עבור לתוכן

orysegal

חבר חטיבה
  • הודעות פעילות

    24
  • הצטרפות

  • ביקור לאחרון

כל דבר שפורסם על-ידי orysegal

  1. אני יודע כמה זה מעיק לענות על ת'רדים שכבר פתחו בעבר, לא יודע מה עבר לי בראש (או מה לא...). סליחה ותודה.
  2. שלום לכולם, יש המון קבצי סינרי של א"י, חלקם חופפים, חלקם טובים יותר וחלקם פחות - הייתי מעוניין לקבל המלצות על אילו קבצים להוריד, מהיכן ובאיזה סדר לסדר אותם ב-FS 2004. תודה מראש, אורי.
  3. תודה וסליחה על הטעות בפוסט - לא שמתי לב שאני כותב הודעה חדשה, סליחה.
  4. אם ככה - מישהו יכול להמליץ על הכרטיס הגרפי המומלץ ביותר לשימוש במחשבים המריצים FS9? אני בדיוק טס לארה"ב- זו הזדמנות להחליף :-)..
  5. טוב, התקנתי DX9b מהאתר של מייקרוסופט to be on the safe side... כמו כן, עידכנתי את הדרייברים של ה-Nvidia GeForce 4 440, 128Mb שלי, כעת, ניתן להזיז את המחוון הכי ימין שאפשר (מקסימום) אבל אז, כל המים נראים כמו שמיים, פשוט פלטות שקופות לחלוטין (בצבע תכלת) - כשאני מחזיר את המחוון חוזרים המים הרגילים. האם יתכן שכרטיס מצויין ונפוץ כמו Nvidia GeForce 4 440 עם 128mb זיכרון לא תומך ב-DX9 באופן מלא? זו שערוריה... דרך אגב - אני בטוח שההתקנה עברה בהצלחה - זה נראה לי יותר בעיית הגדרות/דרייבר/כרטיס... רעיונות?
  6. שלום, התקנתי את הקבצים של המים החדשים ושום דבר...כשאני מנסה להעלות את ה water details המחוון תמיד חוזר לאמצע (לא עולה למקסימום). המכונה שלי היא: פנטיום 4 2.6 HT וכרטיס המסך הוא GeForce 4 Nvidia 128 מריץ WinXP עם DirectX 9.0a רעיונות?
  7. שלום, מהי הגירסה העדכנית ביותר של Ben Gurion scenery והאם היא נתמכת ב-FS2004? וכן שאלה דומה לגבי נופים של תל אביב בפרט, או ישראל בכלל. היכן ניתן להוריד את הקבצים? עקבתי קצת אחרי השאלות שפורסמו בפורום ולא מצאתי תשובה קונקרטית לשאלות הנ"ל, אני מתנצל אם אני ממחזר הודעות קודמות. תודה רבה.
×
×
  • יצירת חדש...