Hafuta פורסם ינואר 27, 2006 דיווח פורסם ינואר 27, 2006 אהלן אנשימים, אני מחפש חברה שאני יוכל לבצע בה טיסות עם ה-Cessna Citation X. BTW יש מצב אל-על או שאין כזה דבר לטוס עם מטוס שלא בצי האמיתי? תודה, מתן.
Ben Bezalel פורסם ינואר 27, 2006 דיווח פורסם ינואר 27, 2006 לא נראה לי יתנו לך לטוס עם מטוס שהוא לא בצי המטוסים של אותה חברה!
Hafuta פורסם ינואר 27, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 27, 2006 בגלל זה אני שואל... כבר למדתי הרבה על המטוס הזה, וממש לא בא לי להחליף אותו, גם כי הוא באמת מעולה (הדגם של EagleSoft) וגם כי באמת שלא בא לי ללמוד על עוד מטוס איך לתפעל אותו כמו שצריך. תודה
3Dvg פורסם ינואר 27, 2006 דיווח פורסם ינואר 27, 2006 ידוע לי על כמה חברות ווירטואליות (http://www.evair.com ועוד), אבל אני לא יודע מה הן עושות ומה ה"צאי" הווירטואלי שלהן, בכול מקרה אם אתה לא מוצא אתה תמיד יעו לטוס עם הרישום 4X משהו או כול רישום שאתה מוצא לנכון לבחור (I-XXX לאיטליה D-XXX לגרמניה וכו'..) יום טוב
ely129 פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 מניסיוני...(ותתפלא יש הרבה מזה) ניתן למצוא חברות וירטואליות שטסות עם מטוסים כאלו... הרעיון: מצא חברה אמיתית בעולם שמחזיקה מטוס כזה..(לרוב חברות שמבצאות טיסות פנים ארציות- אלסקה, גם באוסטרליה יש.. בקיצור לא חסר... כעת חפש ברשת את שם החברה עם התוספת היקרה va אני מבטיח לך שתופתע כמה יש בהצלחה... נ.ב- הסיבה שבגללה אני עוזר למצוא ולא מוצא לך קישורים נעוצה בעובדה פשוטה... "בטיולך הגעת לאגם, וראית אדם רעב. בפניך 2 אפשרויות: 1- לדוג דגים כדי ולתת לו לאכול 2- ללמד אותו לדוג וכך לא יהיה רעב יותר לעולם נכון לרוב 1 יותר קל- אבל האם באמת אתה מתכוון לשבת ולדוג לו 3 ארוחות כל יום? עם 2-הוא יודה לך כול ימי חייב..." בהצלחה...
Ido Rosenthal פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 מתן, תנסה את האתר הזה: http://207.127.218.107/advsearch.wcgi דרך האתר הזה אני מצאתי בזמנו את IAL ומשם את VATIL :mrgreen:
Hafuta פורסם ינואר 28, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 28, 2006 מניסיוני...(ותתפלא יש הרבה מזה)ניתן למצוא חברות וירטואליות שטסות עם מטוסים כאלו... הרעיון: מצא חברה אמיתית בעולם שמחזיקה מטוס כזה..(לרוב חברות שמבצאות טיסות פנים ארציות- אלסקה, גם באוסטרליה יש.. בקיצור לא חסר... כעת חפש ברשת את שם החברה עם התוספת היקרה va אני מבטיח לך שתופתע כמה יש בהצלחה... נ.ב- הסיבה שבגללה אני עוזר למצוא ולא מוצא לך קישורים נעוצה בעובדה פשוטה... "בטיולך הגעת לאגם, וראית אדם רעב. בפניך 2 אפשרויות: 1- לדוג דגים כדי ולתת לו לאכול 2- ללמד אותו לדוג וכך לא יהיה רעב יותר לעולם נכון לרוב 1 יותר קל- אבל האם באמת אתה מתכוון לשבת ולדוג לו 3 ארוחות כל יום? עם 2-הוא יודה לך כול ימי חייב..." בהצלחה... חחחח אהבתי, תודה רבה לשניכם
moti פורסם ינואר 28, 2006 דיווח פורסם ינואר 28, 2006 מתן, כפי שכבר אמרו, בטוח יש חברות שמשתמשות במטוס. מה שאני רוצה להגיד זה שלאחד כמוך שלומד מסודר מהבסיס ומתקדם לאט לאט ובצורה אחראית לא תהיה בעיה עוד מעט להתחיל ללמוד על המטוסים היותר גדולים ויותר מורכבים ואז כבר לא תהיה לך את הבעיה. שיהיה בהצלחה!
Hafuta פורסם ינואר 28, 2006 מחבר דיווח פורסם ינואר 28, 2006 תודה מוטי! אני עוד אלמד על המטוס שיש לי כרגע את הבסיס כמו שאמרת ואולי בעתיד נעבור למטוסים הגדולים שדורשים יכולת טיסה יותר גבוהה (למשל מתי פונים לכוון מסויים, הם מהירים וגדולים ולכן קל מאוד לפספס :mrgreen: ) שוב תודה, מתן.