עבור לתוכן
Eldar Sella

EBO מעל השרון!!

Recommended Posts

פורסם

:shock: נסעתי באוטו בסביבות השעה 9:30 בין כפר סבא להוד השרון, הסתכלתי למעלה ולהפתעתי ראיתי מטוס נוסעים גדול לקחתי משקפת מהתא כפפות (למקרים כאלה אני שומר שם משקפת :) ) ונדהמתי שראיתי את EBO! מאוד מוזר. או שהוא טס לורונה, או לפרנקפורט.

הוא טס לכיוון צפון.

למישהו יש מושג מה קרה?

פורסם

חורף , אם לא שמתם לב.

תדירות השינויים במזג האויר גדולה יחסית, ולכן לפעמים מוציאים לא לפי SID אלא וקטורים לאחר המראה .

כמו ביום רביעי שהיה CB על נתב"ג המריאו על 12 וקיבלו ישר לאחר המראה פנייה שמאלית ווקטורים.

זה יהיה ככה כל החורף , אז אנא , מהיום והלאה, אל תפתחו שירשור כל פעם שעובר לכם מטוס מעל הראש והוא לא בדיוק לפי הדפיות.

אם זה היה ככה אז הייתי צריך לפתוח פה כל יום 5 שירשורים לפחות.

(וזה לא מופנה אליך אישית יניב ,אלא בכללי לכולם.)

שבת שלום וחורף נעים וחמים.

פורסם

NAT3F? :P

אני זוכר לפני שנתיים באחד הימים האחרונים של החופש הגדול היינו בספארי ברמת גן וזה היה היום הכי עמוס בנתב"ג באותה שנה והיו נחיתות על 12 (הרבה) והמראות מ26 על NAT3E...

אבא שלי כל הזמן חשב למה המטוסים הולכים צפונה :lol:

פורסם
NAT3F? :P

אני זוכר לפני שנתיים באחד הימים האחרונים של החופש הגדול היינו בספארי ברמת גן וזה היה היום הכי עמוס בנתב"ג באותה שנה והיו נחיתות על 12 (הרבה) והמראות מ26 על NAT3E...

אבא שלי כל הזמן חשב למה המטוסים הולכים צפונה :lol:

אם זה מטוס נוסעים, תסכים איתי שאין לו יותר מדי מה לעשות בחיפה ובראש פינה נכון? אז זה לא NAT, אלא SOLIN. תכלס ה-SID דומה [אם אני לא טועה, זהה עד ל-NAT VOR] ומ-NAT שמאלה ישירות לסולין [H11]

פורסם
:shock: נסעתי באוטו בסביבות השעה 9:30 בין כפר סבא להוד השרון, הסתכלתי למעלה ולהפתעתי ראיתי מטוס נוסעים גדול לקחתי משקפת מהתא כפפות (למקרים כאלה אני שומר שם משקפת :) ) ונדהמתי שראיתי את EBO! מאוד מוזר. או שהוא טס לורונה, או לפרנקפורט.

הוא טס לכיוון צפון.

למישהו יש מושג מה קרה?

EBO היה היום או לג'נבה או לורונה

עוד משהו שונה בין יציאות סולין 3 לNAT3 (לא יודע עד כמה זה חשוב) בסולין 3 לא ממש חולפים מעל NAT אלא מבצעים את הפניה 2 מייל ממנו

פורסם

הוא טס לכיוון צפון.

למישהו יש מושג מה קרה?

EBO היה היום או לג'נבה או לורונה

עוד משהו שונה בין יציאות סולין 3 לNAT3 (לא יודע עד כמה זה חשוב) בסולין 3 לא ממש חולפים מעל NAT אלא מבצעים את הפניה 2 מייל ממנו

אז ורונה, כי סאן דור לג'נבה זה מוקדם בבוקר.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...