Shmulik Lin פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 לאחרונה,פוקד אותי מזל נחס ולהלן הסיפור: לא זו בלבד ,שמחשבי פורמט בצורה אכזרית למדי לאחר שהותקף בקובץ תמונות מחורבן במסנג'ר, הגיע ילדי הקט אוהד בן -8 ורצה לשחק במחשב אוהד הניף ידיו והעיף לי את מחמל נפשי-SIDEWINDER-PRO שקיים אצלי כבר כמעט עשור למי שלא יודע מה זה זהו ג'ויסטיק עם כל התכונות עליו. הידית ניתקה מהגוף,חשמל ואלקטרוניקה לא נפגעו. כיוון שכך וכיוון שאין לי עצבים וזמן לטפל ולתקן וכולי ',אציע אותו למרבה ברצון-לא בכסף! מה שצריך זה איכשהו להצמיד חזרה את הידית לגוף. קדימה אני ממתין או במסנג'ר או פה בפרטי בלבד בכל אופן לא לפתח את השרשור הקיים!!! שבוע טוב.
Izik Bakshi פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 שמוליק, במידה ואתה רוצה להמשיך לטוס בסטיק, אז יש לי בשבילך SIDEWINDER2 במחיר מציאה, אני בכל מקרה ממליץ כבר לקנות יוק...
NoX פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 אתה בטוח שהסיידוינדר פרו קיים כבר עשור? בכל מקרה, אני משתתף בצערך.
Ido Rosenthal פורסם ינואר 7, 2006 דיווח פורסם ינואר 7, 2006 אתה בטוח שהסיידוינדר פרו קיים כבר עשור?בכל מקרה, אני משתתף בצערך. כן