ha5mvo פורסם דצמבר 25, 2005 דיווח פורסם דצמבר 25, 2005 "ציטוט של כולם " וכמו שאמרתי - PRC! sorry for the ignorance....but what on earth is PRC???? The only one I know is the Proteomics Research Center - surely you didn't have this in mind...
HZyoni פורסם דצמבר 25, 2005 מחבר דיווח פורסם דצמבר 25, 2005 "ציטוט של כולם " וכמו שאמרתי - PRC! sorry for the ignorance....but what on earth is PRC???? The only one I know is the Proteomics Research Center - surely you didn't have this in mind... אם אני לא טועה הוא מיתכוון ל Pilot Research Center שנימצא ב VATSIM וכן קראתי חלק
Baruch Spiegel פורסם דצמבר 25, 2005 דיווח פורסם דצמבר 25, 2005 בד"כ אני נוטה להיעלם כשוויכוחים כאלה יורדים לרמה האישית. בכל זאת הערה אובייקטיבית אחת: בהנחה שמי שמתחיל ללמוד לטוס מנסה לעבוד ידני וללא כל מיני FMC ו GPS למיניהם: ההבדל בין בואינג לססנה הוא בקצב ההתרחשויות של אירועים. למשל כשבתהליך DEPARTURE כמו DEENA יש הגבלת גובה 8000. במטוס ששיעור הנסיקה ההתחלתי שלו הוא 4000 רגל לדקה ויותר זה לוקח פחות משתי דקות, במטוס ששיעור הסיקה שלו הוא מקסימום 800 רגל לדקה זה לוקח יותר מעשר דקות. בבואינג, שנייה אחת לא שמת לב למצב אף (או לא קיזזת נכון), האף נפל מ17 מעלות מעל האופק ל5 מעלות מעל האופק, אופס המהירות הגיעה ל270 קשר, אופס הלכו המדפים..(נקרעו), אופס עברת מגבלת מהירות מתחת ל10,000. בססנה אין מצב שתגיע למהירויות כאלה. אפשר להמשיך עם הדוגמאות האלה עד "Zמן קריאת שמע של שחרית" אני מקווה שהבהרתי את ההבדל. דרך אגב: יהודים יקרים!!!: חג חנוכה שמח (מה זה חג המולד???)