mickey lip פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 שלום חברים. ישבנו וקישקשנו לנו אני ודודי, דיברנו בין היתר על נושא שאני בטוח שישנם רבים האוהבים אותו גם בחטיבה כאן. כדורגל . פתאום דודי זרק רעיון מדהים.... למה שלא נארגן חברים מהחטיבה למפגשי כדורגל? גם יהיה גיבוש חברתי, גם נעשה קצת כושר, ובגילנו זה כבר לא כל כך פשוט... החלטנו להרים את הכפפה ומראש אני מתנצל מכל החברים שאינם גרים באיזור המרכז ( למרות שאתם יכולים לארגן נבחרת צפון ודרום , ואולי נעשה אליפות VATIL? ).מי יודע. בכל אופן אנשים אשר רוצים לקחת חלק , אנא צרו קשר בשירשור הזה בלבד וננסה לתאם ערב אחד. כולם מוזמנים , המחשבה היא לארגן את זה בספורטק בהרצליה אבל כל מקום אחר במרכז יהיה טוב. יאלה טייסים, צריך לשמור על כושר.... קדימה VATIL
Meitar Lugasi פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אחלה רעיון ! יהיה מצוין גם לעשות נבחרת דומה בכדורסל. אני יודע שהמון חברים בחטיבה משחקים / אוהבים.
kfir פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 רעיון טוב אני בפנים רצוי בימי חמישי בערב או שישי בבוקר
Or Netzer פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 רעיון פצצה שישי אחה"צ באזור 4 זה מעולה, גם שבת אם אתם מעוניינים!
Ben Zwebner פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אם זה היה בייסבול הייתי מצתרף שיהיה בהצלחה! :mrgreen:
David Misha פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 ואוו אני שמח לאללה שיש תגובות חיוביות... אפשר בהחלט גם כדורסל וגם כדורגל..נקבע לנו יום..שישי אחר הצהרים נשמע טוב מאוד.. ואפשר גם חמישי אחר הצהרים.. בספורטק בהרצליה יש שלושה מגרשים מאוד נחמדים הכוללים גם כדורסל וכדורגל, זה בחינם ותמיד אפשר למצוא מקום.. אנו צריכים לפחות 15 איש כדי שיהיה מעניין לטורנירים..זה לא הרבה..וככל שיהיו יותר יהיה יותר מעניין.
matan פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 נשמע מעניין.... אבל מה עם כדורסל ?? מסכים עם אורן!! אני בכייף אבוא לכדורגל אבל מה עם כדורסל?אל תשכחו שיש לנו את מיתר שינגח לסל :mrgreen:
yoni revivo פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 כדורגל מעדיף בספורטק בצפון ת"א, אבל גם הרצליה בסדר.. אולי נתחלק לשלוחות אחת בת"א, אחת בהרצליה והשרון..
matan פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 כדורגל מעדיף בספורטק בצפון ת"א, אבל גם הרצליה בסדר.. אולי נתחלק לשלוחות אחת בת"א, אחת בהרצליה והשרון.. נראה לי כל הכייף יהיה בהרצלייה...יש שם אחלה מגרשים עם שערים וסלים טובים ולא עקומים כמו שיש בפארק רעננה למשל וגם בספורט בצפון תל אביב.בכול אופן אני גם ממש אשמח לשחק כדורסל עם מיתר שינגח לסל עם ה1.90 ומשהו שלו :mrgreen:
Kobi David פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 כקשר אחורי בא.ס. רמת אליהו, המשבצת הזו משוריינת לי אני מברך, ובעד! לכל עזרה שתצטרכו הן בשיווק הרעיון ובכלל, אני לרשותכם. רעיון גדול!
Or Netzer פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 לכל המעוניינים, משחקי כדורעף חופים אפשרות חזקה אני משחק מספיק זמן כדי ללמד אותכם. שמוליק בטח יתרום את החוף :wink: רעיונות גדולים יאלה נתחיל לרוץ.
Almog Atar פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אולימפיאדת VATIL דרך אגב, מיתר הוא לא האנטנה היחידה פה אורן??? וגם ארז לא חסר לו גובה אחלה רעיון דרך אגב :mrgreen:
Ilan Jonas פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 וואי גדול! Y DALE BOCA! גלמן, אתה ממונה לנער מגבות אם זה בהרצליה, אני אוכל לסבול קצת נסיעות. יאללה!
Eldar Sella פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 יאללה כדורסל אפילו שאני לא משחק חודש כי אני עם אצבע שבורה ותחבושת *מחכה לאנשים שיגידו שזה תירוצים* יצא חרוז גם
e_dor פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 אם יש איך להגיע - אני בפנים !! הגיע הזמן לגוון קצת באנשים שאני משחק איתם כדורסל עקרונית אין לי בעיה גם כדורגל (למרות שאני לא משהו בזה, אבל לפחות לא גרוע) אבל עדיף כדורסל בהרבההה לדעתי
yoni revivo פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 כל אחד טוב במשהו אחר, הפתרון הוא לגוון ביניהם. סה"כ זה בשביל הגיבוש והספורט..
Or Netzer פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 עוד משהו, אלעד שוער קבוע. שניה...... רק תדאגו שאני יהיה בקבוצה הנגדית :mrgreen: קובי תנסה לסדר לנו משחק בליגה למקומות עבודה אגב מה עם באולינג?
yuval_el פורסם פברואר 21, 2006 דיווח פורסם פברואר 21, 2006 בטח כדורגל!! אני בא מהצפון כדי לשחק אני בא איתו