עבור לתוכן
Kobi David

חברים, תחזיקו חזק... הנה זה קורה שוב...

Recommended Posts

פורסם

ישראל איירליינס שמחה להודיע על אירוע טיסה הרביעי במספר...

היעד הפעם, דוברובניק, קרואטיה!

אז ככה, ביום שבת הקרוב, 6 בספטמבר, בשעה 18:00אנחנו יוצאים לדוברובניק שבקרואטיה, אולי תרימו גבה למשמע היעד, אך האמינו לנו, לא סתם הוא נבחר, בתקווה שהכל יילך כמו שצריך, מובטח לנו פיקוח לאורך כל הדרך (ישראל, קפריסין, יוון, קרואטיה).

האירוע האחרון שלנו לאיסטנבול היה הצלחה גדולה לכל הדעות, אנחנו מבטיחים לכם, שהסדר המופתי יישמר גם הפעם, בזכות המערכת שביננו לרישום הטייסים שמעוניים להגיע לאירוע.

אני מציין, שהרישום אינו שמור לטייסי ישראל איירליינס בלבד, והוא פתוח לכל הטייסים שרוצים להצטרף לטיסה המרתקת הזו.

לאחר הרישום, תוצבו ברשימת הטייסים שאישרו את השתתפותם, ויום לפני האירוע (או מעט מאוחר יותר) תקבלו מייל המפרט במדוייק את כל שעליכם לדעת, כמו חניה המוקצת רק לכם, שעת המראה משוערת, אות קריאה, תוכנית טיסה (שכבר מופיעה בעמוד הרישום).

הרשימה במלואה תפורסם באתר, ותישלח לכל הפקחים.

חשוב להבין, שרישום מוקדם, עוזר לפקחים להיערך בהתאם, ולמנוע עיקובים מיותרים.

כמו באירוע הקודם, גם הפעם, נכין עבורכם את תוכניות הטיסה לתוכנות הבאות:

1. PIC 767

2. FSNAV

3. PSS 747

4. לפלייט פלנר המקורי של מיקרוסופט, למשתמשי 2004, תקף גם לגבי ה GPS החדש.

אנו לא פחות מאשר מבטחים לכם אירוע נהדר, לחדשים שבניכם, בסוף האירוע, תבינו את פשר הכותרת....

הטייס שנבחר להמריא ראשון ולהוביל את האירוע - שלמה ביינר, כל הכבוד!

אנו פונים לכל טייסי הקהילה, בואו נראה מה שווה החטיבה הישראלית, ישראל איירליינס לא תנוח ולא תשקוט, עד אשר כל טייס ופקח אירופאי יכיר בחטיבה הישראלית,ויעריך אותה בהתאם לפוטנציאל העצום שיש לנו, ואז, נתחיל לעבוד על מדינת האם שלנו, USA!

עמוד ההרשמה לאירוע, צ'ארטים, ועידכונים של הרגע האחרון:

www.israelairlines.org/heb/operations/events

אתם מוזמנים לקרוא את סיכום האירוע הקודם ולצפות לזה שבא:

www.israelairlines.org/forum/viewtopic.php?t=88

בהזדמנות זו, אני שמח לבשר לכם שיש לנו חבר צוות חדש בחברה, מנהל טיסה מקוונת

(Online Director) הנער וה747 (או ניו יורק אם תרצו) לא פחות מ - עומרי עטר!

אתם מוזמנים לפנות אליו לשאלות בנושא האירוע ובכלל:

onlinedir@israelairlines.org

בתקווה להציף את השמיים,

פורסם

וכרגיל כמו בכל אירוע חטיבת VATIL תספק את הפיקוח, לכן כל הפקחים שמעונינים נא לפנות ביום חמישי בערב (שאני חוזר מהצבא), או להגיב להודעה זאת.

אני מבקש מכל הטייסים שרוצים לטוס עם IA להרשם לטיסה בכתובת האתר שפורסמה בהודעה הקודמת, טייסים אשר לא ירשמו וירצו לטוס איתם יאלצו לחכות לסוף התור מכיוון שפקח הקלירנס עובד עם רשימה שמגיעה מ IA וכל מטוס שלא נמצא ברישמה הזאת יאלץ להמתין לסוף, אנו עובדים בשיטה זו מכיוון שהיא הוכיחה את עצמה ביעילות שלה.

וכל טייס אשר אינו מעוניין לטוס עם IA מוזמן לבוא ולהמריא לפניהם או לחכות עד שאחרון הטייסים של IA יקבל את הקלירנס שלו..

כרגיל לא לשכוח היום בין 18:00 - 21:00....נשתמע ברשת 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...