ifs2003 פורסם דצמבר 24, 2005 דיווח פורסם דצמבר 24, 2005 אחרי שעשינו יישור קו עם רוב החבילות זה הזמן להוציא אותן. ראשית כל העלינו אתר חדש לאוויר ! ויחד איתו יבאו החבילות החדשות. A330-200 NG אז מה בעצם חדש בחבילה ? 1. צגי EICAS 1+2 שופרו כדי להיראות יותר מציאותיים וצבעוניים כמו במציאות 2. שופרה הגרפיקה של מספר כפטורים 3. EHSI מחודש עם ARC ריאליסטי ואפשרות לראות את נתיב הטיסה המתוכנן על גבי הEHSI 4. מערכת TRANSPONDER חדשה ריאליסטית ביותר, ממש כמו במציאות 5. בקרת שמע של רדיו במספר ערוצים ומערכת בקרת רדיו חדשה וריאליסטית 6. לראשונה אפשרות להשליך דלק מהמטוס בכדי לנחות עם מיכלים ריקים (מצריך FSUIPC) 7. FDE משופר (הוספנו משקל למטוס, ותיקון מרכז הכובד של המטוס) 8. צביעה משופרת ריאליסטית מאוד תוצרת IAS ! 9. סאונד חדש... פשוט נהדר ומציאותי (דעתי האישית) זהו... נראה לי שמספיק
ראם אדם פורסם דצמבר 24, 2005 דיווח פורסם דצמבר 24, 2005 המטוס יהיה חינמי? אם כן איפו מורידים אותו :?: ועוד שאלה: הצגים בפאנל יהיו דומים לאלו שיש במודלים של PMDG? זאת אומרת שאני ממש אוכל לראות את המסלול טיסה על הצג ואת מזג האויר?
Meitar Lugasi פורסם דצמבר 24, 2005 דיווח פורסם דצמבר 24, 2005 נשמע מצוין! מה לגבי צביעות? איזה מודל זה?
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 24, 2005 דיווח פורסם דצמבר 24, 2005 המטוס יהיה חינמי? אם כן איפו מורידים אותו :?:ועוד שאלה: הצגים בפאנל יהיו דומים לאלו שיש במודלים של PMDG? זאת אומרת שאני ממש אוכל לראות את המסלול טיסה על הצג ואת מזג האויר? לשאלה השניה שלך לא, זה אירבאס לא בוינג הצגים לא נראים אותו דבר בכלל אבל מסלול טיסה יהיה שם, אין FMC (יותר נכון MCDU) אז הנתיב נלקח מהFLIGHT PLANNER של הסימולטור.
ifs2003 פורסם דצמבר 24, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 24, 2005 התשובות לשאלות : המודל הוא של FlightCraft והחבילה תצא עם הצביע של AIRBUS בצבעי הבית. תהיה אפשרות להוריד צביעות נוספות ולהתקינם על המודל אתר הבית שלנו : http://www.ias.up.co.il החבילה חינמית ... ולמי שמצפה ל FMC אז זה חודשים של עבודה לתכנן דבר כזה אז מי שזה ממש מציק לו יש את התחליפים של PSS שכל כך אוהבים לגנוב. צירפתי תמונה בשביל ההמחשה
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 24, 2005 דיווח פורסם דצמבר 24, 2005 מה הבעיה עם PSS לא הבנתי ? ראיתי לפני כמה ימים בפורום הראשי של VATSIM שנורמן חילק בחינם 2 גרסאות של הAirbus PRO לאנשים ששאלו על מודל לאירבאס. בלי קשר זה מודל יפיפה