Ilan Jonas פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 אהלן כולם, חלקכם בוודאי קרא כבר בפורום בוני קוקפיטים על הקמת האגודה הקטנה של בוני הקוקפיטים בישראל (http://vatil.org/ICBA). אנחנו עושים כינוס ראשון מסוגו בבן גוריון ב20 לחודש, ובו נדבר על נושאים הקשורים בבניית קוקפיט ביתי, נלמד דברים חדשים ועוד. ישנם עדיין מקומות פנויים! אם חלמתם על קוקפיט ביתי, כדאי לבוא ולראות שהחלום יכול להפוך למציאות בקלות יותר ממה שחשבתם למי שמתכנן, שימו לב למבצע המיוחד של רכישת כרטיסי BETA INNOVATIONS בהנחה משמעותית וללא דמי משלוח. גם מי שמעוניין "רק" בבניית מצערת, ימצא את הכרטיס המתאים לזה וזו הזדמנות חד פעמית! השרשור המקורי כאן - http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=11416 הרשמה לכנס ולרכישת חומרה באתר שלנו שצוין למעלה. שאלות אפשר לשרשר כאן או בפורום בוני קוקפיטים. להתראות!
Meitar Lugasi פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 אני יהיה בן 16 ב 27 לינואר כלומר 7 ימים אחרי המפגש. קיבלתי כבר מכתב שאני זכאי להוציא תעודת זהות וכמובן שלפני המפגש אני כבר יממש את זה. מכאן השאלה: יש לי אישור להגיע?
Ilan Jonas פורסם ינואר 7, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2006 זה לא הגיל, זה התרגיל :wink: תירשם ואני מאמין שיהיה בסדר,כל עוד יש מקומות פנויים.
Avi Cohen פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 אילן. אני רוצה להגיע. רק שאני לא מצליח להבין מהאתר אייך אני נרשם ובאיזה שעה זה.
Meitar Lugasi פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 אילן. אני רוצה להגיע. רק שאני לא מצליח להבין מהאתר אייך אני נרשם ובאיזה שעה זה. כנס לכאן http://www.vatil.org/icba/index.php?nor ... 463be4cfc0 תמלא את הפרטים איפה שרשום: Account Signup וזהו , חכה לאישור במייל. ככה אתה נרשם לאתר. אני חושב שאחרי שנרשמים לאתר יש אפשרות להירשם לאירוע.. האירוע הוא יום שישי (20 לינואר) בשעה 10 בבוקר התכנסות במשרדי אל-על. (יש שם קובץ PDF שמפרט : http://www.vatil.org/icba/upload/Agenda.pdf ) **עריכה** קיבלתי את המייל שמאשר את הרישום לאתר. רק לאחר שאתה נכנס עם השם משתמש והסיסמא לאתר יש לך אפשרות להרשם לאירוע (Conference Registration )
Ilan Jonas פורסם ינואר 7, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2006 בדיוק. צריך להירשם לאתר (צד שמאל למעלה), ואז יפתחו האופציות הנוספות כגון הרשמה לכנס.
lalex פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 אילן, נרשמתי ולא קיבלתי מייל. That's because we have a special filter to keep you out - LOL! Now seriously - that happense maybe because you made a mistake in the email field. I shouldn't worry though since Ilan must have gotten your registration and already taken care of it. See you then.
Izik Bakshi פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 אלכס, עוד לא נרשמתי לאירוע, כי לא קיבלתי את המייל עם הסיסמא שאיתו אני נכנס למערכת כדי להירשם, האם לזה התכוונת..?
lalex פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 No, of course not :-) But I guess that Ilan will explin everything over the MSN .
Meitar Lugasi פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 אילן, נרשמתי ולא קיבלתי מייל. לוקח זמן עד שמגיע המייל.. אני קיבלתי אותו כ-3 שעות לאחר ההרשמה..
Ilan Jonas פורסם ינואר 10, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 10, 2006 דחוף! רז גואטה לא נתן את הת.ז. שלו. אני מניח שהוא בצבא ולא קורא, אז אם מישהו יודע איך להשיג אותו אנא העבירו לי את התז שלו או הטלפון במסר אישי. כפיר זגורי - גם אתה לא נתת ת.ז... צור איתי קשר מיידי כדי שנוכל לאשר כניסה! אני גם צרך לדעת בני כמה החברה הבאים: מושיקו, איתי זכריה, רז גורפינקל וגלעד שפושניק. זה דחוף להחריד אז אנא ענו לי מהר! אילן
gilad13 פורסם ינואר 10, 2006 דיווח פורסם ינואר 10, 2006 אני בן 16.5 (יש תעודת זהות) אילן, תוכל בבקשה לרשום את כתובת המסנג'ר שלך?
