Shmulik Lin פורסם דצמבר 4, 2005 דיווח פורסם דצמבר 4, 2005 יניב וכולם להרגע מהר מאוד! החברה כתבו מדריך-יישר כח על כך וכל הכבוד על היוזמה-אני יודע מה זה לכתוב מדריכים, זה לא פשוט ולוקח המון השקעה. קיימים אנשים המביעים דעתם על הכתוב בצורות מסוימות ואחרות מאחרים וביניהם עופר. לא זיהיתי פגיעה אישית באף אחד מן הכותבים אלא הבעת דעה סובייקטיבית גרידא על איך לדעת עופר צריך לכתוב מדריך מהסוג הנ"ל. נא לקחת הכל בפרופורציה הראויה-איננו אויבים האחד של השני. כך עופר רואה את הדברים ,אני רואה אותם אחרת ויניב רואה אותם אחרת לחלוטין. כל הרוצה להתייחס לדברי עופר בצורה בוגרת ואחראית,יכתוב לו בפרטי על כך או לא. אני רוצה לקוות שעברנו כבר את ה"הוא עשה לי והוא אמר לי"השייכים לפורומים דומים לשלנו אך רחוקים ממנו שנות אור. באשר לידידנו האחר שמקלל ומנבל את פיו -הבחור מטופל בצורות מיוחדות. לכשיקרה לו משהו -תדעו. ערב נעים
Boeing744 פורסם דצמבר 4, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 4, 2005 גם אליי פנה המנוול ושלח לי אימייל וקילל ללא הרף. לא נורא יבוא יומו.
GILG פורסם דצמבר 4, 2005 דיווח פורסם דצמבר 4, 2005 מר בן פרץ, איך אתה לא מתבייש? איך אתה לא מתבייש?... בלי קשר לעולם התעופה תלמד קצת דרך ארץ. אתה מדבר עם אדם מבוגר שעשה קצת יותר ממה שעשית ב14 שנות חייך אז קצת כבוד ומשמעת עצמית...
mickey lip פורסם דצמבר 4, 2005 דיווח פורסם דצמבר 4, 2005 מר בן פרץ, איך אתה לא מתבייש? איך אתה לא מתבייש?... בלי קשר לעולם התעופה תלמד קצת דרך ארץ. אתה מדבר עם אדם מבוגר שעשה קצת יותר ממה שעשית ב14 שנות חייך אז קצת כבוד ומשמעת עצמית... או קיי, נראה לי שמיצינו את הדיון. הוא כבר יוצא מכל פרופורציה ויורד לפסים אישיים לכן אני נועל אותו. וחסר למי שיפתח שוב... :wink: מיקי