menahem ben-or פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 להתראות אנשים, אני נוסע ביום ו' לארה"ב ל 3 שבועות ולדאבוני לא יהיה לי סימולטור זמין כך שאאלץ לוותר על אירוע חדר הבקרה. אני מאחל לכולם הנאה מירבית, כנראה שיהיה לי מסנג'ר ואוכל לעקוב אחר הידיעות והחדשות. נתראה שוב בשבוע שלאחר 7/1/06 .
Yoav פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 "ברוך את ה' אלוהינו מלך העולם אשר הכניסנו לתוך הקוקפיט" (נכתב בהומור!) מאחל רק קוקפיט והנאה וכמובן מתנות XDD
Xyples פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 נסיעה טובה ואממ הייתי רוצה לנצל את האשכול... עם מי צריך לדבר/ למי צריך לשלוח מכתב כדי להיכנס לקוקפיט:?: :roll:
menahem ben-or פורסם דצמבר 14, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 אין סיכוי קלוש שבקלושים לקוקפיט, טיסת קונטיננטל והאמריקאים רגישים במיוחד כידוע......
Boeing744 פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 אין מה להפסיד בלנסות להיכנס לקוקפיט. שתהיה לך טיסה נעימה, ותביא תמונות גם מהטיסה. נ.ב - תביא לי שקית הקאה מהמטוס, אני עושה אוסף
Izik Bakshi פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 מנחם, סע בשלום ותחזור בשלום. חבל שאתה מפסיד את חדר בקרה, אל דאגה אני יפצה אותך , תעשה חיים ידידי.
HZyoni פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 אייפה בארה"ב ??? קרוב אליי... ? תביא הרבבה תמונות ואם אפשאר במיוחד סירטונים של הנחיתה !! ועוד...
menahem ben-or פורסם דצמבר 14, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 תודה רבה איציק, דווקא הפעם תכננתי ביקור........ ידחה לסיבוב הבא. המקום Palm Springs CA
HZyoni פורסם דצמבר 14, 2005 דיווח פורסם דצמבר 14, 2005 תודה רבה איציק, דווקא הפעם תכננתי ביקור........ידחה לסיבוב הבא. המקום Palm Springs CA קרוב אליי !! אני ב לוס אנגלס.... כ שעה וחצי נסיעה אז אתה נוחת ב LAX ??
אורח פורסם דצמבר 15, 2005 דיווח פורסם דצמבר 15, 2005 תעשה חיים מנחם , שתיהיה לך טיסה נעימה ובטוחה ושתשוב אלינו במהרה .. לפחות אתה על ה 777 של קונטי, אחלה מטוס
Ben Cohen פורסם דצמבר 15, 2005 דיווח פורסם דצמבר 15, 2005 מנחם קודם כל טיסה נעימה ושתחזור בשלום שמעו איזה צריוף מקרים, מגיעה אלינו משלחת מלוס אנג'לס על טיסה של קונטי מחר וכנראה את תטוס על אותו מטוס שהם באו בו, זה לא משו מיוחד אבל עדיין... ואיזה באסה לי, נכון יש את המשלחת שבאה לפה מלוס אנג'לס? אז אני נוסע לאותו אחד שהתארח אצלי אבל אנחנו כנראה טסים באלעל, ואני ממש לא רוצה לטוס איתם. לא כי יש לי בעייה אבל פשוט אני יודע שיש חברות יותר טובות. אבל אין מה לעשות. ולמי ששואל אני אהיה באזור Woodland Hills ואני אהיה בעיקר בתיכון Calabases אם בכלל כותבים ככה אבל בעקרון זה האזור. יו אני מזה מתרגש, זה נראה רחוק אבל הזמן טס! חח
Yoav פורסם דצמבר 15, 2005 דיווח פורסם דצמבר 15, 2005 מנחם קודם כל טיסה נעימה ושתחזור בשלוםשמעו איזה צריוף מקרים, מגיעה אלינו משלחת מלוס אנג'לס על טיסה של קונטי מחר וכנראה את תטוס על אותו מטוס שהם באו בו, זה לא משו מיוחד אבל עדיין... ואיזה באסה לי, נכון יש את המשלחת שבאה לפה מלוס אנג'לס? אז אני נוסע לאותו אחד שהתארח אצלי אבל אנחנו כנראה טסים באלעל, ואני ממש לא רוצה לטוס איתם. לא כי יש לי בעייה אבל פשוט אני יודע שיש חברות יותר טובות. אבל אין מה לעשות. ולמי ששואל אני אהיה באזור Woodland Hills ואני אהיה בעיקר בתיכון Calabases אם בכלל כותבים ככה אבל בעקרון זה האזור. יו אני מזה מתרגש, זה נראה רחוק אבל הזמן טס! חח אני לא מבין את האנשים שאלעל חברה גרוע :Q סתם סטיגמות אני מאוד נהניתי מהטיסות איתם!
