e_dor פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 לא קראתי לעומק את כל הדיוק,אבל רק לציין שבמטוס ה F16 הסטיק נמצא בצד ימין, אז יתכן שתהיה בעיה לשמאלי להטיס... שוב, אפשר להתרגל לזה. אגב - לפי מה שאני יודע (ותקנו אותי אם אני טועה), בארה"ב, כשלכל טייס קרב יש מטוס שרק הוא מטיס - אפשר להעביר את הסטיק לשמאל במיוחד בשבילו. זה נשמע די מסובך אבל לפי מה שאני הבנתי זה אפשרי ... אם אני טועה - אשמח לשמוע את האמת
Izik Bakshi פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 נשמע אפשרי אבל לא כדאי, המטוס מתוכנן בצורה מסויימת, ברגע שמזיזים מיקום של משהו אחד, אז הרבה דברים צריכים לזוז ביחד.
e_dor פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 נשמע אפשרי אבל לא כדאי, המטוס מתוכנן בצורה מסויימת, ברגע שמזיזים מיקום של משהו אחד, אז הרבה דברים צריכים לזוז ביחד. אמריקאים, נשמע הגיוני (לא שזה רע, הטייס צריך את כל התנאים המתאימים)
E.Z פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 נשמע אפשרי אבל לא כדאי, המטוס מתוכנן בצורה מסויימת, ברגע שמזיזים מיקום של משהו אחד, אז הרבה דברים צריכים לזוז ביחד. במילים אחרות עולה כסף לאמריקנים אין בעיה של כסף לצהל שלנו (אפילו שמדובר בחיל האוויר) יש בעיה של כסף. להסב מטוס בהנחה זה אפשרי(פעם ראושנה שאני שומע כזה דבר) לוקח בין הייתר כוח אדם ועולה כסף - ושאני חושב על הבט נוסף לא נראה לי באמריקה קיים כזה דבר- מה קורה אם מטוס של שמאלי יוצא מכשירות ולא בטוח שתיהיה רזרבה של שמאלי ? אולי עופר יוכל לשפוך אור על הנושא הזה :mrgreen:
e_dor פורסם דצמבר 22, 2005 דיווח פורסם דצמבר 22, 2005 נשמע אפשרי אבל לא כדאי, המטוס מתוכנן בצורה מסויימת, ברגע שמזיזים מיקום של משהו אחד, אז הרבה דברים צריכים לזוז ביחד. במילים אחרות עולה כסף לאמריקנים אין בעיה של כסף לצהל שלנו (אפילו שמדובר בחיל האוויר) יש בעיה של כסף. להסב מטוס בהנחה זה אפשרי(פעם ראושנה שאני שומע כזה דבר) לוקח בין הייתר כוח אדם ועולה כסף - ושאני חושב על הבט נוסף לא נראה לי באמריקה קיים כזה דבר- מה קורה אם מטוס של שמאלי יוצא מכשירות ולא בטוח שתיהיה רזרבה של שמאלי ? אולי עופר יוכל לשפוך אור על הנושא הזה :mrgreen: אמת, זה נשמע מוזר - אבל תודה שזה אמריקאי מאוד אולי זה נכון ואולי לא, זה מה ששמעתי. אם אני הייתי טייס אף 16 שם, הייתי מעדיף להתרגל לימין