Amir Paz פורסם דצמבר 3, 2005 דיווח פורסם דצמבר 3, 2005 חברים, בקרוב חדר בקרה, ובימים אלו אני מנסה לרכז ציוד מחשבים לאירוע. אם יש מישהו שיכול לתרום חלק כלשהו מהפריטים הבאים למשך סוף שבוע (רביעי בבוקר עד ראשון בבוקר) - ובאופן וודאי ויציב (לא לבקש אותו פתאום באמצע האירוע). שיצור איתי קשר במייל: VATIL3@VATIL.ORG ציוד: מסכים, מחשבים, מקלדת, עכבר, כבלי רשת (מוצלבים/לא מוצלבים), HUB, ROUTER. כל אדם שימסור את הציוד, יעבוד מולי באופן אישי - הציוד יסומן - ויוחזר אליו באחריותי המלאה. בנוסף!! פקחים שעדיין לא שלחו לי את הפרטים האישיים שלהם - מ"ס ת.ז , עיר מגורים, גיל, וטלפון - מתבקשים לעשות זאת עד מחר בערב על מנת לתאם השתתפותכם בחדר הבקרה! נא להעביר את המסר בין החבר'ה כדי שהעסק ירוץ כמו שצריך. נא לשלוח זאת למייל האישי שלי (מופיע למעלה). תודה על שיתוף הפעולה!
Amir Paz פורסם דצמבר 3, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 3, 2005 מה התאריכים אמיר ? סליחה, שכחתי לציין סוף החודש 29-31/12
yuval_el פורסם דצמבר 4, 2005 דיווח פורסם דצמבר 4, 2005 רק אני מקבל את המיילים של כולם? לא. תפסיקו לעשות reply , פשוט תכתבו לכתובת שאמיר צירף.