Joel Strikovsky פורסם מאי 17, 2012 דיווח פורסם מאי 17, 2012 שלום לכולם. לפני יומיים החלטתי לרכוש רשיון למשך חודש ל Prepar3D בעלות של 10 דולר ע"מ לנסות אותו. התקנתי אותו הבקר ומייד קפצתי ל LLBG ות"א לראות אם יש שינוי כל שהוא. אז כך. קודם כל התמונה הכללית הרבה יותר חלקה וחדה עם צבעים עשירים במיוחד באופן כללי. ה autogen עולה בעשרות מונים על פני ה FSX. חוף ים של ת"א פשוט מדהים עם יופי של הצללה וטקסטורות של המים עם שכבות (מים רדודים ליד החוף בצבע מסוים ואז המים העמוקים). כל ציוד ה Saitek שיש ברשותי ( הגה טיסה, פדלים ורדיו) עבד ללא בעיה וכמעת הכל כבר היה מוגדר אוטומטי ב P3D. כל ההגאים עבדו מיד ללא צורך להגדירם ה P3D בכלל כולל ה thrust ובלמים. מה שהכי נפעמתי זה היה ה landclass של ת"א (וירושלים לאחר מכן). היה שם את מיגדלי עזריאלי , מגדל אביב, כולבו שלום , בנק הפועלים (או חברת החשמל) ואת שלושת הבניינים העגולים ליד נתיבי איילון (לא זוכר את שמם) מלונות החוף שבת"א ועוד. אח"כ עברתי לירושלים. גם שם אני ראיתי את מרז העיר , מגדל העיר, בניין כלל, הר הצופים , אגוסטה וויקטוריה, הר הבית ועוד.. פשוט מדהים.. וכל זה מה שניקרא out of the box. טרם יצא לי לסייר בארץ כ"כ אבל אני אמשיך ע"מ להתרשם. אגב ע"פ טענת LM הם גם עדכנו את נתיבי הטיסה וגישות וכו. כמו מעין AIRARC ל FSX כזה. הדבר המגניב ביותר זה שכל תוסף (כמעת כל תוסף) של FSX יעבוד ללא בעיה ב P3D. קניתי גם תוסף שעושה את עבודת המיגרציה ל P3D - למעשה אתה מתקין את התוסף רגיל כאילו זה מתקין ל FSX, אבל בפועל זה מתקין אותו ל P3D ודואג לעדכן את כל מה שצריך כגון dll.xml,prepar3d.cfg,scenery.cfg וכו. שווה מאד למי שמתכנן לעבור ל Prepar3D (עלות של 10 יורו בלבד). אני כבר לא חוזר ל FSX אחרי החוויה של הבקר... אם אתם רוצים אני יכול לפרסם תמונות המחשה. תגידו לי אם אתם מעוניינים.
David Rosenfeld פורסם מאי 18, 2012 דיווח פורסם מאי 18, 2012 אני מתלבט המון זמן לגבי אחת משלוש האפשרויות של הP3D אשמח מאד לראות צילומים כמובן מנתב"ג ניסיתי לשלוח לך בפרטי! אין אפשרות אז בבקשה
Moshe Mizrahi פורסם מאי 18, 2012 דיווח פורסם מאי 18, 2012 תודה רבה על המידע. האם אחרי המרה ל- P3D התוספים גם "מועשרים" בגוונים הצללות וכו'?
Eyal Moshel פורסם מאי 18, 2012 דיווח פורסם מאי 18, 2012 Prepar3D הוא סימולטור בפני עצמו? איך הוא מתחבר לFSX ? ומה קורה עם VATSIM ?
Moshe Mizrahi פורסם מאי 18, 2012 דיווח פורסם מאי 18, 2012 אייל מושל כתב: Prepar3D הוא סימולטור בפני עצמו? איך הוא מתחבר לFSX ? ומה קורה עם VATSIM ? בפני עצמו עם אותו "לב" של FSX ואותו מבנה בדיוק. התוספים שלא דורשים התקנה בד"כ מתאימים בלי בעיה ויש תוכנות שמתאימות תוספי FSX מורכבים לסימולטור החדש. דרך נוספת להתאים ביניהם היא "לרמות" את ה- P3D ולתת לו לחשוב שהספריה השלמה של FSX היא בעצם ספריית P3D ואז הכל אמור להתאים שוב. לגבי VATSIM יש דיווחים בפורומים זרים ש- SB מתחבר.
