עבור לתוכן
milan

יום של עידכונים :

Recommended Posts

פורסם

בדיוק קראתי על העדכון החדש באבסים,זאת גרסה 3.0.4,לפי תרגום קצר משם מדובר בתוספת שתגדיל את מודלי VIP ל-2200,ונוספו עוד כמה שיפורים לביצועי הרשת,

ניתן להוריד מהאתר של ג'ואל

http://squawkbox.ca/downloads/

פורסם

מעניין אם הם הגדילו לעשות כמו FSINN, ואני מתכוון לזה שהקשר של הפקח "עולה" על הקשר הפרטי בזמן קבלת שידור מהבקר, זו פונקציה מאוד שימושית, מישהו יכול לעדכן?

פורסם

איציק - לא, לצערי הם לא הוסיפו את האופציה הזו (לפי האתר שלהם) אבל לפחות הם תומכים עכשיו באפשרות להגדיר כפתור נפרד כ-PTT לערוץ הפרטי. אני שוקל לבדוק את FSINN בטיסה הבאה. נראה...

ישראל

פורסם

ישראל - בגירסה הקיימת הנוכחית אפשר להגדיר כפתור PTT נפרד לערוץ הפרטי.... :roll:

או שאני פשוט לא הבנתי אותך, כי אצלי ביוק הכפתור השמאלי לדיבור עם הבקר, והימני לערוץ פרטי.

פורסם

לא הבנת באמת, זה בשפה הסודית של בוני הקוקפיטים :lol:

הכוונה היא לאפשרות להגדיר כפתור שידור לערוץ הפרטי כשאתה משתמש ברשת מחשבים והSB רץ על מחשב אחר מהסימולטור - זה שיגע אותי ולכן הרצתי את הSB עם הסימולטור עד עכשיו.

פורסם

לא ראיתי הבדלים בגרסה החדשה של SB בדקתי בנתיים את FSINN בצורתו החדשה - בנתיים נראה סבבה חוץ מהעובדה שהתוכנה טיפה יותר מורכבת בכל נושא המודלים- בעיה אחת ששמתי לב אליה היא שיש DELAY מהרגע שמזינים את התדר עד לרגע שהוא מכוויל ב FSINN

פורסם

דבר אחד אני כן יכול לומר על ה SB החדש, הוא דרס לי את ה FSUIPC ושיגע לי את כל ההגדרות :roll:

למזלו הטוב הכל תמיד שמור לי בצד.

מקווה בשבילו שלא יעשה לי פדיחות היום בטיסה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...