alonace פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 כרגע נחתתי גם אני זה הארוע הראשון שאני משתתף בו (טייס חדש) , היה כיף מאוד טייסים בכל מקום שלא תסתכל פשוט תענוג ! תודה רבה לפקחים נהנהתי מכל שניה
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 שלום חברים, היה אירוע יפה ומהנה, אם כי יש כמה הערות שצריך ללמוד מהן להבא, רוב הערות הן מעופר שהיה על פלוטו ושגיא בחיפה, אצלי בשדה דוב היה סביר. יעלה תחקיר בפורום תחקירים, למטרת לימוד לעתיד. מעבר לכך המון תודה לפקחים: עופר בן פרץ ושגיא ינאי. המון תודה לטייסים היקרים שהגיעו לטוס. שיהיה שבוע מצויין לכולם.
zvi rodes פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 תודה מכל הלב לכל הפקחים ,ערב מהנה ביותר,תודה לצוות עיט על היוזמה הברוכה המשיכו באירועים כאלה כי זו ההזדמנות של כולנו לצפות ממעל מעל ארצנו היפיפיה.
Kobi David פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 שמעתי שהיה אירוע מעולה, כל הכבוד לעיט, לפקחים ולכל הטייסים!
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 לצערי בסופו של דבר לא הצלחתי להגיע, המחשב שלי החליט לעשות ברוגז אתמול והייתי צריך לפרמט ולהתקין הכל מחדש ולא הספקתי להגיע לארוע. אני שמח שכולם נהנו תודה רבה לארז ועומרי על הארגון, ותודה רבה לכל הפקחים שלקחו חלק בארוע.