Avi Dudai פורסם ינואר 22, 2004 דיווח פורסם ינואר 22, 2004 כתבה בעתון זמן תל אביב על מפגש פיינל 12 http://www.maariv.co.il/cache/ART634696.html
Omer k פורסם ינואר 23, 2004 דיווח פורסם ינואר 23, 2004 עכשיו האבטחה תתוגבר, כל עם ישראל היה שם, ולנו לא היה שקט כשנבוא לשם
jambo7 פורסם ינואר 23, 2004 דיווח פורסם ינואר 23, 2004 לדעתי הכתבה הזאת מוגזמת ולא פרופוציונלית למתרחש אני הייתי עשרות פעמים במקום נכון שזה נעים ומסקרן אבל לא כפי שתואר בכתבה אני מקווה שלא ימנעו מאיתנו את התענוג הזה בגלל פירסום הכתבה שעוקצת את אמצעי האבטחה מסביב לנתב"ג
Atar_Omri פורסם ינואר 23, 2004 דיווח פורסם ינואר 23, 2004 לדעתי מעכשיו הרבה יותר אנשים יכירו את המקום והרבה יותר אנשים יגיעו לשם, המשטרה לדעתי תגביר את הנוכחות שלה שם בהתאם. חבל. אני באמת שלא מבין אותם, הרי אם חס וחלילה מישהו רוצה להוריד מטוס, הוא יכול לעשות את זה מהכביש או אפילו מחוף ירושלים בתל אביב, למשטרה מותר לבדוק את האנשים שמגיעים לשם, אבל אני לא רואה כל סיבה להעיף משם אנשים אחרי שבדקתם אותם וראיתם שהם בסך הכל "קצת שרוטים".
Avi Dudai פורסם ינואר 23, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 23, 2004 לא יכולת לשרשר לידיעה שלמטה??? רק אחרי ששלחתי את ההודעה ראיתי את ההודעה הקודמת למטה. אז מה הבעיה אריה? :oops:
Itamar Koren פורסם ינואר 23, 2004 דיווח פורסם ינואר 23, 2004 קראתי את הכתבה אני באמת מקווה שנוכל לבוא לשם עוד פעמים והם באמת הגזימו קצת בכתבה :?
Omer k פורסם ינואר 23, 2004 דיווח פורסם ינואר 23, 2004 אני חושב שאנחנו צריכים לתדבר עם האבטחה שם... שידעו מתי אנחנו מגיעים ושאנחנו אנשים שאוהבים את זה ושלא יעשו לנו כלום
jambo7 פורסם ינואר 23, 2004 דיווח פורסם ינואר 23, 2004 אני חושב שאנחנו צריכים לתדבר עם האבטחה שם...שידעו מתי אנחנו מגיעים ושאנחנו אנשים שאוהבים את זה ושלא יעשו לנו כלום מסכים איתך בהחלט הם מבנים את הצרוך שלנו ויכול להיות שגם הם "חולים באותה מחלה " ואלי חלקם בגלל זה נמצאים שם " הרופא המליץ לי ביקור שבועי בטרמינל זה עושה לי טוב לראות מטוס ממריא דרך דימעה שקופה .... מאיר אריאל ז"ל
Izik Bakshi פורסם ינואר 29, 2004 דיווח פורסם ינואר 29, 2004 לפי דעתי הכתבה יכולה לגרום לאנשי הביטחון להבין שאנחנו רק חולים על מטוסים וזהו ואולי בעתיד יעשו מקום מסודר לצפיה בהמראות ונחיתות כמו בחו"ל
yossid פורסם ינואר 29, 2004 דיווח פורסם ינואר 29, 2004 לפי דעתי הכתבה יכולה לגרום לאנשי הביטחון להבין שאנחנו רק חולים על מטוסים וזהו ואולי בעתיד יעשו מקום מסודר לצפיה בהמראות ונחיתות כמו בחו"ל אם יעשו מקום מסודר - גם יגבו כסף על צפיה (בישראל כמו בישראל). :twisted:
Shmulik Lin פורסם ינואר 29, 2004 דיווח פורסם ינואר 29, 2004 רבותי אין שום רע בכתבה ואל תהיו כאלה דרמטים כאחד שאחראי בטחונית על עיר שלמה במרכז הארץ עלי לומר שכל מערך האבטחה של ב"ג יודע שיש לפעמים אנשים ליד תחילת 12 אם ירצו להוריד מטוס חס וחלילה לא יעשו זאת משם!!! ההנחיות הבטחוניות נהירות לאנשי אבטחת הגדרות בן דודי עשה זאת מספר שנים כראש צוות אני מציע שנרגע כולנו בנושא