Amir Paz פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 אהלן חברים, הגיע סוף השבוע ואיתו בחינת גישה לאיתי זכריה! הבחינה תתקים ביום שבת בשעה 19:00. דרושים טייסים סמויים לתרגולים שונים, לפנות אלי במייל: VATIL3@VATIL.ORG בואו לטוס ולעזור לזכריה לעבור את הבחינה! שיהיה בהצלחה איתי!
Oren-ELY3 פורסם ינואר 5, 2006 דיווח פורסם ינואר 5, 2006 Izik - VATIL5 כתב: בהצלחה, אני זמין לטוס או לפקח.. ממתי בדיוק אתה זמין לטוס ?
Or Netzer פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 Oren-ELY3 כתב: Izik - VATIL5 כתב: בהצלחה, אני זמין לטוס או לפקח.. ממתי בדיוק אתה זמין לטוס ? מאז שהוא קיבל את הקופסא הכחולה והחזקה שלו :wink: קונקורד עליי :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 Oren-ELY3 כתב: Izik - VATIL5 כתב: בהצלחה, אני זמין לטוס או לפקח.. ממתי בדיוק אתה זמין לטוס ? מתי אתה קופץ לאיזה לג של CVFR ביחד? :wink:
Moshe Bensal פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 איתי, שיהיה לך בהצלחה, אני כנראה אהיה עסוק ולא יסתדר לי להשתתף. מאחל לך בחינה קלה, ושיכשלו כל אלה שמנסים להכשיל אותך, תהיה סבלני כפי שאתה יודע להיות והכל יעבור בסדר.
Izik Bakshi פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 משה שלום, אף אחד לא מנסה להכשיל את איתי, אלה לבדוק אותו במגוון של תנועות ומצבים שיכולים להיות בפיקוח באירועים ויום יום, ההגדרה שלי למונח להכשיל בבחינה היא לעלות לאויר ללא אישור, לעשות מה שבא לי ולנחות ללא אישור, זה כמובן לא יהיה בבחינה.
Moshe Bensal פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 Izik - VATIL5 כתב: משה שלום,אף אחד לא מנסה להכשיל את איתי, אלה לבדוק אותו במגוון של תנועות ומצבים שיכולים להיות בפיקוח באירועים ויום יום, ההגדרה שלי למונח להכשיל בבחינה היא לעלות לאויר ללא אישור, לעשות מה שבא לי ולנחות ללא אישור, זה כמובן לא יהיה בבחינה. פעם ראשונה שאני רואה דרישה לטייסים סמויים לתרגילים שונים,(ציטוט), הדרישה הזו הדליקה לי נורה אדומה (אולי הנורות אצלי התקלקלו), למה דווקא אצל איתי יש כזו דרישה, לכל הניבחנים שהיו עד עכשיו, קודם כל זה היה בעילום שם הניבחן, והדרישה לבוא לטיסה הייתה נורמלית. בכל מקרה, אני באמת מקווה שהנורות אצלי התקלקלו ולא הבנתי נכון, ואני מתנצל על כך. מאחל לכולם בהצלחה.
Or Netzer פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 4X-BMA כתב: Izik - VATIL5 כתב: משה שלום,אף אחד לא מנסה להכשיל את איתי, אלה לבדוק אותו במגוון של תנועות ומצבים שיכולים להיות בפיקוח באירועים ויום יום, ההגדרה שלי למונח להכשיל בבחינה היא לעלות לאויר ללא אישור, לעשות מה שבא לי ולנחות ללא אישור, זה כמובן לא יהיה בבחינה. פעם ראשונה שאני רואה דרישה לטייסים סמויים לתרגילים שונים,(ציטוט), הדרישה הזו הדליקה לי נורה אדומה (אולי הנורות אצלי התקלקלו), למה דווקא אצל איתי יש כזו דרישה, לכל הניבחנים שהיו עד עכשיו, קודם כל זה היה בעילום שם הניבחן, והדרישה לבוא לטיסה הייתה נורמלית. בכל מקרה, אני באמת מקווה שהנורות אצלי התקלקלו ולא הבנתי נכון, ואני מתנצל על כך. מאחל לכולם בהצלחה. wow משה אתה ממש טועה, אצל כל נבחן לא משנה אצל איזה בוחן יש את הדרישה אם בפומבי ואם בפרטי מטייסים לבצע טיסות שונות וניסויים שונים הבאים לתרגל את הנבחן. אתה מוזמן בעצמך לעשות כזה דבר, רק לטובתו של איתי (בתאום עם אמיר) שבת שלום.
Moshe Bensal פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 אור, תודה על ההזמנה, אך לצערי לא אוכל להגיע כי יש לי מחויבות חשובה למחר. לנושא השני, אם אני טועה, אז שוב מתנצל.
אורח פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 היה בטוח משה שכל ניבחן על מגדל גישה ות"א זכה לטעום איזה טייס סמוי או יותר. אור למשל זכה לקבל אןתי בבחינה שלו על שדה דב. מסלול בשימוש היה 03 אני הגעתי ללא מנוע על 21 פשוט כיף. איתי שיהיה בהצלחה ומקווה שניפגש באויר (אממ לא נשמע מוצלח ) רן.
Omer k פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 אם אני לא היה עם חום, אני בא. ואם כן, תסתדר עם טייס חולה
Or Netzer פורסם ינואר 6, 2006 דיווח פורסם ינואר 6, 2006 Ran - VATIL6 כתב: היה בטוח משה שכל ניבחן על מגדל גישה ות"א זכה לטעום איזה טייס סמוי או יותר.אור למשל זכה לקבל אןתי בבחינה שלו על שדה דב. מסלול בשימוש היה 03 אני הגעתי ללא מנוע על 21 פשוט כיף. איתי שיהיה בהצלחה ומקווה שניפגש באויר (אממ לא נשמע מוצלח ) רן. מה אתה משוויץ מה שחטפתי בבחינת גישה היה כלום לעומת התקלה המעפנה שלך :mrgreen:
Itay Zecharia פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 תודה רבה חברים. מצפה לראותכם ב-1900. שבוע טוב לכולם!