עבור לתוכן
Kobi David

טקס חניכת שת"פ VATIL & EL AL

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים,

נו מה אתם אומרים? סיימנו קורס 8)

רוב החניכים יוצאים בימים אלו לסימולטור מעבר לים, אחרי שקיבלנו מאיתנו עוד כמה כלי עזר, מי יותר מי פחות.

אני רוצה להגיד לכם שאנחנו מקבלים המון מחמאות ושבחים על פעילותינו מאנשי אל על, והכל בזכות העבודה הנפלאה שעשינו בחודשיים האחרונים.

ברור לי שיש כמה מכם שהרגישו פחות "בעניינים", ודברים לעיתים לא יצאו כמצופה, אבל כאלו הן ההתחלות, מפה רק נשתפר, והקורס הבא כבר ב 12 בפברואר, נשאר לכם כוח?

אז תרשו לי לשפוך כמה תודות משלי לערמת התודות שנערמה כאן לאחרונה.

בראש ובראשונה לאלון פרג ואייל רובין, שנתנו לנו את ההזדמנות הזו בכלל.

מבחינתם זו החלטה אמיצה, לפחות בשלבים הראשונים גם הם לא היו בטוחים לאן אנחנו הולכים, ובכל זאת נלחמו בלא מעט דעות קדומות ונתנו לנו הזדמנות נהדרת לפרוץ קדימה. תודה.

לשלושת אחראי הציים:

רן פינקלס

אלעז זיירמן

מיקי ליפ

על הכנת הציים בצורה מרשימה, מקצועית, מדוייקת.

אני גאה בכם, אתם כבר יכולים לרשום לעצמכם, בפברואר אתם עסוקים.

תודה מיוחדת לישראל רוט על האירוח הנפלא כמו תמיד, ועל הקמת המוקאפים יחד עם רן.

לכל משתתפי הפרוייקט:

דן בלאשטיין

מוטי שויימר

ארז שיפרון

זאב בוקי

שמוליק לין

אלכסנדר סניב

שגיא ינאי

איתי זכריה

יובל אלבז

חגי יהב

אורן גבע

איתי ארנון

יונתן פרלמוטר

ערן רגינשטייף

אביב גלעדי

אמיר פז

תומר חיים

תודה לכל אחד מכם שטרח והגיע לימי ההדרכה, מעבר לתרומה שלכם לפרוייקט אני מקווה שהספקתם להנות תוך כדי.

בקרוב יערך טקס חניכת שת"פ VATIL & EL AL בראשות מנכ"ל אל על מר חיים רומנו למשתתפי הקורס.

לכל אלו שנבצר מהם להשתתף כחונכים בקורס האחרון, רשמו לפניכם את תחילת הקורס הבא:

12/2/06

שם תהיה לכם הזדמנות להשתתף בדבר הנהדר הזה שיצרנו יחד!

בקרוב נתחיל מחדש את ההרשמה לקורס הבא, היו מוכנים.

שוב תודה רבה לכולכם!

התקדמנו קצת בשנה האחרונה, לא? :wink:

פורסם

כל בנאדם שאני מספר לו את זה - מתקשה לקלוט.

אבל זה מובן - קצת קשה לקלוט שילדים מתחת לגיל 18 חונכים סגני אלופים ואלופי משנה בני 40+.

לדעתי האישית, זהו הצעד החשוב והמשמעותי ביותר שנקטה בו החטיבה מאז הצטרפותי אליה (כמעט שנתיים), ואחד מהצעדים, אם לא הכי חשוב של חטיבה בVATSIM לכיוון העולם האמיתי.

העזרה שלנו לאלעל, והתרומה של אלעל לנו, עלו בקנה אחד, ו2 הצדדים נהנו מן הפרויקט הזה.

אני רוצה להודות על ההזדמנות המדהימה שניתנה לי - לאחד והיחיד-

קובי דוד, על המאמץ, הכוח, והזמן האינסופי שהוא משקיע בחטיבה, אלמלא הוא- החטיבה לא הייתה במקומה כיום.

עוד כמה תודות לא פחות חשובות - לאלון פרג, ואייל רובין שנתנו לנו הזדמנות, ובזכותם הפרויקט מתקיים.

תודה למנהלי הציים, רן פינקלס, מיקי ליפ ואלעד זיירמן על ההשקעה האדירה בפרויקט.

תודה לחברי החונכים, מקווה שנהנתם כמוני מן ההזמדנות המדהימה הזו.

ותודה לכל החניכים מכל הציים שנתנו לנו הזדמנות והתייחסו אליינו כאל טייסים לכל דבר, אני מאחל לכם אין סוף הצלחה בקריירה החדשה שלכם - טיס מסחרי. אני מקווה שעזרנו לכם כמה שיכלנו.

ובסוף, תודה לכל אנשי אלעל שלא ציינתי, אשר קיבלו אותנו בסבר פנים יפות מהיום הראשון.

בהצלחה ותודה לכולם.

אביב גלעדי.

פורסם

כל הכבוד לכולם,

בנוסף אני רוצה לציין את המסירות והנכונות לעזור של כל החברים, פשוט עשו עבודה מעולה עם כל החניכים.

כל הכבוד לרן שנכח ועזר במוקאפ ונתן הרבה שעות מזמנו, כמו כן גם לאלעד ומיקי על הארגון השוטף.

הלוואי שהפרוייקט יניב פירות משובחים ונזכה לקטוף אותם בעתיד הקרוב והרחוק כאחד.

תודה רבה לכולם ולילה טוב.

פורסם

תודה רבה לכל הרשומים מעלה וכל הכבוד! :D

תודה לקובי, מיקי ורן וכמובן לאלעד על ניהול הציים בצורה מקצועית ורצינית.

תודה לאלעל ולאלון על האמון שנתנו בנו ולהזדמנות שקיבלנו בפרויקט החסר תקדים הזה שלא היה כמותו בשום מקום בעולם.

תודה כמובן לכל ה"חונכים" שהשקיעו הרבה מזמנם ומרצם לפרויקט הזה ובמיוחד לחבר'ה מה-76757 :mrgreen:

פורסם

חברים, אין לי מילים.

לראות מה נעשה פה זה לא יאמן, כל הכבוד לחונכים ולחניכים על הפתיחות ושיתוף הפעולה.

אני מרגיש שפיספסתי משהו מדהים, ומקווה שתהיה לי ההזדמנות והזמן להצטרף לצוות בפעמים הבאות.

אלדד רובין.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...