שירה פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 סוף סוף אני עזרתי אומץ ואני רוצה לטוס ברשת, איך אני עושה זאת? בתודה שירה :?: :?:
Izik Bakshi פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 כמו באמיתי, מתחילים מהקפות, בהתחלה ממולץ לתרגל כמה הקפות שאת לא ברשת, כדי להכיר את השדה ואת המטוס, רצוי וכדאי מאוד להתקין את כל הסינרים של ישראל, יש מדריך יפה של זאב באתר החטיבה, לאחר מכן להתחיל לתרגל הקפות ברשת, תוך הקפדה על החוקים והכרתם, כמובן שלפני רצוי להקשיב לטייסים אחרים וללמוד ולהכיר נדב"ר, לבסוף ממולץ לעשות זאת עם פיקוח, וכדאי מאוד לפנות מראש לפקח ולהציג את עצמך כטייסת חדשה שזקוקה לעזרה. לא חסרים מדריכים באתר החטיבה והאתר של תומר, ה MSN שלי זמין בסופי שבוע לעזרה. שיהיה בהצלחה
dani-manusis פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 ברוכה הבאה, כמו שאיציק אמר: מתחילים מהקפות אם תרצי משהו, כל דבר עזרה בנדב"ר, הקפות, התקנת סינארים וכו' המסנג'ר שלי: danimnusis@walla.com אשמח לעזור בהכל
moti פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 שירה, כל הכבוד על אזירת האומץ, גם לי היה חשש גדול לפני טיסת הרשת הראשונה, ככה זה. בנוסף למה שאיציק אמר, השדה ה"מומלץ" שעליו רוב הטייסים החדשים מתאמנים זה הרצליה. בן גוריון מומלץ לאחר שליטה בצלעות ההקפה בצורה מושלמת, ושליטה בנדב"ר בעברית ובאנגלית וקריאת הדפיות של השדה (קרקע, מסלולים והקפה). את טיסת הרשת הראשונה דווקא עשיתי בנתב"ג עם טבילת אש שלא הרבה קיבלו כטיסה ראשונה או בכלל כש-737 כמעט והתנגש בי בפיינל ל-12 (פתחו על זה תחקיר פה ). המדריכים באתר החטיבה טובים, יעילים ותכליתיים ללימוד הבסיס, כמו"כ אין כמעט נושא או שאלה שלא דובר עליה פה וכפתור החיפוש מאוד שימושי למתחילים שרוצים ללמוד. בטיסות הראשונות תיידעי את הפקח שאת טייסת חדשה (אפשר גם בהערות לטיסה), זה לבטח יוריד קצת מהלחץ וישפר את הלימוד והתרגול. בהצלחה.
Or Netzer פורסם ינואר 20, 2006 דיווח פורסם ינואר 20, 2006 סוף סוף אני עזרתי אומץ ואני רוצה לטוס ברשת, איך אני עושה זאת?בתודה שירה :?: :?: אמרתי לך גם פעם, המסנג'ר שלי זמין לכל שאלה, כבר שחכת אותו?
ראם אדם פורסם ינואר 20, 2006 דיווח פורסם ינואר 20, 2006 ברוכה הבאה שירה אני מאחל לך טיסות נעימות טוב לדעת שייש גם טייסות שאפשר להכיר באתר החטיבה :wink: תהני....... __________________ ראם אדם
Zeev Bucki פורסם ינואר 20, 2006 דיווח פורסם ינואר 20, 2006 סוף סוף אני עזרתי אומץ ואני רוצה לטוס ברשת, איך אני עושה זאת?בתודה שירה :?: :?: בהצלחה שירה! כולנו פה היינו טייסים חדשים ברשת ולדעתי אין לך שום בעיה בכך. השיטה להתקדמות היא התמדה משמעת עצמית תרגול ולמידה וכפי שכבר הוזכר פה:תגשי להדרכת טייסים באתר החטיבה ומשם תתחילי לתרגל מהמדריכים של שמוליק לין הקפות נדב"ר ניווט וכ"ו.רק לאחר מכן תוכלי לגשת לטיסה ברשת כאשר כל הפקחים והמנהלים יסיעו לך כמיטב יכולתם. דרך אגב הקדמת את אשתי אשר אני מנסה זה זמן רב לשכנע אותה שתהיה הטייסת הראשונה ברשת... בכל מקרה בהצלחה ואם את זקוקה לעזרה אז תתקשרי אלי חופשי zeevbu@walla.com
4X-OMR פורסם ינואר 20, 2006 דיווח פורסם ינואר 20, 2006 בהצלחה שירה! נעים לדעת שיש גם טייסות כאן! :wink:
einat פורסם ינואר 20, 2006 דיווח פורסם ינואר 20, 2006 את לא לבד (טוב עד שאסיים את הבחינות) המון בהצלחה, תתמידי, ואני כאן לעזרתך עינת מור