David Misha פורסם ינואר 21, 2004 דיווח פורסם ינואר 21, 2004 אני מחפש לקנות ג'וייסטיק ישן/משומש שמישהו כבר לא צריך, לא חשוב של איזה חברה (רצוי של מייקרוסופט אבל זה לא משנה כל כך) לפירוק לגורמים, אני צריך רק את האלקטרוניקה והפוטוציומטרים עם החיבור לכרטיס שלו. אם מישהו שמע או ישמע אנא לעדכנני. תודה
BlackRaven פורסם ינואר 21, 2004 דיווח פורסם ינואר 21, 2004 אני מחפש לקנות ג'וייסטיק ישן/משומש שמישהו כבר לא צריך, לא חשוב של איזה חברה (רצוי של מייקרוסופט אבל זה לא משנה כל כך) לפירוק לגורמים, אני צריך רק את האלקטרוניקה והפוטוציומטרים עם החיבור לכרטיס שלו. אם מישהו שמע או ישמע אנא לעדכנני. תודה יש לי : Logitech Wingman Attack שאני כבר לא משתמש בו, אז אם אתה רוצה צור איתי קשר במסנג'ר : blackraven_tal@hotmail.com
David Misha פורסם ינואר 21, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 21, 2004 יש לי : Logitech Wingman Attack שאני כבר לא משתמש בו, אז אם אתה רוצה צור איתי קשר במסנג'ר : יש לך ICQ? אני לא משתמש במסנג'ר....בכל מקרה מייל בדרך אליך תודה
BlackRaven פורסם ינואר 21, 2004 דיווח פורסם ינואר 21, 2004 יש לי : Logitech Wingman Attack שאני כבר לא משתמש בו, אז אם אתה רוצה צור איתי קשר במסנג'ר : יש לך ICQ? אני לא משתמש במסנג'ר....בכל מקרה מייל בדרך אליך תודה אם אתה שולח למייל של המסנג'ר לא יהיה אף אחד שיענה לך... שלח ל: klarae@netvision.net.il