Shoval Cohen פורסם מאי 18, 2012 דיווח פורסם מאי 18, 2012 האובייקטים שתיארת בת"א וירושלים מופיעים גם ב-FSX, מיקורוספט עשו אותם. נשמח לתמונה, תמחיש הכי טוב..
Joel Strikovsky פורסם מאי 18, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 18, 2012 Shoval Cohen כתב: האובייקטים שתיארת בת"א וירושלים מופיעים גם ב-FSX, מיקורוספט עשו אותם.נשמח לתמונה, תמחיש הכי טוב.. לגבי ת"א יכול להיות שאתה צודק, אני לא ממש זוכר איך זה היה נראה ב FSX במקור. יכול להיות שאתה צודק ואני מתבלבל. אבל לא זכור לי שהיה את הר הבית לדוגמא. David_R כתב: אני מתלבט המון זמן לגבי אחת משלוש האפשרויות של הP3D אשמח מאד לראות צילומים כמובן מנתב"גניסיתי לשלוח לך בפרטי! אין אפשרות אז בבקשה בשמחה דוד. לך אין הרבה ברירה , אתה חייב את גירסאת הפיתוח של ה 9.90 דולר. היה נחמד לשוחח עמך. Moshe Mizrahi כתב: תודה רבה על המידע. האם אחרי המרה ל- P3D התוספים גם "מועשרים" בגוונים הצללות וכו'? התוספים עצמם נראים פחות או יותר אותו דבר. הצבעים שבא לידי ביטוי הם באופן כללי. זה לא מהפכה, כן.. אבל שמים לב לזה. אייל מושל כתב: Prepar3D הוא סימולטור בפני עצמו? איך הוא מתחבר לFSX ? ומה קורה עם VATSIM ? SB עובד ומתחבר ללא בעיה, לא ניסיתי FSINN.
Shoval Cohen פורסם מאי 18, 2012 דיווח פורסם מאי 18, 2012 יואל, שים לב שאתה שולח תגובות לא כהודעה אחת. הפעם חיברתי לך את כל ההודעות. אגב - הציטוטים שלך לא פועלים כי מסומן לך ב-V "כבה BBCode", אתה יכול להגדיר את זה בפרופיל האישי -> הגדרות מערכת, כנ"ל לגבי הסמיילים וכנ"ל לגבי החתימה שלך. ושוב - נשמח לתמונות... :wink:
Joel Strikovsky פורסם מאי 18, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 18, 2012 וואלה אחי אתה לא יודע איך אני משתגע מזה...ואני לא מבין למה.... עזרת לי מאד
Noy Farhi פורסם מאי 18, 2012 דיווח פורסם מאי 18, 2012 היי, מצאתי ביוטיוב סרטון יפה של הPrepar3D ו הFSX + NGX נראה לא רע בכלל http://www.youtube.com/watch?v=R-2cGtlmCCU
David Rosenfeld פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 יש אפשרות שתראה צילומים ביום? המיבנים האלה קיימים כולם או ברובם בFSX הדיפולטי
Joel Strikovsky פורסם מאי 21, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2012 אני יכול לעשות גם ביום. אבל אל תתיחס כ"כ למיבנים כמו ל Autogen. שים לב כמה ת"א חיה עם מבנים ובניינים.... זה לא קיים ב FSX.
