nimig פורסם ספטמבר 2, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2003 שלום לכל חברי בחטיבה, כמו בכל שנה חדשה במשך החמש שנים האחרונות אני מבצע טיסה ייחודית לפחות לטעמי, בשנה שעברה למי שזוכר שיחזרתי את טיסת החילוץ מאנטבה עם מטוס הרקולס, השנה החלטתי (בעקבות יציאת FS2004) לבצע טיסה יחודית במטוס ה דקוטה DC-3 הטיסה תצא מב"ג לכיוון איי יוון (ככל הנראה נטוס לחמישה איים שונים ). הטיסה עצמה תצא לדרך בראש השנה וכל הטיול יערך כ4 ימים. הטיסה תתבצע בנתיבים גבוהים לפי מפות ג'פסן (נתיב מפורט יפורסם בשבוע הבא) המכשור של המטוס יספק את הנדרש (לפחות אני מקווה) כי את מחשב הטיסה בטיול זה נשאיר בבית , דקוטה או לא דקוטה :wink: פרטים נוסים על מהלך הטיסה כגון: נתיבם, תאריכים, שעות וכו , יפורסמו במהלך השבועות הקרובים, מי שמעוניין להצטרף לטיסה או לחלקים ממנה מוזמן ליצור עימי קשר נמרוד גרשוני 4X-NIM nimig@netvision.net.il 053-859851
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 2, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2003 הרשה לי להמליץ לך על לג אחד בטיול וזה מאנטליה (LTAI) לונצלוס אתונה (LGAV) מדובר בלג יפה מפני שהנתיב עובר לאורך כל קו החוף של טורקיה ואחר כך הנמכה על האיים היוונים גם שטסים את הטיסה הטיסה הזאת מ- 30 אלף ומעלה זאת עדיין טיסה מדהימה.
Shayt פורסם ספטמבר 2, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2003 סוף סוף עוד אחד שמוכן לוותר על ה GPS ושאר מחשבי הטיסה. אני בשימחה אביא לטיסה את ה R4D שלי. בברכהף שי DCA-826