עבור לתוכן
Atar_Omri

ההרשמה לארוע של "ישראל איירלינס" נפתחה!!

Recommended Posts

פורסם

ערב טוב,

ההרשמה לארוע הקרוב של ישראל איירלינס נפתחה בשעה טובה.

ארוע הטיסה יתרכז בשני היעדי המרכזיים בשוויץ- ג'נבה וציריך.

ההרשמה עצמה דומה מאוד להרשמה של הארוע של VATIL בחנוכה, אתם נרשמים לטיסות רשומות שאנחנו ייצרנו עבורכם.

שימו לב שבכל "סלוט" יש אות קריאה (אתם מתבקשים לא לשנות אותו, זה יצור לנו בעיות), שעת יציאה, יעד ומיקום בחניה.

אתם מומזנים להרשם לטיסה שלנו בשבת הקרובה, אנחנו נשמח לראותכם ברשימת הטייסים.

קישור להרשמה:

http://www.israelairlines.org/operations/events/

פורסם

העלנו עבורכם את הדפיות לג'נבה וציריך, וגם את הסנרי החדש של ציריך.

תכניות הטיסה בהן נשתמש, הן אותן תוכניות המופיעות בדיספצ'ר, יש להשתמש רק בתכניות האלו, שאושרו על ידי השווצרים.

נשתדל להעלות גם את תכנית הטיסה למחשבי הטיסה השונים.

נכון ליום רביעי בבוקר, נותרו רק 7 סלוטים פנויים! :P

כדאי שתתלבשו טוב טוב, קר שם בשוויץ :wink: .

תודה,

פורסם

שבת שלום לכל הנוסעים הערב לשוויץ, כאן הקפטן... 8)

שלום חברים יקרים ברצוני לציין כמה דגשים לאירוע היום:

1) אני מבקש מכל הטייסים להשתמש בסינרי של בן גוריון 051 כדי שתיהיה התאמה בין הטיסים וגם בין פקח הקרקע

2) אני ממליץ לכל הטייסים להשתמש בתוכנת הדיבור AVC (הבוקר יצא שידרוג שמאריך את זמן השימוש)

3) במקרה של איבור קשר קולי עם הפקח (דבר שלא קרה הרבה זמן מאז המעבר ל AVC) אני מבקש מהטייסים להשתמש בטקסט, מיותר לציין שהתחברות לפקח היא אך ורק דרך SB

4) וכרגיל פקח הקלירנס ישתמש ברשימה של כל הטיסות לכן שפשוט תמתינו שהוא יפנה אליכם, עם זאת טייסים שאינם קשורים לאירוע מוזמנים לטוס, פקח הקלירנס ישלב אותם בצורה שכולם יהנו וימתינו כמה שפחות זמן, ומעל הכל אני מבקש מכל הטייסים הערב להתאזר בהרבה סבלנות כי תמיד יתכנו עיכובים.

טיסה נעימה להשמע על הקשר... 8)

פורסם

שלום חברים

כמו שאריה אמר העידכון לא עובד ובואטסים מודעים לזה כי נכון לעכשיו הלינק להורדה לא פועל, כניראה שהם מעדכנים זאת.

עכשיו השעה 16:00 בדקתי את הלינק ועדיין לא עובד, אני מקווה שעד האירוע הוא יעבוד, במידה ולא אני מבקש מכל הטייסים להשתמש בגרסת רוגר וילקו שבאתר החטיבה בלבד ולהגדיר מודם איטי.

כולי תקווה שהם יעדכנו את הגרסה החדשה לפני תחילת האירוע.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...