מפורט לשרת הדיסקורד החטיבתי אשר על כולם לעמוד בו. בהתאם לכך, אני חוזר ואומר ושוב מדגיש כי שרת הדיסקורד הינו חלק בלתי נפרד מחטיבת ואטיל ועל כן חלה חובת ניהול שיח מכבד עבור כולם! ז"א התנהגות נאותה, מכבדת ובוגרת בכלל החדרים. לפיכך אין לקלל, אין להתבהם, אין להשתלח ולבצע שיימינג בחברי חטיבה ואין להתנהל בצורה פוגענית כלפי האחר - גם אם מדובר בצחוק. נוסף על כך, כשם שמדובר בקהילה שמכילה בתוכה מגילאי ילדות ועד פנסיה חל איסור מוחלט על הכנסת תכנים מיניים ופוגעניים לשרת הדיסקורד. חברי חטיבה המעוניינים לבצע את כל הדברים האלה מוזמנים לעשאת זאת מחוץ לשרת הדיסקורד החטיבתי. לאחר תלונות שקיבלתי על כמה וכמה חברי חטיבה שממשיכים להתנהל בניגוד למסמך החדש שזה עתה יצא ייכנסו מעתה לפועל שני דברים: 1. החל מהיום, יום א', ה-1.11.2020 ינתן "שבוע חסד" שבו לר תינקט אפיכת משמעת בשרת הדיסקורד - זאת על-מנת לתת לחברי החטיבה האפשרות להתרגל לכללים החדשים. במקום, נעסוק בהסברה ובמתן אזהרות בלבד. החל מיום א' הבא, ה-8.11.2020 תחל האכיפה בכוח מלא ותינקט מדיניות של אפס סובלנות כלפי בעיות משמעת. 2. מרגע זה והלאה נכנס בר רודוי לנהל את שרת הדיסקורד יחד איתי, וביחד נאכוף את כללי המשמעת בשרת. לחוקי השרת לחצו כאן. אנא מכם, שמרו על הכללים בשרת כפי שאתם שומרים עליהם ברשת בכלל. dor alon, Yuval Abramzon, Moshe Mizrahi וגם 5 אחרים הגיבו לזה 5 3 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Yuval Abramzon פורסם נובמבר 1, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 1, 2020 כל הכבוד על כל נושא ההסברה על איך צריך להתנהג כמו במסמך. אבל אני נתקל בהתעלמות מוחלטת מתלונות על התנהגות בזיונית של כמה מחברי החטיבה הצעירים יותר שהצטרפו השנה. לא משנה כמה ולמי אתלונן,שוב ושוב אני נתקל בתשובות של "עזוב אותך נו הוא ילד אל תתייחס". עם כל הכבוד,מתוך 5 שנותיי בחטיבה שבהם גם אני הייתי יחסית בעייתי, בהתנהגות והתנהלות כזאת לא נתקלתי מעולם. להפך,לא הייתם נותנים להתנהגות כזאת להתרחש,ישר באן. אם אתם כל כך רוצים משמעת נוקשה בשרת,תאכפו אותה על כולם,בלי "שבוע חסד" וכל הנלווה. יש כמות לא קטנה של ילדי מקלדת בשרת,ואני חושב שהגיע הזמן והגיוני לעשות סינון. eyal shavit וגם Dvir Ben-David הגיבו לזה 1 1 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Joel Strikovsky פורסם נובמבר 1, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 1, 2020 ירדן, תפרסם את זה בשרת הדיסקורד כ announcement. אסור לסמוך שמישהו שמסתובב בדיסקורד גם מאוד פעיל בפורום ולהניח שהוא ראה את הפוסט שלך עם ההנחיות ולוחות הזמנים. אומנם זה של החטיבה אבל עדיין הם שתי פלטפורמות נפרדות שלו תלויות בשימוש אחת בשניה Yuval Abramzon הגיבו לזה 1 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
shachaf yasurr פורסם נובמבר 1, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 1, 2020 לפני 3 שעות noam bar כתב: באותה המידה יש אנשים שמתנהגים בצורה כזו או אחרת לילדים "קטנים". סינון לא יעבור רק על אותם ילדי מקלדת אלא גם על אנשים שמתנהגים בצורה מזעזעת בשיחות. אין הבדל בגיל לכל אחד מגיע הכבוד הראוי לו . וזה כרגע לא קיים. אתה צודק בהחלט ! אבל כדי לנסות לחשוב . אולי זה קורה בגלל שלא נותנים את הכבוד או את היחס המינמלי לאדם קצת מבוגר. איך הצד השני יגיב ? יש שני צדדים לכל מטבע . אין צודק אחד Dvir Ben-David, Yarin Halali, Yuval Abramzon וגם 2 אחרים הגיבו לזה 4 1 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Yuval Abramzon פורסם נובמבר 1, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 1, 2020 לפני 3 שעות noam bar כתב: באותה המידה יש אנשים שמתנהגים בצורה כזו או אחרת לילדים "קטנים". סינון לא יעבור רק על אותם ילדי מקלדת אלא גם על אנשים שמתנהגים בצורה מזעזעת בשיחות. אין הבדל בגיל לכל אחד מגיע הכבוד הראוי לו . וזה כרגע לא קיים. בתור אנשים שאתה מגדיר את התנהגותם כמזעזת,אתה מגדיר גם את עצמך? שנכנסת לחדר שיחה פרטי,קטעת הכל,רק בשביל לאחל מוות לאדם בעל מוגבלות נפשית שדיבר איתי? שלעולם לא תחשוב ששכחתי לך את זה. מסתבר שגם לבני 12 לא חסר רוע. Eilon Klein, Dvir Ben-David וגם eyal shavit