עבור לתוכן

Barak Goldshtein

חבר חטיבה
  • הודעות פעילות

    61
  • הצטרפות

  • ביקור לאחרון

  • Days Won

    6

Barak Goldshtein last won the day on נובמבר 24 2017

Barak Goldshtein had the most liked content!

מבקרים אחרונים

הצגת המבקרים בפרופילך מנוטרלת, ולא ניתן לראות מי ביקר לאחרונה בפרופיל שלך.

Barak Goldshtein's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

36

מוניטין

  1. היי, אני מקפיץ את הדיון בבקשה להוסיף כל צ'אקליסט של חברות ישראליות שיש לחברי החטיבה פה. אני באופן אישי מדפיס ומניילץ אותם. אשמח לקבל בעיקר את הצ'אקליסט של ישראייר A320. אז כל מי שיש בידו צ'אקליסטים של 747, 737,777 מוזמן לשתף. אני בטוח שזה ישמש עוד הרבה אנשים.
  2. זה משהו שגם צריך לבוא מצוות האירועים.. אם יכריזו על אירוע שמתנהל רק בגבולות הארץ אז יבואו לטוס.. במקום שהמטרה כמו תמיד תהיה לאייש את את כל עמדות בן גוריון, הפעם המטרה תהיה לאייש את כל השדות הקטנים בארץ, פלוטו וכו. אני חושב (וגם היו לא מעוט חברי חטיבה שהסכימו עם זה) שצריך לגוון קצת בנושא האירועים בחטיבה. זאת הצעה לאירוע הבא, מניח שלאירוע הזה זה כבר לא רלוונטי.
  3. בלישה, אולי זאת הזדמנות טובה לאייש עמדות מגדל של שדות קטנים כמו חיפה, ראש פינה ושדה דוב. אחלה הזדמנות ליצור תנועת קלים עם פיקוח מלא.
  4. עומר, האתר מצויין. צריך לחשוב על תוכן חדש והבאת "אטרקציות" חדשות לחברה.
  5. https://f2h.nana10.co.il/2s40fas3kle3
  6. תודה. זה כותב לי שגיאה שהמידע בסף לא זמין עבור החשבון שלי.
  7. שלום, האם מישהו יכול לשתף את הצא'קליסט של ה 737 באלעל? תודה.
  8. לוקח קרקע מזרח משמרת ראשונה.
  9. לוקח עמדת קרע מערב משמרת ראשונה
  10. ירין כהן עמדת קרקע מערב משמרת שניה
  11. נשמע אחלה אירוע. אם אפשר רק באירועים הבאים לנסות שזה לא יפול על שבת בצהרים על מנת שגם חברי החטיבה ששומרים שבת יוכלו להינות מאירוע גדול כזה.
  12. יפה מאוד איתן. אצטרף לאחד מהלגים בסופי שבוע
  13. כל הכבוד על העבודה! אני אישית אהבתי את העיצוב הקודם.
×
×
  • יצירת חדש...