עבור לתוכן
lalex

I have a feeling

Recommended Posts

פורסם

I have a feeling that Microsoft did not decide to name MSFS 10 and MSFS X just by chance. Maybe this is a sign that they intend to port it to the new X-BOX? I agree that it is impossible to fly a Boeing without a keyboard (or cockpit ), but don't forget that the intended audience for X-Box are not guys like us. X-Box users will be looking at aerobatics and maybe some dogfight.

If we consider that the graphics engine on the X-Box is way more advanced than on regular PCs (at a very low price). I can bet that if FS ever makes its way to X-Box there will be enough cracks and hacks to have the full MSFS, unleash the full power of X-Box and at that price, to have amazing multi-view at $200 per video channel.

Isn't this a great dream??

פורסם

הי אלכס.

אני מאד מקווה שהאיחור בהוצאת FS10 קשור יותר במערכת ההפעלה החדשה של MS שתצא רק לקראת סוף השנה ולא ב X-BOX

זה יהיה "אסון" לגבי כל מי שבנה ו\או רכש ציוד נלווה לסימולטור. ברור שחלק מהציוד יעבוד גם עם X-BOX (בוודאי ציוד מתוצרת MS), אבל מה עם לוחות ומעגלים יחודיים שעובדים (לפעמים בקושי) רק עם מחשבי PC ומערכת ההפעלה הנוכחית?

ואולי טוב לעשות רענון פעם בכמה שנים. שיכנס כבר דור חדש של יצרני ציוד נלווה ותוכנות נלוות. אחרי החריקות הראשונות (שיקחו בטח שנה פלוס - עד היום יש משתמשים ש"מסרבים" לעזוב את FS2002) ומחירים בשמיים - כמו בכל מוצר חדש, יתכן ויהיה לנו סימולטור טוב יותר. ולשאלה מה זה טוב יותר צריך דיון נפרד.

פורסם

אני חושב שבחצי שנה הראשונה של FSX, כמעט ואף אחד לא ייגע בו. מהסיבה הפשוטה שאין שם LDS, אין שם PMDG, כל הסינרים, SB, FSINN ה-כ-ל מחדש.

בכל אופן, אני לא מתכוון לעבור בשנה הקרובה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...