Ben Cohen פורסם ינואר 29, 2006 דיווח פורסם ינואר 29, 2006 שלום לכולם, האם מישהו יכול לעזור לי לחפש את תצורת המושבים באלעל, אני רוצה כבר לדעת איזה מקום יהיה הכי טוב לטיסה שלי ללוס אנג'לס... עכשיו בקשר למכתב: האם מישהו יכול לעזור לי לכתוב מכתב שאני אשלח למשרדי אלעל? אני לא יודע איך לנסח מכתבים מסוג זה. והאם מישהו יכול להגיד לי מה הכתובת שאלייה אני אשלח את המכתב? תודה מראש.
E.Z פורסם ינואר 29, 2006 דיווח פורסם ינואר 29, 2006 אתר שמכיל תרשימים של מקומות פחות או יותר מדוייקים -שורה פחות שורה יותר- גם ככה ה 767 -כל אחד שם שונה בקונפיגורציה שלו מהשני. http://www.seatexpert.com/ מקומות מומלצים כאלה שאני ישבתי בהם - שורה 44-43
Or Netzer פורסם ינואר 29, 2006 דיווח פורסם ינואר 29, 2006 Elad - VATIL9 כתב: אתר שמכיל תרשימים של מקומות פחות או יותר מדוייקים -שורה פחות שורה יותר- גם ככה ה 767 -כל אחד שם שונה בקונפיגורציה שלו מהשני.http://www.seatexpert.com/ מקומות מומלצים כאלה שאני ישבתי בהם - שורה 44-43 מחלקת עסקים אחחחח שוללטט :mrgreen:
moti פורסם ינואר 29, 2006 דיווח פורסם ינואר 29, 2006 אני לא יודע אם יש שוני רציני בין הEAC/D ל-"צרפתיים" (ככה קוראים להם באלעל) EAE/F, אבל אני ישבתי ב-EAC במושב 25G ולידי ישב החבר למשלחת ב-K. אני לא סתם אומר כי אלו המקומות הכי טובים שאמרו לי אנשי אלעל ביוהנסבורג שיש במטוס ה-762. הם שאלו אותנו איפה אנחנו רוצים לשבת בטיסה הבאה ובחרנו ביחד את המושבים (אחרי שלא היה מקום על הטיסה המקורית) השורה והאיזור הזה הכי טובים כי הם יחסית בקדמת המטוס (שקט), ליד החלון ובזוית טובה לטלוויזיה (למי שמעוניין לראות). המושבים מאחורה טיפה יותר צרים כי המטוס עצמו נהיה צר למרות שכולם חושבים שהמושבים בכל המטוס שווים בגודל ולכן זה לא משנה-אז תדעו, יש הבדל קטן. כמו"כ מי שיושב ממש מאחורה נהנה מהריח של האוכל והשירותים והטלוויזיות שם בגודל של מחשב כף יד טיסה נעימה.
bikoh פורסם ינואר 29, 2006 דיווח פורסם ינואר 29, 2006 הי בן כל המושבים ב767 של אל על הם בתצורה של 2-3-2, השורה הראשונה במחלקת תיירים היא 21, יש בה יותר מקום לרגליים מצד אחד אבל מצד שני לא רואים בה את הסרט כי זה קרוב וזה גם מקום לתינוקות אז יכול להיות שזה יהיה סיוט. המושבים הכי מומלצים הם 23-24 מכיוון שהם בקדמת המטוס ומהם רואים סרט בצורה הכי טובה. ב767 אין יציאות חירום באמצע המטוס ולכן כל המקומות האחרים די דומים ואין ביניהם הבדל משמעותי. ככל שתשב אחורה יותר ככה יהיה לך יות רעש ויותר תרגיש את הקפיצות. לגבי המכתב, הכי טוב זה להביא אותו איתך למטוס ולתת אותו לפרסר (מנהל השירות בטיסה) שיעביר אותו לקוקפיט. אם אתה צריך עוד עזרה אז בכיף
אורח פורסם ינואר 29, 2006 דיווח פורסם ינואר 29, 2006 חולק על כולכם, המושבים הכי טובים הם בקוקפיט בייחוד ב 76/75 יש שם מרחבים ונוף מרהיב, מומלץ
moti פורסם ינואר 29, 2006 דיווח פורסם ינואר 29, 2006 Ran - VATIL6 כתב: חולק על כולכם, המושבים הכי טובים הם בקוקפיט בייחוד ב 76/75 יש שם מרחבים ונוף מרהיב, מומלץ זה ברור, מה השאלה? נוף פנורמי, כיסא נורמלי ואוכל סבבי בבי
Eldar Sella פורסם ינואר 29, 2006 דיווח פורסם ינואר 29, 2006 דבר איתי במסנג'ר bomber_128@hotmail.com לפני חודש היה לי קוקפיט בכל הטיסה באלעל בטיסה למילאנו. המכתב עדיין אצלי אני אשלח לך אותו, שלחתי אותו למשרדים שלהם שבוע לפני הטיסה.