Kobi David פורסם דצמבר 9, 2005 דיווח פורסם דצמבר 9, 2005 בשעה טובה ומצלחת נפתחה מחדש חטיבת דרום אפריקה! יחד עם מצרים שנפתחה לאחרונה, האזור כולו עתיד לפרוח. הודעה של מנהל החטיבה הדרום אפריקאית בפורום VATSIM: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=6266 תשאירו את השרשור הזה ריק, ותרביצו בתגובות שם
אורח פורסם דצמבר 10, 2005 דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 יחד עם מצרים שנפתחה לאחרונה, האזור כולו עתיד לפרוח. אוקיי, אז מצרים זה באמת באיזור... אבל דרא"פ זה לא איזה 8 שעות מכאן?
Kobi David פורסם דצמבר 10, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 צודק גבע. אבל מה דעתך על לג יוהנסבורג קייפטאון עם פיקוח? נשמע טוב, לא?
אורח פורסם דצמבר 10, 2005 דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 אמרתי את זה ב 25 לנובמבר בפורום ואטסים - http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=483&start=15 השאלה היא מתי יש לי 8 שעות בשביל זה... אולי אפשר לארגן אירוע איתם ועם פיקוח לאורך כל הדרך?
Kobi David פורסם דצמבר 10, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 מיוהנסבורג לקייפטאון זה 8 שעות? נראה לי שסתם לא הבנו אחד את השני
Ilan Jonas פורסם דצמבר 10, 2005 דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 והאיזור הוא אפריקה/המזרח התיכון, אז אנחנו עדיין באותו איזור :wink:
אורח פורסם דצמבר 10, 2005 דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 לא, אני מדבר על ת"א יוהנסבורג או ת"א קייפטאון. טיסה קצרה בתוך דרא"פ נגיע כבר עם TFC עוד איזה חצי שנה, לא? ואילן, סין זה באסיה, אז גם ישראל וסין זה באותו איזור, איזור אסיה...
אורח פורסם דצמבר 10, 2005 דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 תנסה להיכנס לכיתה לגיראוגרפיה ולשאול את המורה איפה זה VATAME, אני לא בטוח שהיא תמצא!
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 10, 2005 דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 אילן,מה הפרוייקט הבא? צריך להיות להחיות את השדה בניירובי ששם עושים הרבה עצירות ביניים, מה גם שהרבה יותר קרוב לנו
moti פורסם דצמבר 10, 2005 דיווח פורסם דצמבר 10, 2005 סחתיין, מומלץ מומלץ מומלץ חברים! מדינה מדהימה ביופיה, ישנם סינרים לא רעים בינתיים לחלק מהמקומות שם ובטח יפתחו עוד כמה עם הזמן. טיסות פנימיות שם זה לא כ"כ קצר: קייפטאון-יוהנסבורג זה 1:40, יוהנסבורג לדרבן זה כשעה ומדרבן לקייפטאון זה כ-3:05 שעות (עם עצירה בפורט אליזבט), בלי עצירה זה 2:40 שעות (כמו למזרח אירופה). יש שם עוד כמה יעדים נחמדים כמו לקרוגר פארק, ג'ורג או פורט אליזבט, או פשוט למדינות השכנות הקרובות: זימבווה, בוצוונה ונמיביה.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 21, 2005 דיווח פורסם דצמבר 21, 2005 שקודם יהפכו את הפאפי חזרה... אילן ספר להם רשמים מהעבר
Ben Zwebner פורסם דצמבר 21, 2005 דיווח פורסם דצמבר 21, 2005 perhaps we can arrange a "VATIL flyin" to South Africa? you know.. somthing to help promote it and to get it more popular.. Wayn Higgins is a great Controller and alot of times he comes online and he gets no traffic... I once went online ONLY so that he would have some traffic... what do you boys think? :mrgreen:
moti פורסם דצמבר 21, 2005 דיווח פורסם דצמבר 21, 2005 שקודם יהפכו את הפאפי חזרה... אילן ספר להם רשמים מהעבר מה שזכור לי שזה היה בקניה, ולא בדרום אפריקה.קשה לי להאמין שביוהנסבורג מישהו ישים את הPAPI הפוך, ואלעל טסה ליעד הזה עשרות שנים. אילן אמר שזה היה בא להם בהפתעה
Ilan Jonas פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 בו, קודם כל תודה רבה על התמיכה! VATSAF זקוקה להרבה תמיכה שלנו ושל הקהילה הבינ"ל בכלל כדי תוכל להתמיד ולהישאר איתנו, ואני אשמח לראות חברה שלנו טסים שם. זו טיסה ארוכה לדרא"פ, ולא כולם יוכלו, אבל אני בהחלט אשמח! יש אחלה סנרי לכל דרא"פ כמעט, ואפשר גם לטוס בתוך הארץ (**אההמ**עיט**אההמ**), ואפשר גם לצאת ממצרים כדי לקצר את הטיסה. בקיצור - כל יוזמה תתקבל בברכה!
אורח פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 אני בהחלט בעד, אפילו אמרתי את זה לויין בעבר. אם אוכל להשתתף או לא זה רק עניין של זמן..
Or Netzer פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 perhaps we can arrange a "VATIL flyin" to South Africa? you know.. somthing to help promote it and to get it more popular.. Wayn Higgins is a great Controller and alot of times he comes online and he gets no traffic... I once went online ONLY so that he would have some traffic... what do you boys think? :mrgreen: well do :wink: but first we have the control room on our heads.