Ilan Jonas פורסם ינואר 18, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 18, 2006 אהלן, שלחתי הבוקר מיילים לאישור ההשתתפות בכנס. אוהד ריכברג - המייל אליך חזר משום מה, אם אתה קורא כאן שלח לי הודעה פרטית בבקשה. מי שלא קיבל, נא לכתוב כאן או בפורום בוני קוקפיטים! אילן
אורח פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 אילן חשבתי ששלחתי לך מייל לגביו. אוהד לא מגיע בסוף, הוא בחו"ל משדרג את הרשיון טייס שלו חיים קשים יש לבחור
Ilan Jonas פורסם ינואר 18, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 18, 2006 הודעה לחיים שפנה אלי במייל היום - סיפקת כתובת מייל שאי אפשר להשיב אליה. אנא פנה אלי שוב בדחיפות והעבר לי כתובת מייל פעילה, על מנת שנוכל לנסות ולהסדיר את הגעתך! תודה, אילן
David Misha פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 אילן חשבתי ששלחתי לך מייל לגביו.אוהד לא מגיע בסוף, הוא בחו"ל משדרג את הרשיון טייס שלו חיים קשים יש לבחור מה לעשות רן...עובדי היי טק = חיים קשים שווה שהוא לא בא אולי בזכותו יביאו את הדיימונט לישראל סוף סוף :-)
David Rosenfeld פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 שלום אילן הבנתי מימך שאני רשום. אך לא קיבלתי אישור במייל. מאחר ואני בד"כ עובד בימי שישי סידרתי לעצמי חופש ! עלה לבוס שלי בבריאות אבל זה יעבור לו דוד רוזנפלד
Ilan Jonas פורסם ינואר 18, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 18, 2006 שלחתי מייל לכולם היום מוקדם בבוקר - אתה אכן רשום דוד ואין בעיה.
Raz Gueta פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 מה קורה חבר'ה? הצלחתי להחליף סבב שבתות ואני סופית מגיע לכנס. בכל מקרה, אני מגיע עם רכב, איפה זה חניית עובדי אלעל ? בAIRPORT CITY? או בטרמינל עצמו? אם מישהו יוכל לשים מפה זה יהיה מעולה. רעיון- אני חושב ששווה לארגן איזה ארוחת צהריים חגיגית כולם ביחד, גם יום שישי!, גם פורום נכבד!, וגם אירוע שלא קורה כל יום. בהצלחה וכל הכבוד!
mickey lip פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 מה קורה חבר'ה?הצלחתי להחליף סבב שבתות ואני סופית מגיע לכנס. בכל מקרה, אני מגיע עם רכב, איפה זה חניית עובדי אלעל ? בAIRPORT CITY? או בטרמינל עצמו? אם מישהו יוכל לשים מפה זה יהיה מעולה. רעיון- אני חושב ששווה לארגן איזה ארוחת צהריים חגיגית כולם ביחד, גם יום שישי!, גם פורום נכבד!, וגם אירוע שלא קורה כל יום. בהצלחה וכל הכבוד! רז, צור עימי קשר בפרטי ואני אסביר לך.
gilad13 פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 יש אולי מישהו שמגיע מאיזור חיפה עם רכב ויש לו מקום לעוד שני אנשים?
OmriSoudry פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 אני וליאב נגיע מחר עם האוטו הכי מפורסם בפורום...
Izik Bakshi פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 אני מגיע עם הרכב שהצליח לסחוב ביחד 3 אנשים, 8 מסכי מחשב, ועוד 3 מחשבים + ציוד נלווה... לחד"ב.
Jonathan Perelmuter פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 יש אולי מישהו שמגיע מאיזור חיפה עם רכב ויש לו מקום לעוד שני אנשים? נכון לעכשיו אני אגיע טיפה מאוחר יותר אבל אני כנראה חוזר לחיפה ועם שני מקומות מסרים פרטיים בבקשה