עבור לתוכן
Tomer Haim

להעביר הלאה כמה שיותר מהר

Recommended Posts

פורסם

היי חברים

אם יש לכם חברים בעלי רשיון טייס ישראלי או אמריקאי, ואפילו מתלמד, וקשה להם לטוס בגלל מחירים גבוהים שנובעים מ....

נא להראות להם ולבקש מהם לחתום באתר הבא: http://corruption.ifschool.org

כנסו ותראו איפה אנו עומדים, זה לטובת כולנו

בנוסף אם לאותם אנשים יש סיפור, והם רוצים לפרסם אותו באתר, דבר אשר יתקבל בברכה, ויתרום לנסיון נואש ואחרות לתיקון התעופה הישראלית

תודה ענקית לליאב נפש על סיפוק השרתים לטובת האתר

פורסם

כל הכבוד על היוזמה. באמת!!!

אנשים, תחתמו! גם אם אתם לא טייסים ואין לכם מספר רישיון, אז תשאירו את זה ריק ותחתמו. אם אחר כך באמת יצא מכל זה משהו (ואני משוכנע שייצא מזה משהו), אנשים ירצו לראות שיש תמיכה נרחבת גם מציבור שלם של לא בהכרח טייסים אלא סתם אזרחים שאכפת להם מהנושא!

אני מקווה מאוד שהמנהל, רש"ת וכל החבר'ה שם יתעשתו קצת. אולי הם לא יודעים את זה, אבל הם באמת פוגעים בציבור רחב של אנשים. הגענו למצב שכשאתה אומר לאדם ממוצע "מטוס פרטי" הוא ישר מדמיין לו איזה לירג'ט, וכל אדם שתשאל יגיד לך "למה לי לשלם כמעט 1000 ש"ח (וגם זה בתנאי שמתחלקים בססנה 172 4 אנשים) ולטוס לאילת בעצמי הלוך-חזור, כשאפשר לעשות את זה בחמישית מהמחיר הזה בחברה כמו ישראייר". והם צודקים, באמת למה. זה לא אמור להיות ככה.

בואו רק נסכם ככה: אם המחירים היו כמו בארה"ב למשל (שם קורס טיס עולה בסביבות ה-20,000 ש"ח) אתם לא הייתם חוסכים את הכסף?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...