Izik Bakshi פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 תודה רבה על ערב פיקוח מדהים, שנמשך עד 1 בלילה לפי שעון ישראל. היה פשוט תענוג. מתן -תודה רבה גם לך.. :wink: נ.ב איך הצליחו לבלבל ביני לבינך...
E.Z פורסם ינואר 19, 2006 דיווח פורסם ינואר 19, 2006 שמוליק אין ספק היה כיף לשמוע אותך אחרי הרבה - אומנם הייתי אחרי 3 שעות טיסה לניו זילנד אבל היה שווה להתפנפן עם ססנה אחר כך בין ש"ד להרצליה.
zmatan פורסם ינואר 20, 2006 דיווח פורסם ינואר 20, 2006 תודה רבה על ערב פיקוח מדהים, שנמשך עד 1 בלילה לפי שעון ישראל.היה פשוט תענוג. מתן -תודה רבה גם לך.. :wink: נ.ב איך הצליחו לבלבל ביני לבינך... ממש מצטער,תנסה אתה להיות עם אימא פולניה שקמה במיוחד לצעוק שתלך לישון... :wink: בגל אופן,איציק סליחה ואני בטוח שעוד ייצא..
Baruch Spiegel פורסם ינואר 20, 2006 דיווח פורסם ינואר 20, 2006 בהחלט ערב מהנה. תודה לך איציק... אה סליחה שמוליק... אה סליחה איציק.. :wink: בקיצור תודה לך תל אביב קונטרול. נשבע לכם שהתכוונתי שמוליק מה לעשות יצא לי איציק... נו מה אתם רוצים, אחרי כזה שבוע, עם כזה סימפוזיון על כן אינרציה לא אינרציה, וגם קצת עבודה פה ושם, ועוד נסיעה לקרית גת וחזרה בחמישי בערב, מה הפלא שהיה קצר בין הפה למח... סליחה שמוליק ואיציק שהחלפתי ביניכם... אני מקווה שלשניכם זה נחשב מחמאה ולא עלבון... קצת על הטיסה שלי. משהו קצת לא שגרתי: מערד להרצליה בנמוך. עם EXTRA300. אחלה מטוס לטיסות CVFR מכיוון שיש ראות כמעט לא מוגבלת. קינחתי את הטיסה עם סידרה אירובטית באיזור 8. לופים ברל רולים ראש פטיש (עד עכשיו כואב לי הראש מהתרגיל המעפן הזה) ולסיום שמיניה קובנית. חבל ששכחתי להפעיל עשן, מעניין אותי לדעת אם טייסים אחרים הצליחו לראות משהו מהתרגילים שביצעתי, ואם רואים עשן ברשת כשמטוס מפעיל. עשן אם כן דווחו. יש גם חסרונות למטוס הזה: הסתדרתי אתו יפה באוויר (למרות שההגאים מאוד רגישים כיאה למטוס אירובטי), על הקרקע המטוס הזה קטסטרופה. הTORQUE וה P FACTOR פשוט לא מאפשרים להסיע. ניסיתי הכל : הגה כיוון, ברקס דיפרנציאלי, גרר מאזנות. כלום! המטוס עושה מה בראש שלו. מי שיודע איך להסתדר איתו שיספר לנו קצת. גם נחיתה קצת בעייתי: למטוס אין מדפים יש לך שתי בררות: או גישה שטוחה מאוד (תנאי שטח לא תמיד מאפשרים), או גישה בהחלקה (כמו נוהל תקלת מדפים בססנה). מהסיבה הזו בנסיון הראשון הלכתי סביב, הייתי בפיינל (עקום להחריד...) ב120 קשר. בפעם השנייה כבר באתי יותר שטוח וגם בהחלקה. ואז הסתדרתי (עד לשלב ההסעה כמובן..) נ.ב. הטיסה הזו היתה פנים ארצית וכך רב הטיסות אתמול בלילה. תודו שהיה כיף !!!! ותרשו לי להפנות אתכם לשרשור שפתחתי בפורום תחקירים לגבי דרישה לפקחים. http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=11615 שבת שלום לתל אביב קונטרול (מי שזה לא יהיה) ולכל חברי הפורום ברוכי שפיגל.