עבור לתוכן
Or Netzer

***חדר בקרה חנוכה 2005!- עדכון חשוב בעמוד 2***

Recommended Posts

פורסם

אז ככה חברים.

אתמול בערב, (רביעי) קיבלנו הודעה מבית חיל האוויר בהרצליה, שלא יתאפשר לנו לקיים את חד"ב במכונת של 3 ימים, משום שאין ביטוח על המבנה ועל האנשים בשבת.

הייתה לנו אפשרות לקיים שם את חד"ב עד יום שישי בערב, אבל לא יכולתי לשאת את המחשבה שלאחר כל המאמץ האדיר שעשו אנשים כדי להרים את הדבר הזה, בסופו של דבר זה יסתיים אחרי 24 שעות, עוד לפני שנגסנו בתנועה האמיתית של שישי שבת.

אתמול בלילה יצרתי קשר עם אל על, והחברים שלנו מאל על הפכו עולמות, התוצאה, חד"ב 2005 בקמפוס אל על בנתב"ג!

בגלל המצב שנוצר, לצערנו יהיו פקחים ששובצו למשמרות במקור, אבל לא יוכלו להגיע לחד"ב עצמו בשל בעיות ביטחון, ובעיקר, חוסר הזמן שהיה לנו על מנת להנפיק אישורי כניסה.

אתמול בערב לא ידענו מה לעשות עם עצמנו, אחרי פחות מ 24 שעות, רובן נטולות שינה, יש חד"ב, ועוד איזה.

בשניות אלו ממש מפרפרים החברים שלנו מאחורי ומקימים את העמדת, יש כבר עתודה לתפוס מהבית כגיבוי לשעה שעתיים הראשונות.

כמו כן חלקכם יקבלו טלפונים בקרוב עם עידכונים ספציפיים.

אוף, אנחנו שם.

פורסם

לכל המעוניינים לבקר באירוע.

לצערינו אין אישורים לחצי מהפקחים, כנ"ל אין אישורים לאף אחד מהמבקרים,

עמכם הסליחה.

פורסם

הייתי אמור גם להירשם לאירוע,אך מסיבות אישיות (לא הייתי פה...),נמנע ממני להירשם.

אך אדע אם אני יכול לבוא ולפקח גם?(או להירשם?)

פורסם

קצת תמונות מהבלאגן שחל פה לפני קצת מעכשיו ובקרוב הסדר המופתי שצריך להיות פה + תמונות SI.

הבלאגן

IMG_1384.jpg

IMG_1385.jpg

הבלאגן הופך להיות חדר בקרה

IMG_1387.jpg

IMG_1397.jpg

IMG_1402.jpg

הSI והתנועה:

1.GIF

2.GIF

תהנו, עוד תמונות בהמשך.

פורסם

וואוו תמונה מעולה מיתר! :lol::lol::lol:

זה היה ממש מפחיד לראות אותך מתיישר על הצלע של הHOLD יישר אליי :| ,

הTCAS התחרפן לי!

אגב,

כל הכבוד לפקחים! עבודה מעולה בינתיים! :P

פורסם

חבר'ה, לקחתי קצת קרקע מהבית כי היו חסרים פקחים בתחילת האירוע.

היו 47 טיסת מ/אל נתב"ג כשהתחברתי מתוכן 29 טיסות זרות!!!

אם זה ימשיך ככה אנחנו שוברים את כל השיאים.

פורסם
מה הקריטריונים לכניסה לחדר בקרה ה.... מדהים הזה והמאורגן היטב?

אם זה רק פקחי גישה, אז איך רק לחצי מהפקחים אין רשות להכנס?

הרי אין אפילו 10 פקחי גישה בחטיבה. :?: :?:

אף אחד לא בחר פקחי גישה, אמיר נדרש בתוך 5 דקות לקצץ רשימה של 30+ פקחים ל לחצי מזה וקצת פחות, לכן זה נעשה באופן רנדומאלי, אני מבין הבאסה לשמוע שלא אפשרי להגיע לפקח, צריך להבין שהפעם דברים פשוט לא היו בשליטה שלנו כל כך, ונאלצנו להתאים את האירוע למגבלות שהכתיבו לנו, אחרת גם זה לא היה.

פורסם

חברים,כל הכבוד לכם על האירגון המהיר,מגיע לכם תודה עד מעל הראש,אין מילים להביע את התרומה שלכם למעניינו על מנת שנוכל להדבק לכיסא ונצא לשמים.אז ככה,כטייס חדש בחברת עיט תעופה נקראתי למשרדי החברה,מנכ"ל החברה ביקשני עקב הזמנות רבות לטיסות ברחבי הארץ ,בעיקר באזור הצפון והמרכז ולרגל חופשת החנוכה לקבל את ההזמנות ולבצעם.מאחר וכל רצוני הוא להתקדם מקצועית כטייס בחברה גם להתפרנס האופן אישי וגם שהחברה תתעצם ותרכוש מטוסים חדשים לטייסים חדשים שיצטרפו בקרוב,נענתי בחפץ לב.לשמחתי הזמנה ראשונה הייתה של מנכ"ל מייקרוסופט העולמית לקחת את 2 בנותיו מראש פינה להרצליה לארוחת ערב חגיגית אצל הסבתא שגרה בהרצליה פיתוח,טיסה שניה שלי הייתה עבור הזמנה לילדים של מנכ"לית חברת תרופות ידוע בעולם להטיסם מהרצליה לחיפה להופעת הפסטיגל,את הטיסות בצעתי במטוסים המצויינים של עיט תעופה 182 RG ו 172 (את 2 המטוסים הנפלאים הללו החברה רכשה לאחרונה בעקבות המאזן הכספי החיובי של החברה ) בסוף יום הטיסות הראשון שלי אני חוזר הביתה עם המון כייף,ראשית ,קופת חברת עיט תעופה התמלאה בכסף,חשבון הבנק שלי במצב ++,שנית,גרמתי אושר לחברים שלי שיושבים בחדר הבקרה הרי למטרה זו הם כל כך עמלו וטרחו ,לסיכום,כייף גדול להיות טייס בחברת תעופה פנים ארצית,כייף לראות את יופי ארצינו ממעל ,את הר התבור, הכינרת, ים המלח ,הגליל ואת יופי שפלת החוף,כייף להיות שייך לקבוצת חברים לעושים לנו את הכייף,התגמול שלכם הוא הכייף שלנו,תודה. =D>

פורסם

חברים במהלך כל הלילה אשתדל להיות זמין ב MSN ואם לא אז ב ASRC, כל מי שלא יודע אם יש לו אישור להגיע או לא מוזמן לפנות אלי לבירור, שוב איתכם הסליחה.

פורסם
Here is an Idea for next year.. is it possible to create a live web cam feed so that we can watch you guys in action? that could get great publicity!

זה קורע רוחב פס, שאין לנו.

חברים 2 וחצי בבוקר הפקחים על הרבה קפה מתחילים לקפץ מקפאין,

תגיעו לטוס! הלילה צעיר כולה 2!!!!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...