Eldar Sella פורסם דצמבר 6, 2005 דיווח פורסם דצמבר 6, 2005 אנשים, נאמר לי היום כי ההוא ששולח אימליים מציקים לאנשים, חותם בשמי. אז רק רציתי שתדעו שזה לא אני ואין לי מושג למה הוא עושה את זה :roll:
ohadn747 פורסם דצמבר 6, 2005 דיווח פורסם דצמבר 6, 2005 יניב ימניאק! חכה חכה אני אקרעעע אותך! חחח סתם.. נראה לי כבר שכולם יודעים שזה לא אתה וזה סתם משועמם חסר חיים
mickey lip פורסם דצמבר 6, 2005 דיווח פורסם דצמבר 6, 2005 יניב ימניאק! חכה חכה אני אקרעעע אותך! חחח סתם.. נראה לי כבר שכולם יודעים שזה לא אתה וזה סתם משועמם חסר חיים אולי מספיק עם זה? והשתדלו לשמור על הפה שלכם פה, גם עם זה בצחוק.
Eldar Sella פורסם דצמבר 6, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 6, 2005 יניב ימניאק! חכה חכה אני אקרעעע אותך! חחח סתם.. נראה לי כבר שכולם יודעים שזה לא אתה וזה סתם משועמם חסר חיים רק רציתי להיות בטוח שאתם יודעים שזה לא אני
zvi rodes פורסם דצמבר 6, 2005 דיווח פורסם דצמבר 6, 2005 8. אין להשתמש בשפה גסה או וולגרית. אין לקלל בשום אופן. הודעות שיכללו קללות יערכו/יימחקו. הכותב ייחסם עפ"י שיקול דעתם של המנהלים. 9. הכותב אחראי באופן בלעדי לתוכן הודעותיו בפורום. מיקי,כשסעיף 8 יופעל אז לא תהיינה הודעות מסוג זה.
HZyoni פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 גם אני קיבלתי אימילים של החולה הזה !! :bad-words: אבל הוא חתם שזה על ידי צוות ווטיל ממש קילל !!! בלי בושה ! :x חחח.... מיקי אני ממש מיתאפק לא לפרסם את ההעודה שלו פה :wink:
Ilan Cohen פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 גם אני קיבלתי אימילים של החולה הזה !! :bad-words: אבל הוא חתם שזה על ידי צוות ווטיל ממש קילל !!! בלי בושה ! :x חחח.... מיקי אני ממש מיתאפק לא לפרסם את ההעודה שלו פה :wink: אל תפרסמו ואל תדברו עליו כאן פשוט תתעלמו ממנו את ההודעות שקיבלתם ישר לפח.
mickey lip פורסם דצמבר 7, 2005 דיווח פורסם דצמבר 7, 2005 8. אין להשתמש בשפה גסה או וולגרית. אין לקלל בשום אופן. הודעות שיכללו קללות יערכו/יימחקו. הכותב ייחסם עפ"י שיקול דעתם של המנהלים. 9. הכותב אחראי באופן בלעדי לתוכן הודעותיו בפורום. מיקי,כשסעיף 8 יופעל אז לא תהיינה הודעות מסוג זה. צבי, תקרא שוב את סעיף 8. תראה שסעיף 8 הופעל ועוד איך,"שיקול דעת" הופעל. זה שיקול הדעת שלי. לא חייבים להעיף על כל דבר, הוא צחק בטוח שלא התכוון, הערתי לו, בפעם הבאה שזה יקרה הוא יקבל חל"ת , תהיה בטוח.