Hafuta פורסם דצמבר 18, 2005 דיווח פורסם דצמבר 18, 2005 אהלן אנשימים רציתי לדעת איזה Joystick היום מומלץ? אני לא כ"כ מבין בתחום הזה... קניתי את ה-Logitech 3D Force ב-380ש"ח מבאג, השבוע המחיר ירד ל-300ש"ח ברוב החנויות, ועוד חבר שלי עצבן אותי שהוא הביא אותו ב-25$ מארה"ב :cry: הג'ויסטיק עובד מצויין ואני נהנה מכל רגע, אבל חשבתי אולי אני חושב שהוא מעולה כי השתמשתי עד היום במקלדת :mrgreen: האם יש ג'ויסטיקים שיתנו לי חווית טיסה הרבה יותר טובה? מה פחות או יותר טווח המחירים שלהם? תודה רבה, מתן. :|
אריק א. פורסם דצמבר 18, 2005 דיווח פורסם דצמבר 18, 2005 שלום מתן, קודם כל, אם הג'ויסטיק די חדש, חבל לך להשקיע שוב בהחלפת סטיק. סה"כ זהו סטיק שעושה את העבודה למרות שיש הרבה חבר'ה שלא כ"כ אוהבים את לוג'יטק.... אם בכל זאת תרצה להחליף, יש דגמים לא רעים של סאייטק (SAITEK) בארץ, שיותר טובים בעיקרון מלוג'יטק. ודרך אגב, לא משנה כמה תחפש, תמיד מישהו ימצא בזול יותר :wink: שבוע טוב, אריק
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 18, 2005 דיווח פורסם דצמבר 18, 2005 אני לא חושב שמבחינת חווית הטיסה יש הבדל בין ג'ויסטיקים... בכולם אתה תעשה אותן פעולות. מה שיכול לשפר חווית טיסה זה יוק... (אלא אם כן אתה טס עם AIRBUS ואז דווקא הג'ויסטיק יותר מציאותי :wink: )
Hafuta פורסם דצמבר 18, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2005 יוק אולי אני יביא בסוף השנה מארה"ב, אולי בעצמי ואולי עם חברים של ההורים... נראה.. תודה רבה לשניכם
Moshe Bensal פורסם דצמבר 18, 2005 דיווח פורסם דצמבר 18, 2005 מתן, בלי להתעצבן בבקשה, אתמול ראיתי אותו באופיסדיפו ב-250 ש"ח, ואני עדיין מתלבט אם לקנות אותו כי, היה לי את האטק 3 של לוג'יטק והחזיק מעמד שנה. לפי ההמלצות בשירשורים קודמים, לא מומלץ לוג'יטק, ולכן אני די מתלבט.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 18, 2005 דיווח פורסם דצמבר 18, 2005 מתן, בלי להתעצבן בבקשה, אתמול ראיתי אותו באופיסדיפו ב-250 ש"ח, ואני עדייןמתלבט אם לקנות אותו כי, היה לי את האטק 3 של לוג'יטק והחזיק מעמד שנה. לפי ההמלצות בשירשורים קודמים, לא מומלץ לוג'יטק, ולכן אני די מתלבט. משה אתה עונה לעצמך פה, החזיק שנה.. זה נחשב הרבה מבחינתך ? הג'ויסטיק שלי כבר בן 7 לפחות
Hafuta פורסם דצמבר 18, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2005 חחח לא מתעצבן, גם אני ראיתי אותו בדיוק עכשיו בחוברת בעיתון של שבת... יש דגם יותר חדש של Logitech שהוא שדרוג של הדגם שלי ב-300ש"ח (הייתי אומר ששווה 50ש"ח..., בכל זאת.. ה-3D Force יצא בשנת 2000 :mrgreen: ) הג'ויסטיק מצויין לפי דעתי, בנוי טוב, יש אחריות שנתיים... לך על זה :wink:
Moshe Bensal פורסם דצמבר 18, 2005 דיווח פורסם דצמבר 18, 2005 מתן, בלי להתעצבן בבקשה, אתמול ראיתי אותו באופיסדיפו ב-250 ש"ח, ואני עדייןמתלבט אם לקנות אותו כי, היה לי את האטק 3 של לוג'יטק והחזיק מעמד שנה. לפי ההמלצות בשירשורים קודמים, לא מומלץ לוג'יטק, ולכן אני די מתלבט. משה אתה עונה לעצמך פה, החזיק שנה.. זה נחשב הרבה מבחינתך ? הג'ויסטיק שלי כבר בן 7 לפחות להיפך, אני מאוכזב שזה רק שנה, ולכן ההתלבטות.
Hafuta פורסם דצמבר 18, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2005 שמע אני לא יודע להגיד לך כמה זמן הוא יחזיק לך... אני מבין שהיה לך דגם אחר..., בכל הביקורות שקראתי על ה-3D Force באינטרנט נכתב שהבנייה שלו מצויינת..., רוב החנויות נותנות עליו שנתיים אחריות (כמו על רוב המוצרי משחק של לוג'יטק), ההחלטה שלך :wink:
Yoav פורסם דצמבר 18, 2005 דיווח פורסם דצמבר 18, 2005 לדעתי האישית, חבל שMS הפסיקו ליצר ג'ויסטיקים... הם מחזיקים שנים על גבי שנים... שלי טפו טפו טפו שנה וחצי וחוץ מטיפה כיול פעם בכמה זמן (8-9 חודשים) הוא עובד אחלה.