עבור לתוכן
Nadav

התרסקות מטורפת!!! (של המחשב)

Recommended Posts

פורסם

כולם בטוח מכירים את הסיטואציה הבאה:

אתה מפנה לך איזה שעה שעתיים ביום המשוגע שלך,

מפעיל את הסרבר אינפו ומאתר איזה פקח תותח שהחליט לפנק קצת באמצע השבוע ולפקח,

מפעיל את הסימ' ומתכונן לטיסה מפנקת ורגועה לאיסטנבול (או כל יעד אחר מועדף...),

מתחבר, בודק מז"א, בודק את הדפיות של היעד (כי הרי את ב"ג אתה מכיר בעל פה),

שולח תוכנית טיסה כשרה למהדרין, מתחיל בד"ח ראשוני של הקוקפיט הקר והחשוך,

מתכנת את מחשב המטוס עד הפרט האחרון, מקבל מירשה מושלם ליעד, מתחיל בד"ח התנעה,

בודק שוב דלק, מכשירים, תוכניות, דפיות, טייס, פקח, תנועה, מבטי מצלמה (הרי צריך לנסות לתפוס איזו תמונה עסיסית לא?), מקבל מרשה לנקודת שחרור,

משחרר בלמים לדחיפה ו...

הופפפ!!!!

נופל לך המחשב.

אז תגידו לי-איך אפשר לא להשתגע???

יש 3 פואנטות לשרשור הזה:

1. פריקת עצבים על המחשב שלי.

2. לבקש סליחה מאוהד שליו שהיה בגישה, ומגלעד שפוצ'ניק שהיה במגדל-

מצטער שנעלמתי לכם מהמסך בשנייה שהייתי אמור להתחיל לזוז...

3. להציע לכל מי שמסמפט את הסיטואציה או שקרה לו דבר דומה בעבר-

הנה מקום לספר לנו את מה שעבר עליכם (וגם מה הנזק שנגרם למחשב שלכם אחרי

התקף העצבים שחטפתם :D )

תהנו

נדי

פורסם

:lol::lol::lol:

אויי זה כל כך מוכר לי!!!!!!!!!!

לך זה קרה בשלב יחסית מוקדם לשלב לשלי..

שים לב ..

אני עובר את כל מה שאתה עשית ..ו..

ממריא עושה את DEENA1FS מבן גוריון .. ממשיך על הנתיב מגיע לגובה שיוט .. שמח וטוב לב .. נהנה כל כך . שהכל עובר חלק ויופי .. ואז פתאום!!!

המחשב סוגר את הסימולטור! ..

הייתי כל כך קרוב לזרוק את המחשב מהחלון.. אבל ספרתי 10 שניות ואמרתי לעצמי :roll: .. לא זה לא שווה את זה..

:wink:

בקיצר אתה לא היחיד ...

ואני מכיר כמה וכמה שקרו להם מקרים אפילו יותר גרועים...

בכל מקרה

המשך טיסות נעימות ומלאות יותר .. :wink: :lol:8)

פורסם

תופעה מוכרת,הפעם הכי מעצבנת שהיית לי שבזמן שהייתי בפיינל בראש פינה עם C152,אחרי טיסה ממגידו ביחד פיקוח של איציק על סנטר,פתאום הנורטון החליט לבצע סריקה ופשוט תקע את הסימולטור בצורה מעצבנת ביותר שגרר אחריו קריסה של הסימ',מתסכל מאוד,אבל אין מה לעשות

פורסם

אתה מספר לי?!! :x

הייתי בטיסה מלרנקה לישראל(חיפה)נכנסתי לתחום ישראל החלפתי תדר לפקח חיפה שהיה אני בא לדבר והוא לא שומע אותי,החלפנו לטקסט(שזה דבר מאוד לא נוח-מיקרופון עשה בעיות כנראה וגם לא שמעתי אותו משום מה :? למרות שה-SB הראה לי כי אני בתדר הנכון)הגעתי לבסיס בא להיכנס פיינל ו.......המחשב קורס!באתי לרסק את המחשב פשוט לזרוק לשבור אותו או יותר נכון- :2gunfire:

דבר מאוד מרגיז שקשה לפתור!

פורסם
נסה להחליף דריבר, לי זה פתר את הבעיה

גם לי תודות למיתר זה פתר לפני כמה שבועות! זה פשוט אדיר הורדתי דרייבר חדש ל-GF ופתאום הפריימים בשמים, הטקסטורות כמו שצריך פשוט כיף הרבה יותר לטוס!

פורסם

גם לי תודות למיתר זה פתר לפני כמה שבועות! זה פשוט אדיר הורדתי דרייבר חדש ל-GF ופתאום הפריימים בשמים, הטקסטורות כמו שצריך פשוט כיף הרבה יותר לטוס!

