Shmulik Lin פורסם נובמבר 15, 2005 דיווח פורסם נובמבר 15, 2005 מברוק עליק יא אריס מברוק שיהיה לשניכם רק טוב ומתוק ברכות
asaf742 פורסם נובמבר 15, 2005 דיווח פורסם נובמבר 15, 2005 מזל טוב! עד 154 שנות זוגיות נפלאה כמו שאמר אורן! יאללה באמת צריך כאן חיזוק עם עוד כמה שאדיים קטנטנים!
Kobi David פורסם נובמבר 15, 2005 דיווח פורסם נובמבר 15, 2005 מזל טוב אחי! אפיק גנב לי את ההזדמנות! המון אושר ועושר! ותזמין אותנו לחאפלה!
iroth פורסם נובמבר 15, 2005 דיווח פורסם נובמבר 15, 2005 שאדי, שיהיהו לכם חיי זוגיות מלאים אהבה, הבנה וסבלנות, בריאות ושלווה! תזכור - האהבה זה כמו שתיל שצריך להשקות ולטפח מזל טוב ישראל
E.Z פורסם נובמבר 15, 2005 דיווח פורסם נובמבר 15, 2005 מזל טוב גבר רק אושר ועושר והמון נחיתות בטוחות :mrgreen:
Or Netzer פורסם נובמבר 15, 2005 דיווח פורסם נובמבר 15, 2005 משתתף בצערך מזל טוב גבר גבר איש מדהים אין ספק מגיע לך, מאחל לך הרבה זמן טיסות, פיקוח והכי חשוב חשבון בנק בטוח :wink: מברוק.
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם נובמבר 15, 2005 דיווח פורסם נובמבר 15, 2005 שאדי! מאחל לך מזל טוב,הצלחה ובריאות לך ולבת זוגתך וכל הטוב שבעולם.
Shadi Abo Ahmad פורסם נובמבר 15, 2005 דיווח פורסם נובמבר 15, 2005 תודה רבה לכולם עכשיו תבינו איפה נעלמתי לכם לאחרונה ... מקווה לחזור לעניינים בקרוב מאד! ובקשר לחאפלה, נארגן איזה מפגשון קטן בפיינל 09 של מגידו בזמן שאפיק עושה הקפות שם בדאון שלו
Izik Bakshi פורסם נובמבר 16, 2005 דיווח פורסם נובמבר 16, 2005 מברוק שאדי, שיהיה המון בהצלחה, בריאות ואושר לשניכם.
Ilan Jonas פורסם נובמבר 16, 2005 דיווח פורסם נובמבר 16, 2005 או! סוף סוף מותר לגלות!! אני אברך אותך גם כאן אחי, שיהיה במזל ורק טוב לך ולמשפחות! ויאללה, תחזור כבר, אני לא רגיל לעבוד בלעדיך
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם נובמבר 17, 2005 דיווח פורסם נובמבר 17, 2005 שאדי לא יכולתי להתאפק,מכיוון שנזכרתי בשיר מאוד מיוחד, שיסמל לך את הרגע. "את חירותי" חוה אלברשטיין לחן: ג'ורג' מוסטקי מילים: ג'ורג' מוסטקי את חרותי שמרתי לי אותך כמו כוכב בסער את חרותי עזרת לי לעמוד בכל כאב וצער ולצעוד בדרכי גורלי עד תבוא גם עלי השלכת ולרקום חלומות על קרני הלבנה וללכת ללכת. את חרותי למען רצונך את שבועתי הפרתי את חרותי לשמור בריתי איתך את חולצתי מכרתי סבלתי הרבה וכאבתי בלי די למען אמון בי תתני נטשתי ארצי וטובי ידידי ושלך רק הנני. את חרותי הורית לי לוותר על תפנוקים ונועם את חרותי למדת את ליבי גם בבדידות לשמוח את שלמדת אותי לחייך למראה הרפתקה שחלפה לה ללקק את פצעי במסתור ולקום וללכת לי הלאה. את חרותי בללילה קר אחד הפרתי את בריתנו כך לבדי ערקתי מהשביל עליו פסענו שנינו בגדתי בך חרותי הטובה אל הכלא פסעתי בצער אל הכלא החם אשר שמו אהבה נאספתי כמו נער וסוהרת יפה בתנועה רחבה נעלה את השער.
matan פורסם נובמבר 19, 2005 דיווח פורסם נובמבר 19, 2005 שאדי יקר,המון המון המון מזל טוב!!! והמון הצלחה בזוגיות החדשה,וכן כן,אני חושב שעוד שאדיים קטנים זה רע רע :mrgreen: