Noam פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 לאחרונה נתקלתי בבעיה מטרידה במערכת הפורומים שלנו. בעת השיטוט בדפי הפורום השונים, דעתי מוסחת ע"י תצלומים ראנדומלים של חברי הפורום, המופיעים בצד שמאל למעלה של העמוד ומתחתם הכיתוב: "Random Member". אשמח אם תיפטר הבעיה בקרוב, שכן לטעמי העניין מפריע לתפקודם התקין של חברי הפורום, הרי זהו פורום ולא גלריית תמונות. המשך יום נעים לכולם
Shai B פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 100 אחוז שזו לא תקלה. ניראה לי שהוא דיבר בציניות לדעתי זה גם קצת לא קשור לכלום... :? ודי תקוע שמה ודי הורס ודי לא מתאים ודי לא קשור לכלום וגם די תקוע והורס ולא מתאים, אבל זו דעתי..
Or Netzer פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 100 אחוז שזו לא תקלה. ניראה לי שהוא דיבר בציניות לדעתי זה גם קצת לא קשור לכלום... :? ודי תקוע שמה ודי הורס ודי לא מתאים ודי לא קשור לכלום וגם די תקוע והורס ולא מתאים, אבל זו דעתי.. זה גם ב99 אחוז מהמקרים מבהיל בצורה מטורפת :wink:
אורח פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 העיניין בבדיקה והעומדים מאחוריו ישלמו על כך ביוקר. העונש המירבי בחוק הוא לשם אותם קבוע מול תמונה של דליה איציק ובמקרים חריגים תמונת של אנה ניקול סמית (לפי אשתי לפני הדיאטה :roll: ) וזאת למשך לפחות 7 שעות כל יום.
Baruch Spiegel פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 לי יש סיוט שיום אחד אני יראה את הבוס שלי מציץ מהתמונה ושואל אותי מה אני עושה בזמן העבודה...וההמשך ידוע. למרות שבכזה מקום עבודה מצ'וקמק, כבר ממש לא משנה לי. אם כבר אז כבר, עדכנתי פרטים .עם תמונה של הדור הבא
mickey lip פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 נועם שיחקת אותה. גם אני שאלתי מה פשר הדבר ? מה הקשר בכלל לפורום ולמה אני חייב לראות את הפרצופים של כולם. כל הכבוד לעומד מאחורי הרעיון והביצוע. הלואי שזה מה שהוא יראה כל היום. וכדאי שאני לא אמשיך כי אני רק מתחמם.........
Ilan Jonas פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 קודם כל אני לוקח קרדיט על תנועת המחאה הספונטנית הזו, כי אני הייתי ראשון הפואנטה הובנה אני מניח, והנושא יבדק על-ידי קובי כשהוא יחזור. לא צריך להמשיך עם זה כאן. אילן, וירדן בן דור שמחייך אליו מהפינה.
gilad13 פורסם ינואר 18, 2006 דיווח פורסם ינואר 18, 2006 אני לא כל כך נגד התמונות, אבל לדעתי יהיה הרבה יותר מועיל והרבה יותר שימושי אם יוסיפו במקום זה את היורובוק, ככה אנשים יוכלו להתעדכן כל פעם שהם בפורום.