Yakov Kraus פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 הסיפור עם PREPAR 3D הוא: כידוע לכם מיקרוסופט פיזרה ב2008 את הצוות שפיתח את הפלייט סימולטור בעקבות המשבר הכלכלי. וכך נותרנו עם מוצר משנת 2006 עם שני עידכונים ללא כל תמיכה. חברת לוקהיד מרטין רכשה ממיקוסופט את הקוד של FSX לצורך הדרכה בסימולטורים שלה ולשיווק לצרכים צבאיים ואזרחיים. ומכרה אותו ב500$ לרשיון מסחרי ונדמה לי 200$ לרשיון יחיד. החברה בלוקהיד מרטין שיפרו את המוצר עד היום יש כבר גירסא 1.3 השיפור העיקרי הוא יכולת שימוש משופרת במעבדים מרובי ליבה למשל הטקסטורות מועמסות על ליבות שונות ועולות במהירות ללא טשטוש. וכן תיקנו באגים שונים ולפי הפורומים יצרו באגים חדשים - הם העסיקו כמה ממפוטרי מיקרוסופט. כיום הם עובדים על גירסה 2.0 שתצא בשנה הבאה. לשמחתנופתאום הם קיבלו טוב לב והורידו את המחיר פלאים כיום אפשר להוריד רשיון "סטודנט" ב 50$ שזה כבר מחיר סביר לכל נפש בעיקרון כל מטוס וסינרי שעובד ב FSX יכול לעבוד ב P3D זה ברמת העיקרון - יש יצרנים שמכניסים קוד שלא מאפשר לעבוד ב P3D כדי להרוויח עוד כמה ג'ובות. בכל אופן סוף סוף יש לFSX אבא לדעתי זה סימולטור העתיד ולאט לאט כל יצרני התוספים יעברו אליו
Joel Strikovsky פורסם מאי 21, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2012 נוו? יעקב אחרי ההרצאה הקצרה והשבחים על המוצר שהעברת לנו... אתה כבר רכשת את ה P3D? מומלץ בחום!! אני כבר אין לי FSX על המחשב יותר, בכלל. הכל עובד לי (התוספים) כמו בובה על ה P3D וזמן הטעינה של הסימולטור P3D למצב טיסה הרבה הרבה יותר מהיר מה FSX. זה למעשה FSX ESP משופר בסיגנון FSX ESP w/SP4
Shoval Cohen פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 יואל, אפשר לדעת מה המפרט שלך? בנוסף מה הפריימים שאתה מקבל בטיסה שגרתית (הגדרות ממוצעות)? יש קיטועים קטנים בטיסה? אשמח לראות את שאר הארץ (הצפון, הנגב וכו') על הגדרות אוטוג'ן גבוהות... התמונות והמידע שלך הם נכס תודה!
אורח פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 יואל, אתה רכשת אתהרישיון סטודנט? במה הוא שונה מהגרסאות האחרות?
Joel Strikovsky פורסם מאי 21, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2012 Shoval Cohen כתב: יואל, אפשר לדעת מה המפרט שלך?בנוסף מה הפריימים שאתה מקבל בטיסה שגרתית (הגדרות ממוצעות)? יש קיטועים קטנים בטיסה? אשמח לראות את שאר הארץ (הצפון, הנגב וכו') על הגדרות אוטוג'ן גבוהות... התמונות והמידע שלך הם נכס תודה! המפרט שלי לא דוגמא טובה וזאת מאחר ואני יש לי כרטיס מסך מעפן של ATI. זו המחלה של ATI , הדרייברים של ATI לא יודעים להתמודד טוב עם הטכנולוגיה הישנה של FSX , הבעיה בדרייברים של ATI, לא בחומרה של ATI (אני לא מאשים אותם, למה שישקיעו מאמץ בפיתוח של טכנולוגיה ישנה). כך שהפריימים שלי לא משהו, אבל הם לא היו ממש טובים גם לפי כן ב FSX. אני עומד לרכוש בשבועות הקרובים את ה GTX670 ששם הפריימים יהיו ממש טובים. אני לא חוויתי קיטועים. אני לא ראיתי שיפור או הרעה בפריימים לאומת FSX אבל זה בגלל שיש לי כרטיס מסך של ATI. המעבד שלי הוא: Intel Xeon 5670 Westmere-EP, 6 Core זיכרון: Triple Chanel 12GB אני בימים הקרובים אטוס בעוד מקומות בארץ, כך אוכל להביא עוד תמונות (אני עסוק כרגע בלהשלים את כל התוספים שלי לתוך ה סימולטר החדש בין לבין תוך כדי התייחסות לאישה והילדים) ממה שקראתי בפורומים יש כאילו הטוענים שיש שיפור בפריימים וכאילו שלא רואים הבדל. מעטים מאד טענו שיש הרעה בפריימים בהשוואה ל FSX. bar_rodoy כתב: יואל, אתה רכשת אתהרישיון סטודנט? במה הוא שונה מהגרסאות האחרות? לא, אני רכשתי את גירסת הפיתוח ב 9.90 דולר לחודש. גירסת הסטודנט זהה לחלוטין ממה שהבנתי לגירסא הרגילה למעט ה watermark שמופיע בפינת המסך במהלך הטיסה. ממה שהבנתי זה לא ממש מורגש.
