gal_d פורסם פברואר 4, 2004 דיווח פורסם פברואר 4, 2004 שלום חברה, עלה לי רעיון לאחר קריאה על ביקוש רב ליוק ולפדלים אז חשבתי אולי ניקנה אותם קבוצתי כלומר כול מי שרוצה יוק, עם פדלים בלי פדלים לא משנה כי כרגע זה רק רעיון וזה נתון לשיקול דעתכם :roll:
zvi rodes פורסם פברואר 4, 2004 דיווח פורסם פברואר 4, 2004 שלום גל. רעיון מצוין יש לך,אני מעונין ודאי יש עוד שמעונינים לרכוש באופן מאורגן ואולי לקבל הנחה.
Itay Zecharia פורסם פברואר 5, 2004 דיווח פורסם פברואר 5, 2004 גם אני מעוניין מאוד! חבל שלא כתבתם את ההודעה מוקדם יותר... בן דוד שלי כבר קנה אחד... אבל אם המחיר אטרקטיבי-אני מצטרף! שיהיה זול ואיכותי!
Tomer Haim פורסם פברואר 5, 2004 דיווח פורסם פברואר 5, 2004 היי, חברת הד ארצי ייבאה בעבר את ה יוק והפדלים של CH. אפשר לפנות אליהם בבקשה לייבא כמות מבוקשת של פדאלים ויוקים, הם נמצאים ברחוב יוני נתניהו 3א אור יהודה, טל 03-5383333, בעבר המחירים היו נמוכים מאלו של חו"ל!!!!!! ואולי בקבוצה במיוחד
gal_d פורסם פברואר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 5, 2004 היי, חברת הד ארצי ייבאה בעבר את ה יוק והפדלים של CH. אפשר לפנות אליהם בבקשה לייבא כמות מבוקשת של פדאלים ויוקים, הם נמצאים ברחוב יוני נתניהו 3א אור יהודה, טל 03-5383333, בעבר המחירים היו נמוכים מאלו של חו"ל!!!!!! ואולי בקבוצה במיוחד תודה על המידע תומר ואני יבדוק הכול ונראה איפה משתלם לקנות וגם שיהיה איכותי :wink:
gal_d פורסם פברואר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 5, 2004 יש שם 2 סוגי יוקים וסוג אחד של פדלים: 1.Flight Sim Yoke USB-עולה 675 ש"ח בערך. 2.Flight Sim Yoke USB LE-עולה 495 ש"ח בערך. 3.Pro Pedals USB- עולים 675 ש"ח בערך. הנה קישור:http://www.chproducts.com/retail/usb_flight_sim.html
gal_d פורסם פברואר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם פברואר 5, 2004 דיברתי עם הד ארצי והם לא מייבאים שאלתי אם הם יכולים לייבא לקבוצה והם אמרו שגם לא "אנחנו לא מתעסקים בזה יותר". אז אם מישהו יודע מה לעשות אז בבקשה רעיונות לא יזיקו אלא רק יעזרו.
guyg פורסם פברואר 8, 2004 דיווח פורסם פברואר 8, 2004 עדי רשום כיבואן הרשמי של המוצר בחברת CH (ביררתי איתם) חוץ מזה שדיברתי איתו לפני כחודש והוא אכן מסוגל לייבא את המוצר. תנסו לפנות אליו במייל או להתקשר לVivanco ישראל, שם תוכלו לתפוס אותו. גיא