el_m פורסם ינואר 9, 2006 דיווח פורסם ינואר 9, 2006 יש לי שאלה . מה יותר טוב לפי דעתכם ? פאלקון (4.0... אם יצא יותר חדשים אז הכי חדש) או LOCK ON MODERN AIR COMBAT? או כוכב כחול (או משהו כזה :? חלק אמרו לי שזה משחק קשה... ואני די מחפש אתגר בסגנון קרבי... אז תגיבו כי אני מתכנן להשיג את אחד מהמשחקים האלה ואני צריך את דעתכם
Ido Rosenthal פורסם ינואר 9, 2006 דיווח פורסם ינואר 9, 2006 אין לי כל כך מושג בסימולטורים האלה, אני רק יכול להגיד לך שכוכב כחול ממש ממש ישן והוא כבר לא רץ בצורה נורמאלית על המחשבים של היום. דבר נוסף אמנם יש פה חבר'ה שטסים בסימולטורים האלה אתה תקבל תשובה יותר טובה אם תשאל פה: http://www.isra-sim.com/board או בפורום סימולטורים של GAMER כי כאן הרוב טסים בMSFS בלבד...
Hafuta פורסם ינואר 9, 2006 דיווח פורסם ינואר 9, 2006 לפי מה שאני יודע ה-Lock On הוא הסימולטור האהוב ביותר ע"י חובבי מטוסי הקרב... ה-Falcon 4.0 הוא מאוד ספציפי, לפי השם אפשר להבין שזה סימולטור שמתמקד על ה-F16 בלבד... ב-Lock On יש מבחר גדול יותר של מטוסים (ואם אני לא טועה אפשר גם להוסיף...). אבל שמע אל תסמוך עליי, תברר טוב
Or Netzer פורסם ינואר 9, 2006 דיווח פורסם ינואר 9, 2006 לפי מה שאני יודע ה-Lock On הוא הסימולטור האהוב ביותר ע"י חובבי מטוסי הקרב...ה-Falcon 4.0 הוא מאוד ספציפי, לפי השם אפשר להבין שזה סימולטור שמתמקד על ה-F16 בלבד... ב-Lock On יש מבחר גדול יותר של מטוסים (ואם אני לא טועה אפשר גם להוסיף...). אבל שמע אל תסמוך עליי, תברר טוב FALCON 4.0 הכי ריאליסטי שיש מבחינת F16 . LOCK ON לא מכיר.
el_m פורסם ינואר 9, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 9, 2006 לפי מה שאני יודע ה-Lock On הוא הסימולטור האהוב ביותר ע"י חובבי מטוסי הקרב...ה-Falcon 4.0 הוא מאוד ספציפי, לפי השם אפשר להבין שזה סימולטור שמתמקד על ה-F16 בלבד... ב-Lock On יש מבחר גדול יותר של מטוסים (ואם אני לא טועה אפשר גם להוסיף...). אבל שמע אל תסמוך עליי, תברר טוב אין שום בעיה אם זה רק על F16 ההפך ... מטוס אחד ששולטים ואפשר ללחוץ על הכפתורים בקוקפיט וזה ממש ממש מציאותי 1 על 1 במציאות כמו F16 עם צ'קליסט שממש מתניעים בישבילי זה ה THE BEST
el_m פורסם ינואר 10, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 10, 2006 הגרפיקה היא יפה ? טובה? . כמו בסימולטור ? זה חשוב מאוד והאם יש צ'קליסט ממש שאני מתניע והכל ?