Shlomlux2 פורסם ינואר 28, 2004 דיווח פורסם ינואר 28, 2004 ישבתי, השתעממתי והחלטתי לקחת יוזמה ולפתח את עניין התנועה והפיקוח המלאכותי בפלייט (2002). הורדתי את AFCAD 1.4 (כי הגרסה השנייה לא עובדת על 2002 לצערי) והתחלתי להנדס ולשרטט את הטאקסים, למקם חניות ושבור ת'ראש עם השמות של הטאקסים.. אז אחרי 2000 פעמים שפתחתי את הפלייט ובדקתי שהכל כמו שצריך, הוספתי קצת תנועה אווירית לדוגמא, שכללה את ה742 של אלעל (מPAI) את ה752 של ארקיע שנועד לAI traffic וכן את האיטיאר 72 והדאש 8 של ארקיע שלא נועדו לAI (מה שבא לידי ביטוי בביצועי המחשב שלי, ושלא תדעו מצרות)... הקיצר עבד יפה ואז חשבתי למה לא לשפר את אילת ולאפשר ל752 גם לחנות שם, אז שיפרתי ואיזה יופי מהיום גם ה752 של ארקיע וישראיר חונים שם. וכדי להראות לכם את היצירות ההתחלתיות והחובבניות שלי, הנה מספר תמונות להמחשה: מטוסי התנועה המלאכותית חונים בעובדה ליין ההסעות מתחיל המראות מטוסי ארקיע לכיוון אילת המראת ה742 מעובדה 3 גישות באותו הזמן לאילת, הישר מעובדה 757 בנחיתה באילת אז ככה, כמובן שקווי המטוסים הם דמיוניים כדי לבדוק את השיפורים בעובדה ואילת (שטפו טפו טפו עובדים כמו שצריך), ובהמשך אני הולך להוסיף עוד שיפורים וכן שדות תעופה נוספים בארץ... אם מישהו רוצה לדעת איך להוסיף את התנועה שיפנה אלי באיסיקיו ו\או במסנג'ר ואני ישתדל לעזור. ((( התמונות גרועות כי ככה החומרה שלי. אני עובד עם כרטיס וודו 3-3000 על פנטיום 3 800MHz)))
oz פורסם ינואר 29, 2004 דיווח פורסם ינואר 29, 2004 דבר ראשון תמונות לא עובדות דבר שני תמיד באילת היו לי מטוסי 752 דבר שני קיים AFCAD לאילת ב2004 ניתן להוריד מפה: http://afcad.projectai.com/ אני גם כנראה עוד מעט משחרר עידכון לקובץ דבר שלישי כמו שיש את חבילות PAI יש גם טיסות מציאותיות של ישראיר וארקיע שניתן להוריד מהאינטרנט ולהתקין בלי שום בעיה אז אני לא רואה צורך בשביל חדשות
hagay פורסם ינואר 29, 2004 דיווח פורסם ינואר 29, 2004 OZ לא יכולת לשפוך את דלי המים צוננים הזה יותר בעדינות.
Shlomlux2 פורסם ינואר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 29, 2004 קודם כל תודה על התגובה :? אני אציין שוב שאני עובד עם פלייט סימולטור 2002, ועם מחשב יחיסת ישן שהפאק הכי גדול בו הוא שיש בו עדיין את כרטיס המסך וודוו, מה שאומר שאם הייתי מתקין את אילת ועוד מוסיף תנועה כזאת כבדה, לא היתה לי האפשרות אפילו לנסות ולצלם את הפריים הראשון עוד לפני שהמחשב היה נתקע. לגרסת AFCAD ל2004 יש את אילת ועובדה, ואני חייב לציין מצפיה בקבוץ העבודה פשוט מעוללללההההה! אני יודע שיש את הקבוץ של אלעל בPAI, ואם היית שם לב ה742 הוא מהקובץ הזה, ואני נורא נהנה ממנו ומהאיכות של המטוסים בו! ואני תכננתי את הטיסות בעובדה ואילת ככה שאני יוכל לבדוק אם גם 742 יוכל לחנות שם ולהמריא כמו שצריך, ואני יודע שזה לא מקורי! ושוב גם את זה ציינתי בהודעה המקורית! אז תודה בכל אופן על התגובה, ופעם הבאה בבקשה תקרא את ההודעות עד הסוף לפני שאתה מגיב!
oz פורסם ינואר 29, 2004 דיווח פורסם ינואר 29, 2004 קודם כל תודה על התגובה :? אני אציין שוב שאני עובד עם פלייט סימולטור 2002, ועם מחשב יחיסת ישן שהפאק הכי גדול בו הוא שיש בו עדיין את כרטיס המסך וודוו, מה שאומר שאם הייתי מתקין את אילת ועוד מוסיף תנועה כזאת כבדה, לא היתה לי האפשרות אפילו לנסות ולצלם את הפריים הראשון עוד לפני שהמחשב היה נתקע. לגרסת AFCAD ל2004 יש את אילת ועובדה, ואני חייב לציין מצפיה בקבוץ העבודה פשוט מעוללללההההה! אני יודע שיש את הקבוץ של אלעל בPAI, ואם היית שם לב ה742 הוא מהקובץ הזה, ואני נורא נהנה ממנו ומהאיכות של המטוסים בו! ואני תכננתי את הטיסות בעובדה ואילת ככה שאני יוכל לבדוק אם גם 742 יוכל לחנות שם ולהמריא כמו שצריך, ואני יודע שזה לא מקורי! ושוב גם את זה ציינתי בהודעה המקורית! אז תודה בכל אופן על התגובה, ופעם הבאה בבקשה תקרא את ההודעות עד הסוף לפני שאתה מגיב! אני קראתי לא נראה לי שאתה קראת את ההודעה שלי התכוונתי שיש חבילות של ארקיע וישראיר שניתן להוריד
Shadi Abo Ahmad פורסם ינואר 29, 2004 דיווח פורסם ינואר 29, 2004 בכל זאת יש לתת כרדיט לבחור, עם 2002 וגרסת AFACD 1.4 ישב ותכנן והרכיב את הדברים ידני במקום להביא חבילות מוכנות מראש... זה אומנם לא הכי חדיש והאיכות לא משהו... אבל בשביל עצמו, הוא עכשיו יודע יותר פרטים על איך AI עובדים בסימולטור, וזה הכי חשוב לדעתי .. ללמוד! הלוואי עלינו שיותר אנשים משקיעים בלמידה של הדברים :wink:
Shlomlux2 פורסם ינואר 29, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 29, 2004 OZ אני יודע שיש חבילות ואני נהנה להשתמש בהם וכן לשפר אותם... ועכשיו לכולם... אם תרצו עזרה בהנדסת שדות ע"י AFCAD או את הקבצים שיצרתי (וכמובן ייצור) ואם אתם רוצים עזרה בAI אל תהססו לפנות אלי לאיסקיו או למסנג'ר... אני יעזור בכיף
oz פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 OZ אני יודע שיש חבילות ואני נהנה להשתמש בהם וכן לשפר אותם...ועכשיו לכולם... אם תרצו עזרה בהנדסת שדות ע"י AFCAD או את הקבצים שיצרתי (וכמובן ייצור) ואם אתם רוצים עזרה בAI אל תהססו לפנות אלי לאיסקיו או למסנג'ר... אני יעזור בכיף אחי יש הרבה הבדלים בין AFCAD 1.4 לAFCAD2 לא היתי ממליץ לך לעזור לאנשים בזה כשבכלל לא עבדת איתו