Oren-ELY3 פורסם דצמבר 15, 2005 דיווח פורסם דצמבר 15, 2005 מנחם טיסה נעימה שמור על עצמך - אתה נוסע למקום מדהים ביותר, שיהיה בהצלחה. (אתה יודע על מה אני מדבר ) להשמע ידידי..
menahem ben-or פורסם דצמבר 15, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 15, 2005 תודה לכולם על האיחולים, אין ספק שיהיו ימים מהנים. אמנם אני מפסיד חדר בקרה אבל במקום זה יהיה Universal Studios לאס וגס ועוד כהנה אתרים........ בעיר בה אשהה Palm Springs יש מוזיאון תעופה של ח"א האמריקאי להנצחת המטוסים של מלחמת העולם השניה, המוזיאון לא גדול אבל מדהים. כל המטוסים במצב טיסה והשתתפו גם בצילומים של סירטי מלחמה כגון "הקרב על בריטניה" ו"פרל הרבור". התמונות יגיעו...... יוני, כמובן שאני טס לLAX טיסה ל KPSP מייקרת את הדיל בערך ב 500$ . שוב תודה ולהתראות לכולם
HZyoni פורסם דצמבר 15, 2005 דיווח פורסם דצמבר 15, 2005 תודה לכולם על האיחולים, אין ספק שיהיו ימים מהנים. אמנם אני מפסיד חדר בקרה אבל במקום זה יהיה Universal Studios לאס וגס ועוד כהנה אתרים........ בעיר בה אשהה Palm Springs יש מוזיאון תעופה של ח"א האמריקאי להנצחת המטוסים של מלחמת העולם השניה, המוזיאון לא גדול אבל מדהים. כל המטוסים במצב טיסה והשתתפו גם בצילומים של סירטי מלחמה כגון "הקרב על בריטניה" ו"פרל הרבור". התמונות יגיעו...... יוני, כמובן שאני טס לLAX טיסה ל KPSP מייקרת את הדיל בערך ב 500$ . שוב תודה ולהתראות לכולם יפה לך... תהנה אם אתה צריך אייזה עזרה או משהו בקשר למקומות לביקור בלוס אנגלס .... אני יוכל לעזור לך... או ביכלל אם אתה צריך משהו קטן.... תוכל לבוא לבייתי.... :wink: אתן לך גם את מיספר הטלפון שלי אם תיצתרך אייזה שהיא עזרה במקום .... עם מי אתה בידיוק מגיע לפה ? חופשה מהנה יוני
Ben Bezalel פורסם דצמבר 16, 2005 דיווח פורסם דצמבר 16, 2005 תודה לכולם על האיחולים, אין ספק שיהיו ימים מהנים. אמנם אני מפסיד חדר בקרה אבל במקום זה יהיה Universal Studios לאס וגס ועוד כהנה אתרים........ בעיר בה אשהה Palm Springs יש מוזיאון תעופה של ח"א האמריקאי להנצחת המטוסים של מלחמת העולם השניה, המוזיאון לא גדול אבל מדהים. כל המטוסים במצב טיסה והשתתפו גם בצילומים של סירטי מלחמה כגון "הקרב על בריטניה" ו"פרל הרבור". התמונות יגיעו...... יוני, כמובן שאני טס לLAX טיסה ל KPSP מייקרת את הדיל בערך ב 500$ . שוב תודה ולהתראות לכולם יפה לך... תהנה אם אתה צריך אייזה עזרה או משהו בקשר למקומות לביקור בלוס אנגלס .... אני יוכל לעזור לך... או ביכלל אם אתה צריך משהו קטן.... תוכל לבוא לבייתי.... :wink: אתן לך גם את מיספר הטלפון שלי אם תיצתרך אייזה שהיא עזרה במקום .... עם מי אתה בידיוק מגיע לפה ? חופשה מהנה יוני הוא בטיסה עכשיו!
אורח פורסם דצמבר 16, 2005 דיווח פורסם דצמבר 16, 2005 תודה לכולם על האיחולים, אין ספק שיהיו ימים מהנים. אמנם אני מפסיד חדר בקרה אבל במקום זה יהיה Universal Studios לאס וגס ועוד כהנה אתרים........ בעיר בה אשהה Palm Springs יש מוזיאון תעופה של ח"א האמריקאי להנצחת המטוסים של מלחמת העולם השניה, המוזיאון לא גדול אבל מדהים. כל המטוסים במצב טיסה והשתתפו גם בצילומים של סירטי מלחמה כגון "הקרב על בריטניה" ו"פרל הרבור". התמונות יגיעו...... יוני, כמובן שאני טס לLAX טיסה ל KPSP מייקרת את הדיל בערך ב 500$ . שוב תודה ולהתראות לכולם יפה לך... תהנה אם אתה צריך אייזה עזרה או משהו בקשר למקומות לביקור בלוס אנגלס .... אני יוכל לעזור לך... או ביכלל אם אתה צריך משהו קטן.... תוכל לבוא לבייתי.... :wink: אתן לך גם את מיספר הטלפון שלי אם תיצתרך אייזה שהיא עזרה במקום .... עם מי אתה בידיוק מגיע לפה ? חופשה מהנה יוני מעבר לזה שמנחם הוא אחד מזקני השבט של VATIL, אני בטוח שהוא לא זקוק לליווי של מבוגר. פרט לזה שהוא בדרכו אם לא טועה לביקור משפחתי בפאלם ספרינגס וכמו שאמרו הוא באויר בכלל. Strike 1.5