Ben Cohen פורסם ינואר 21, 2006 דיווח פורסם ינואר 21, 2006 היי חבר'ה, תגידו לי אולי שלב מתחיל קצת בשביל תודות, אבל זה חשוב, במיוחד אחרי שעברתי את כברת הדרך הזו... היום ביצעתי את טיסת המכשירים הרשונה שלי, לא ברשת ולא כלום, אבל טיסת מכשירים זו טיסת מכשירים וכשמגיעים לדבר כזה, שחיכיתי לו כבר כמה חודשים זה חשוב להודות וחזק את האנשים הללו שעזרו ותמכו... אני רוצה להודות ל: תומר חיים, אחלה בנאדם שעזר וענה על כל השאלות, אפילו אם לפעמים קצת הצקתי לך, מצטער... אבישי, גם ענה לי על לא מעט שאלות והתאמן איתי הרבה, גם בCVFR ואת את המכשירים הראשונה שלי, היום... נתי, התאמן איתי ובזכות השאלות שלא נוסף לי ידע לא מעט היום על IFR. אלירן כהן, שהדריך אותי בטיסת CVFR. ליאב נפש, שעזר לי בהתחלה וגם ענה לי על שאלות תודה! רשמתי את כל מי שאני זוכר שעזר לי אפילו כשענה על שאלה אחת, אם יש עוד מישהו ששכחתי תודיעו לי בבקשה... כל אלה עזרו לי ואני בטוח שלאחרים גם. ובהזדמנות זו אני רוצה לבדקש מכל מי שיכול לעזור לי ולהכין אותי לטיסת הרשת הראשונה שלי, אני ממש מפחד לעשות טעויות ולפשל ושאחרי זה יזכרו אותי לא טוב. אז כל מי שרוצה ומוכן לעזור לי תודה מראש.. תמיד חשוב להודות ולכן חשבתי שזוהי עילה מספיקה לפתוח טופיק חדש. יאללה, ביי. איך יכלתי לשכוח את האחד והיחיד, יובל אלבז, שהמדריך שלו עזר לי המון והוא גם ענה לי על שאלות באופן פרטי... תודה ליובל ושוב מצטער ששכחתי אותך!
Nadav פורסם ינואר 21, 2006 דיווח פורסם ינואר 21, 2006 אכן אכן כל מילה זהב! סחטיין עליך בן! אכן מגיעה תודה גדולה לכל האנשים הנפלאים האלה ולעוד רבים מחברי הקהילה הזו. חוצמזה כמה מילים בשבילך בן: אל תפחד מכלום כשזה מגיע לטיסה ברשת. לא אוכלים פה אף אחד, בטח ובטח אם זו הטיסה הראשונה שלו... כמו שרואים- אתה משקיע קודם כל בטיסה אישית שלא ברשת וזה כבר מראה שכשתעלה לטוס ברשת-תהיה מקצועי מספיק וזו בהחלט דרך המלך! לכן אל תחשוש-כמו שהיו אנשים טובים שעזרו לך עד עכשיו, גם כשתתחבר לטוס ברשת יהיו פה אנשים טובים, מוכשרים, מקצועיים שתמיד יעזרו לך. חוצמזה-מי לא מתרגש קצת לדבר כשהוא טס ברשת? בקיצור-אל תתבייש לשאול כי רק ככה לומדים ואם תצטרך עוד משהו גם אני זמין לכל שאלה... בהצלחה נדי
Hafuta פורסם ינואר 21, 2006 דיווח פורסם ינואר 21, 2006 באמת יש כאן אחלה אנשים שמוכנים לעזור, אני חדש כמוך, ורק התחלתי לטוס מכשירים לא מזמן... (דברים בסיסיים...). אנשים רבים עזרו לי עד שהגעתי לזה! תודה לכולם
zmatan פורסם ינואר 21, 2006 דיווח פורסם ינואר 21, 2006 באמת יש כאן אחלה אנשים שמוכנים לעזור, אני חדש כמוך, ורק התחלתי לטוס מכשירים לא מזמן... (דברים בסיסיים...). אנשים רבים עזרו לי עד שהגעתי לזה!תודה לכולם כל הכבוד על היוזמה והמאמץ! יש כאלה שבכלל לא מוכנים ללמוד,חושבים שהם טייסים מלידה והם נולדו עם ההגה (סליחה,יוק) ביד,וישר לוקחים את ה-744 לניו-יורק בזמן שדברים בסיסיים הם לא יודעים. כל הכבוד לכם חברים,לכו לאט לאט..קחו את הזמן!
dani-manusis פורסם ינואר 21, 2006 דיווח פורסם ינואר 21, 2006 אכן אנשים שמגיעה להם תודה. במיוחד אלירן כהן. בקשר לטיסת רשת, כמו שכולם אומרים אין ממה לפחד. הטיסה הראשונה היתה מפחידה, השניה פחות, השלישית פחות הרביעית סוף סוף למדתי נדב"ר :wink: אם תרצה כל דבר בקשר לנדב"ר, טיסת מכשירים IFR או כל דבר אחר אתה מוזמן להוסיף אותי למסנג'ר :mrgreen: אני שם. danimnusis@walla.com ד.א אני גם די חדש, ועד לפני חודשיים טסתי ברשת, ראיתי פקח התנתקתי. היום אני רואה שאין פקח אני לא נכנס
Itay Zecharia פורסם ינואר 21, 2006 דיווח פורסם ינואר 21, 2006 אתה בגישה הנכונה, איזי איזי. כל הכבוד והמון הצלחה בהמשך. אם תצטרך עזרה אני זמין מידי ערב במסנג'ר למטה.
ohad פורסם ינואר 22, 2006 דיווח פורסם ינואר 22, 2006 אכן אנשים שמגיעה להם תודה.במיוחד אלירן כהן. בקשר לטיסת רשת, כמו שכולם אומרים אין ממה לפחד. הטיסה הראשונה היתה מפחידה, השניה פחות, השלישית פחות הרביעית סוף סוף למדתי נדב"ר :wink: אם תרצה כל דבר בקשר לנדב"ר, טיסת מכשירים IFR או כל דבר אחר אתה מוזמן להוסיף אותי למסנג'ר :mrgreen: אני שם. danimnusis@walla.com ד.א אני גם די חדש, ועד לפני חודשיים טסתי ברשת, ראיתי פקח התנתקתי. היום אני רואה שאין פקח אני לא נכנס ואם כבר, אני צריך להגיד לדני תודה, שעד שהוא לא עזר לי לא ידעתי נדב"ר הקפות בהרצליה!ולטוס ברשת?אין סיכוי... ובן, אתה באמת בגישה הנכונה, רק אל תפחד לעלות לרשת :wink: אני הייתי גם ככה... :mrgreen: