עבור לתוכן
Hafuta

קניית מודל של מטוס לסימולטור

Recommended Posts

פורסם

אהלן אנשימים, אני מעוניין לקנות מודל של מטוס לסימולטור...

אני מתלבט איזה דגם לקנות.

יש את ה-EagleSoft Cessna Citation X CE750 ויש את ה-PMDG B1900C.

או שיש לכם משהו אחר להציע לי?

אני יחסית מתחיל בסימולטור, אפילו שאני מטיס בסימולטור כבר חצי שנה, אבל רק בזמן האחרון התחלתי ללמוד תאכלס איך מטיסים ולא רק לשים מנוע מלא ולהמריא :?

אבל בכל זאת אני לא מעוניין לקנות איזה Cessna 152 פשוט..., חשבתי על משהו פחות או יותר בסדרי הגודל של המטוסים שרשמתי כאן. אם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע.

תודה ושבת שלום,

מתן. 8)

פורסם

הסיטיישן X נחמד אבל כל המערכת מחשב טיסה מתבססת על הGPS של הסימולטור. הPMDG EXPRESS אני לא מכיר.

אבל יש מספיק מטוסים בינוניים איכותיים, ראה דוגמת הBARON ששמתי בתמונות, יש את הCRJ והERJ של FEELTHERE, ויש ATR72 של פלייט1.

פורסם

הצסנה 310 של דרימפליט מאוד ומומלצת ומקצועית (כמו רוב המוצרים שלהם)

פורסם

שלום מתן וכל היתר

אני בדעה שגם אם אתה מבלה הרבה שעות בשבוע מול הסימולטור כדאי ללכת מהקל לכבד, כך שמטוס מנהלים הוא בחירה טובה. יש לי את ה- Citation II של Eaglesoft ואני לא מצטער על אף סנט שהשקעתי בו.

מערכת הנווט אמנם מבוססת על ה- GPS הדיפולטי של FS9 ולא על מערכת מתוחכמת יותר. אבל אם אתה מסתפק כעת ברמת נווט טיפוסית ל- General Aviation זה יענה לך על כל הציפיות. המטוס גם נוח מאד להטסה בלי טייס אוטומטי.

הוספת מסך שני למחשב, עבור ה- GPS , תוסיף ממד של הנאה.

מלה אחת נוספת על ה- GPS. התעופה האזרחית בארה"ב בכל רמותיה מתחילה לאמץ את ה- GPS (גרמין ואחרים) כציוד עזר סטנדרטי שבעוד כמה שנים יהיה בכל מטוס. המכשיר האמיתי מראה דברים נוספים לזה שיש בסימולטור, למשל מזג אויר. שלא כמו בסימולטור אפשר גם לתכנן ב- GPS את תכנית הטיסה (בסימולטור אתה צריך להשתמש בפונקצית ה- flight Plan ) ולשנות אותה במהלך הטיסה. חוץ מזה רוב האופציות החשובות ישנם בסימולטור.

אני בשלבי סיום של בניית מכשיר ה- GPS (על מסך שלישי) ויכול להעיד על הממד הריאליסטי שהוא תורם. יחסית למכשירים אחרים, קל לבנות את ה- GPS . יש לו 12 מפסקי מגע רגילים (עם פונקציות מוגדרות בסימולטור) ועוד מפסק שלשה צירים עם 5 פונקציות שהוא קצת יותר בעייה - אבל ניתן להחליף אותו במפסקים רגילים שגם להם יש פונקציות מוגדרות מראש.

בהצלחה בבחירה

פורסם

אחלה תודה רבה לכולם, נראה לי שאני אזמין את ה-Citation X בימים הקרובים אם לא כבר היום בלילה שנוכל כבר להתאמן עליו :lol: שמעתי עליו רק דברים טובים עד עכשיו...

אני צריך לדעת משהו מיוחד לפני שאני קונה?

תודה. :)

פורסם

אהלן אנשימים, חזרתי תוך זמן קצר, קניתי את ה-Citation X של EagleSoft, ההזמנה וההתקנה היו חלקים, ניסיתי אותו רק חצי שעה אבל במילה אחת: מדהים!!!!

לא חשבתי שיש כזה הבדל בין מטוסים בתשלום לבין המטוסים שמופצים בחינם.

הקוקפיט הוירטואלי פשוט מדהים, מפורט עד לפרטים הכי קטנים.

סקרין-שוט מהחניה בנתב"ג:

29np.jpg

שוב תודה לכל הממליצים, נתראה על המסלול :)

פורסם

אחלה מטוס!

eaglesoft אמרו שהם יוציא מתישהו עדכון FMC לכל המטוסים שלהם, כשזה יקרה המטוס

הזה בכלל יהיה מצוין.

בנתיים אני ממליץ לך להוסיף גם את הGPS של realityXP שהוא הרבה יותר מקצועי

מהדיפולט.

פורסם
אחלה מטוס!

eaglesoft אמרו שהם יוציא מתישהו עדכון FMC לכל המטוסים שלהם, כשזה יקרה המטוס

הזה בכלל יהיה מצוין.

בנתיים אני ממליץ לך להוסיף גם את הGPS של realityXP שהוא הרבה יותר מקצועי

מהדיפולט.

ד"א ממה שראיתי באתר של REALITY XP חברת גרמין הוציאה עדכון לדאטאבייס של הGPS TRAINER (שעליו מתבסס הGPS שלהם) אני לא הצלחתי להוריד את זה, יש מישהו שהצליח ?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...