Avi Dudai פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 שלום, ביומיים האחרונים אני מקבל הודעה כי תוקפו של ה- Advanced Voice Client יפוג תוך יומיים. נכנסתי לאתר שלהם ואין שם עדכון. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה (Advanced Voice Client = התוכנה שהחליפה את ה -RW) אבי
Izik Bakshi פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 סביר מאוד להניח שביומיים שלוש הקרובים יציאו שידרוג או את התוכנה הסופית, מה שבטוח ואטסים יוציאו איזה שידרוג כדי שלא יחזרו לרוגר, כי גם ASRC 1.1 וגם השרתים של ואטסים לא תומכים ברוגר לכן סביר להניח שיצא משהו זה עניין של יומיים שלוש
Avi Dudai פורסם ינואר 30, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 30, 2004 לאיציק שלום תודה על תשובתך המהירה. לידיעתך, אצלי אני מקבל הודעה שזה היום האחרון! :oops: גם אצלך? אבי
the pilot פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 שלום, לי אין ממש מושג בזה אבל אני מניחח שזה מתאים יותר לפורום "תמיכה". תושה מראש,
E.Z פורסם ינואר 30, 2004 דיווח פורסם ינואר 30, 2004 שלום,לי אין ממש מושג בזה אבל אני מניחח שזה מתאים יותר לפורום "תמיכה". תושה מראש, לא קרה כלום אם הבן אדם העלה כאן שאלה והדבר הזה נוגע לכולם מפני שכולנו ניסבול מאותה בעיה ביום יומיים הקרובים ורצוי שכולם ידעו פורום תמיכה הוא יותר אישי.
Avi Dudai פורסם ינואר 30, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 30, 2004 שלום,לי אין ממש מושג בזה אבל אני מניחח שזה מתאים יותר לפורום "תמיכה". תושה מראש, לא קרה כלום אם הבן אדם העלה כאן שאלה והדבר הזה נוגע לכולם מפני שכולנו ניסבול מאותה בעיה ביום יומיים הקרובים ורצוי שכולם ידעו פורום תמיכה הוא יותר אישי. אלעד תודה על ההגנה. הוא כותב שאין לו מושג אבל מעיר הערה.. הצעירים האלה....