הגיבו לזה 2 1 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Dvir Ben-David פורסם נובמבר 1, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 1, 2020 לפני 42 דקות Yuval Abramzon כתב: בתור אנשים שאתה מגדיר את התנהגותם כמזעזת,אתה מגדיר גם את עצמך? שנכנסת לחדר שיחה פרטי,קטעת הכל,רק בשביל לאחל מוות לאדם בעל מוגבלות נפשית שדיבר איתי? שלעולם לא תחשוב ששכחתי לך את זה. מסתבר שגם לבני 12 לא חסר רוע. יחס גורר יחס, וזה קצת עצוב שאנשים מעירים לאנשים על ההתנהגות שלהם בלי להסתכל על איך הם מתנהגים בעצמם... קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Yuval Abramzon פורסם נובמבר 1, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 1, 2020 לפני 9 דקות Dvir Ben-David כתב: יחס גורר יחס, וזה קצת עצוב שאנשים מעירים לאנשים על ההתנהגות שלהם בלי להסתכל על איך הם מתנהגים בעצמם.. גדולתו של אדם היא למידה עצמית. שים לב שמעולם לא היה לי שום ריב או ויכוח איתך,כי כמו שאמרת,יחס גורר יחס. עם כל הכבוד,כמעט כל צעד של אותה קבוצת אנשים ספציפיים אליהם התייחסתי,מורדים באנשים גדולים מהם, ואף בחטיבה עצמה. דוגמאות? עלילת שווא על חבר הנהלה על כך שגנב 90$ מחבר חטיבה אחר,דבר שאגב הוכח כלא נכון. השני הוא עלילה על חבר חטיבה אחר שלטענתם איים עליהם בשלילת הסמכה וכדומה,כשאותו חבר חטיבה בכלל לא צוות ההנהלה! השלישי הוא כמובן השמעה חוזרת ונשענת של הקלטות של חברי חטיבה,שלא אחשוף פה את שמם,ביניהם אני דרך אגב,ואת השאר אתה יכול לנחש. בוא ותסביר לי למה עד לפני כחצי שנה היה פה כל כך נעים ושקט,ופתאום נהיה שטף של התנהגויות בזויות מצד רוב חברי החטיבה,איך אומרים? "המבין מבין,הטיפש ינחש". Eilon Klein, Dvir Ben-David, eyal shavit וגם 1 אחר הגיבו לזה 3 1 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 2, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 2, 2020 לפני 12 שעות Yuval Abramzon כתב: מסתבר שגם לבני 12 לא חסר רוע. איך בני 12 אם הגבלת הגיל בואטסים היא 13 בכלל? קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Yuval Abramzon פורסם נובמבר 2, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 2, 2020 לפני 1 שעה Moshe Mizrahi כתב: איך בני 12 אם הגבלת הגיל בואטסים היא 13 בכלל? תשאל את ההוא שנמצא מעליך. קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
eyal shavit פורסם נובמבר 2, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 2, 2020 לפני 1 שעה Moshe Mizrahi כתב: איך בני 12 אם הגבלת הגיל בואטסים היא 13 בכלל? ככה זה שלא בודקים תז בכניסה😝 Yuval Abramzon הגיבו לזה 1 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Yuval Abramzon פורסם נובמבר 2, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 2, 2020 לפני 12 שעות noam bar כתב: סליחה? עם כל הכבוד זה לא המקום לריב. אבל לפני שאתה מלבין את שמי ברבים במעשה חמור! תציין דברים **שקרו** ולא מה שאתה חשבת. שוב זה לא המקום לריב, אבל להגיע לכזאת מסקנה ? מוזמן לשאול את כותב הפוסט אם זה קרה,גם הוא זוכר שלא נדבר על העובדה שזה פשוט קרה לי מול העיניים ואני לא בן אדם שמוכר כל כך בחטיבה כשקרן😉 Daniel Klimovitsky, eyal shavit, Eilon Klein וגם 1 אחר הגיבו לזה 4 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
shachaf yasurr פורסם נובמבר 2, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 2, 2020 לפני 1 שעה Moshe Mizrahi כתב: איך בני 12 אם הגבלת הגיל בואטסים היא 13 בכלל? ברגע שמתגלה דבר כזה חוץ מלהעביר את המידע לBOG אין יותר מדיי מה לעשות. זה החלטה שלהם אם לטפל בעניין או שלא. Yuval Abramzon וגם eyal shavit הגיבו לזה 2 קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...
Or Bahtari פורסם נובמבר 2, 2020 דיווח Share פורסם נובמבר 2, 2020 חברים, אין מקום לדיון כזה על גבי פורום - זה לא מוציא אף אחד מכם טוב ועושה נזק. כמו שירדן כתב, יש חוקי דיסקורד חדשים והחל מתאריך ה-8/11 תהיה אכיפה בכוח מלא. תחדלו, שכל אחד ישתלט על עצמו וידאג ליצירת שיח לכל הפחות מכבד בשאיפה לשיחות מקצועיות לפיתוח התחביב. קישור לתוכן Share on other sites More sharing options...