שמח שעזרתי 8)

פורסם
יש לי דבר אחד להגיד לכם (למדתי את זה מקרן מור בתכנית "קצרים"):

אויויוייייייייייי 8)

זה כלום לעומת טיסה מהחוף המזרחי באמריקה לב"ג, כאשר אתה מיוצב 12, במינימה נופל המחשב בגלל האורות של השדה... אני לא מציע לך לספור את מספר השעות של משך הטיסה, ובסוף לקבל מסך שחור :? אם המחשב לא רוצה לתת לך להינות שיהרוס מהתחלה, לא בסוף בחלק הכי מהנה... אז הוא יותר מתחשב 8)

פורסם
יש לי דבר אחד להגיד לכם (למדתי את זה מקרן מור בתכנית "קצרים"):

אויויוייייייייייי 8)

זה כלום לעומת טיסה מהחוף המזרחי באמריקה לב"ג, כאשר אתה מיוצב 12, במינימה נופל המחשב בגלל האורות של השדה... אני לא מציע לך לספור את מספר השעות של משך הטיסה, ובסוף לקבל מסך שחור :? אם המחשב לא רוצה לתת לך להינות שיהרוס מהתחלה, לא בסוף בחלק הכי מהנה... אז הוא יותר מתחשב 8)

זה כ"כ נכון! :x

המחשב שלי תודה לאל (טפו טפו טפו) מתפקד מצוין בדר"כ.

בטיסה אחת שכ"כ חיכיתי לנחיתה בבן גוריון, הטיסה התבצעה מסכיפהול, הגעתי לישראל, וזה יעידו קובי ואיציק ששמעו אותי צורח על המחשב כשהוא נתקע. תארו לכם, המחשב חצי שנה לא נתקע ופתאום מיוצים על ILS, מסך שחור! :x מה עוד שמשום מה זה המשיך לשדר כל דבר על התדר של איציק בלי שלחצתי.. ואז איציק וקובי שמעו אותי וניסו רק ניסו להשתתף, אבל זה דבר כ"כ מעצבן. זה מבאס את כל היום :lol:

פורסם

באיזה דרייבר מדובר, הוא מתאים לכרטיס שלי?

הכרטיס שלי הוא הרקולס gf3 64 mb

פורסם

באיזה דרייבר מדובר, הוא מתאים לכרטיס שלי?

הכרטיס שלי הוא הרקולס gf3 64 mb

לא יודע לי יש GF4400MX ...... תנסה לחפש באתר של נוידה

http://www.nvidia.com/page/home.html

פורסם

לי זה קרה בנחיתת המכשירים, הכי טובה שהייתה לי אי פעם :?

הייתי מיוצב ( כאילו....לא ראיתה אף מטוס כל כך מיוצב בנחיתה באמצע החורף ב-JFK ממש כאילו למטוס יש פסי רכבת ששום דבר לא ייסית אותו ממקומו רק היידים שלך) :!: (נשמע טוב נכון)

פתאום בלי הסבר כמה? למה? איך? איפה? המחשב החליט להתכבות :x

עם זה היה בן אדם הוא היה חותף באיבר כל כך רגיש... עד שהסבא שלו בקבר היה רואה כוכבים

בקיצור אני מכיר ת'תופעה זה יכול להוציא אותך מהשפיות :roll: (במקרה שלי זה הפך אותי לכמעט משוגע באותו רגע)

פורסם

אני מגיב ממחשב אחר כי המחשב שלי נזרק החוצה בעקבות מקרה דומה - סתתתתתתתתתם :lol:

למרות שהיתי רוצה לזרוק אותו... :wink:

פורסם

למי שיודע מה הסיבה שגרמה למחשב ליפול ,ואיך הוא הצליח להתגבר על זה נשמח אם הוא יוכל לשתף, כדי שאחרים ילמדו מהנסיון,למשל הוזכר כאן הנושא של דרייבר מעודכן, אם יש עוד סיבות נשמח לדעת.

תודה.

פורסם
למי שיודע מה הסיבה שגרמה למחשב ליפול ,ואיך הוא הצליח להתגבר על זה נשמח אם הוא יוכל לשתף, כדי שאחרים ילמדו מהנסיון,למשל הוזכר כאן הנושא של דרייבר מעודכן, אם יש עוד סיבות נשמח לדעת.

תודה.

לאו דווקא דריבר מעודכן..

אצלי זה קרה עם הדריבר הכי מעודכן.

הורדתי דריבר גירסא ישנה יחסית וזה עובד מעולה איתו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...