אורח פורסם מאי 21, 2012 דיווח פורסם מאי 21, 2012 לא הבנתי למה לשלם 10 דולר לחודש כשאפשר לקנות ב50 לתמיד?
Joel Strikovsky פורסם מאי 21, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 21, 2012 bar_rodoy כתב: לא הבנתי למה לשלם 10 דולר לחודש כשאפשר לקנות ב50 לתמיד? לי זה התאים, אני רכשתי ע"מ לנסות אותו , כך שחודש היה מתאים לי. בסוף כנראה ארכוש את הגירסא המלאה או הסטודנט.
Joel Strikovsky פורסם מאי 24, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 24, 2012 חברת לוקהיד מרטין שחררה היום סרטון חדש המציג את Prepar3D. שווה לראות....
Tomer Oszlak פורסם מאי 24, 2012 דיווח פורסם מאי 24, 2012 לפי מה שהבנתי אסור להשתמש למטרות בידור ושימוש כסימולטור להנאה, לא ככה?
אורח פורסם מאי 24, 2012 דיווח פורסם מאי 24, 2012 ELAL כתב: לפי מה שהבנתי אסור להשתמש למטרות בידור ושימוש כסימולטור להנאה, לא ככה? אם שילמת 50 דולר ואתה נהנה ומשתמש בו למטרת בידור אז החבר'ה של לוקהיד יבואו אלייך הביתה ויקחו לך את הסימולטור? נו, באמת. לא כתוב שום דבר על כך שאסור להשתמב בP3D למטרות בייתיות, אפילו בגרסת סטודנט כתוב שהיא לשימוש בייתי.
Joel Strikovsky פורסם מאי 24, 2012 מחבר דיווח פורסם מאי 24, 2012 תיאורתית תומר צודק, זה לא למטרת בידור. ולוקהיד מחוייבת להצהיר זאת כחלק מהסכם הרישוי שלה עם מיקרוסופט ברכישת הקוד של ה FSX ESP ממנה, השימוש יהיה למטרת לימוד מקצועי בלבד. רישוי השימוש של הסימולטור למטרת בידור נותרה אצל מיקרוסופט. אז לוקהיד מחוייבת להצהיר זאת (כסת"ח אתם יכולים לקרוא לזה לצורך העיניין) בפועל כולם יודעים שזה חא'רתה ולא אמיתי כי אם כך לא היו משחררים את גירסת הסטודנט. יעני סטודנט הלומד תעופה...בסדר...פתעום פה כולם סטודנטים הלומדים לרשיון טיס. זה עבודה בעניים שמשווקת בצורה לגיטימית שלא פוגעת בהסכם שלה עם מיקרוסופט וכולם יודעים את זה.
אורח פורסם מאי 24, 2012 דיווח פורסם מאי 24, 2012 Akila כתב: תיאורתית תומר צודק, זה לא למטרת בידור.ולוקהיד מחוייבת להצהיר זאת כחלק מהסכם הרישוי שלה עם מיקרוסופט ברכישת הקוד של ה FSX ESP ממנה, השימוש יהיה למטרת לימוד מקצועי בלבד. רישוי השימוש של הסימולטור למטרת בידור נותרה אצל מיקרוסופט. אז לוקהיד מחוייבת להצהיר זאת (כסת"ח אתם יכולים לקרוא לזה לצורך העיניין) בפועל כולם יודעים שזה חא'רתה ולא אמיתי כי אם כך לא היו משחררים את גירסת הסטודנט. יעני סטודנט הלומד תעופה...בסדר...פתעום פה כולם סטודנטים הלומדים לרשיון טיס. זה עבודה בעניים שמשווקת בצורה לגיטימית שלא פוגעת בהסכם שלה עם מיקרוסופט וכולם יודעים את זה. הוא אמר שזה "אסור". ברגע שאתה קונה, אתה יכול להשתמש בזה איך שאתה רוצה.. הרי זה לא באמת אכפת ללוקהיד מרטין מה אתה עושה עם זה. זה לא אפל שגם אחרי שאתה קונה מוצר הם מגבילים אותך..