עבור לתוכן
Kobi David

חטיבה חדשה באזור - דרום אפריקה!

Recommended Posts

פורסם

בשעה טובה ומצלחת נפתחה מחדש חטיבת דרום אפריקה!

יחד עם מצרים שנפתחה לאחרונה, האזור כולו עתיד לפרוח.

הודעה של מנהל החטיבה הדרום אפריקאית בפורום VATSIM:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=6266

תשאירו את השרשור הזה ריק, ותרביצו בתגובות שם 8)

פורסם
יחד עם מצרים שנפתחה לאחרונה, האזור כולו עתיד לפרוח.

אוקיי, אז מצרים זה באמת באיזור... אבל דרא"פ זה לא איזה 8 שעות מכאן?

פורסם

לא, אני מדבר על ת"א יוהנסבורג או ת"א קייפטאון.

טיסה קצרה בתוך דרא"פ נגיע כבר עם TFC עוד איזה חצי שנה, לא?

ואילן, סין זה באסיה, אז גם ישראל וסין זה באותו איזור, איזור אסיה...

פורסם

תנסה להיכנס לכיתה לגיראוגרפיה ולשאול את המורה איפה זה VATAME, אני לא בטוח שהיא תמצא!

פורסם

סחתיין, מומלץ מומלץ מומלץ חברים!

מדינה מדהימה ביופיה, ישנם סינרים לא רעים בינתיים לחלק מהמקומות שם ובטח יפתחו עוד כמה עם הזמן.

טיסות פנימיות שם זה לא כ"כ קצר: קייפטאון-יוהנסבורג זה 1:40, יוהנסבורג לדרבן זה כשעה ומדרבן לקייפטאון זה כ-3:05 שעות (עם עצירה בפורט אליזבט), בלי עצירה זה 2:40 שעות (כמו למזרח אירופה).

יש שם עוד כמה יעדים נחמדים כמו לקרוגר פארק, ג'ורג או פורט אליזבט, או פשוט למדינות השכנות הקרובות: זימבווה, בוצוונה ונמיביה.

פורסם

perhaps we can arrange a "VATIL flyin" to South Africa? you know.. somthing to help promote it and to get it more popular.. Wayn Higgins is a great Controller and alot of times he comes online and he gets no traffic... I once went online ONLY so that he would have some traffic...

what do you boys think? :mrgreen:

פורסם
שקודם יהפכו את הפאפי חזרה...

אילן ספר להם רשמים מהעבר 8)

מה שזכור לי שזה היה בקניה, ולא בדרום אפריקה.קשה לי להאמין שביוהנסבורג מישהו ישים את הPAPI הפוך, ואלעל טסה ליעד הזה עשרות שנים. אילן אמר שזה היה בא להם בהפתעה :lol:

פורסם

בו, קודם כל תודה רבה על התמיכה! VATSAF זקוקה להרבה תמיכה שלנו ושל הקהילה הבינ"ל בכלל כדי תוכל להתמיד ולהישאר איתנו, ואני אשמח לראות חברה שלנו טסים שם.

זו טיסה ארוכה לדרא"פ, ולא כולם יוכלו, אבל אני בהחלט אשמח!

יש אחלה סנרי לכל דרא"פ כמעט, ואפשר גם לטוס בתוך הארץ (**אההמ**עיט**אההמ**), ואפשר גם לצאת ממצרים כדי לקצר את הטיסה.

בקיצור - כל יוזמה תתקבל בברכה! :D

פורסם

אני בהחלט בעד, אפילו אמרתי את זה לויין בעבר.

אם אוכל להשתתף או לא זה רק עניין של זמן..

פורסם
perhaps we can arrange a "VATIL flyin" to South Africa? you know.. somthing to help promote it and to get it more popular.. Wayn Higgins is a great Controller and alot of times he comes online and he gets no traffic... I once went online ONLY so that he would have some traffic...

what do you boys think? :mrgreen:

well do :wink:

but first we have the control room on our heads.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...