zeev פורסם פברואר 27, 2006 דיווח פורסם פברואר 27, 2006 אם הידיעה הזו כבר התפרסמה כאן אז תסלחו לי. ובכן, מיקרוסופט הודיעה רשמית על מועד יציאתו לשוק של FS-X , סוף 2006: http://www.fsinsider.com/ הדבר החשוב הוא שתאריך זה מתואם (והם גם אומרים את זה במפורש) עם יציאתה לשוק של מערכת ההפעלה החדשה של MS . מה שהם לא אומרים זה האם הסימולטור החדש יעבוד גם עם WINDOWS-XP . אני חושש שלאור המגמה החדשה של הגנה על תוכנות באמצעות התחברות לשרת שיפעיל את התוכנה, נצטרך כולנו להחליף את מערכת ההפעלה. בהודעה של מיקרוסופט גם לא נאמר כלום על תאימות ל FS-2004 ולתוכנות ADDON . בקיצור, אולי סימולטור טוב יותר (קרוב לודאי שכן), אבל גם הרבה עבודה למתכנתי התוספים למינהם. נראה לי שכרגע לא כדאי להשקיע בשום תוסף מכוון שיכול להיות שהוא לא יהיה בר שימוש.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 27, 2006 דיווח פורסם פברואר 27, 2006 לפי ההודעה שפורסמה בזמנו בFLIGHTSIM.COM הסימולטור ירוץ על WINDOWS XP אל מוממלץ להחליף לWINDOWS VISTA. בקשר לתאימות הם רשמו שם שהם ישתדלו לעשות את הסימולטור כמה שיותר תואם אחורנית
Doron_Angel פורסם פברואר 27, 2006 דיווח פורסם פברואר 27, 2006 היי זאב, זמן רב לא שוחחנו. לעניינו, אינני מאמין של תהיה תאימות ל-Addons אשר פותחו ל-FS204. אני מאמין כי יש אפשרות למפתחים אשר נמצאים בקשר עם MS, להבין מה השינויים ב-FSX מבחינת פלטפומות פיתוח וה"מנועים" של הגירסה החדשה, אשר מן הסתם ישפיעו גם על ה-SDK החדש. אני כולי תקווה כי כל ההשקעה העולמית בכלל ב-Addons (דוגמת המטוסים של PSS, PMDG והסינרים של UK2000 למשל) וההשקעה המקומית לא תהיינה לריק. יתרה מזאת, אם נצטרך להקפיא תוכניות פיתוח כיום, המשמעות כי לפחות 9 חודשים (אם לא יותר) לא נראה מוצרים חדשים ו/או שידרוגים אשר עושים את טיסותינו מציאותיות יותר ואת חיינו מלהיבים יותר... :cry: לאור האמור לעיל, הנני קורא להנהלת חטיבת VATIL לגייס גם את מנהלי VATSIM, לנסות לפנות יחד ל-MS ולברר סוגיית התאימות של ה-Addons הקיימים ל-FSX. בתקוות המשכיות ותאימות, דורון
אורח פורסם פברואר 27, 2006 דיווח פורסם פברואר 27, 2006 לפי מיטב הבנתי, הפעם (בניגוד לפעם הקודמת), במטוסים תהיה פחות בעיה של תאימות ואילו בנסרי ישתנו דברים. מן הסתם כשתצא הגירסא, FSUIPC לא יהיה תואם (כמו בכל גירסא קודמת). FSUIPC הוא הרכיב שמקשר את הסימולטור לתוכניות חיצוניות ובהן - מחשבי הטיסה השונים, סקווקבוקס, וכל תוכנה שהוא מעבר למטוס או סנרי דיפולטי. אני לא רואה טעם רב בפניה למיקרוסופט, מכיוון שאין להם כל דרך לדעת מהי היצירתיות שתגלה הקהילה בהתאמת המוצרים. ראינו מוצרים שהתאימו את עצמם לאחר זמן רב, ראינו מוצרים שהיו תואמים פחות או יותר או עם שינויים קטנים, ראינו מוצרים שלא עברו בין גירסאות. נראה לי יותר נכון לשאול את המפתחים בפורומים שלהם אם הם יתמכו בגירסא הבאה, או יתחייבו לעדכן את המוצרים שלהם בחינם בהמשך. PMDG לדוגמא, הוציאו את ה-737 לקראת סוף ימי FS2002 (משהו כמו חצי שנה לפני FS2004) והתחייבו מראש לעדכן את המוצר לגירסא הבאה. PIC767 ו-DF734 הודיעו שהמוצרים לא יפעלו על FS2004 ולא ייתמכו יותר (שם היה עניין יותר מורכב בהעברה של מודל שכלל לא היה 3DMAX). אנחנו יודעים שואטסים מתחייבת לתמוך בגירסא הבאה לפחות :wink: .
razmatus פורסם פברואר 28, 2006 דיווח פורסם פברואר 28, 2006 סוף 2006 זה אומר אושקוש? אם כן אני אשתדל להביא תמונות מהסימ'/איירשואו. אני הולך להיות שם אז אם מישהו מזמין איזה תמונה/נות של מטוס/סים מיוחד שיגיד לי
Doron_Angel פורסם פברואר 28, 2006 דיווח פורסם פברואר 28, 2006 רז, תביא גירסת דמו או ביטא :wink: תמונות תתקבלנה בברכה גם דורון
razmatus פורסם פברואר 28, 2006 דיווח פורסם פברואר 28, 2006 לא ניראה לי אני הולך להביא את הסופי והמלא. יש עוד קצת זמן אבל שווה מאוד להמתין לפי התמונות הבאות. http://www.fsplanet.com/fsplanet_com_fsx.htm תראו את זה ליד FS 2004 ולא תאמינו. אני ראיתי ונראתי ככה :smilecolros:
Doron_Angel פורסם פברואר 28, 2006 דיווח פורסם פברואר 28, 2006 בהחלט יש שיפור משמעותי בטקסטורות! אהבתי את השתקפות המטוס במים, אולם גם העצים והעננים נראים הרבה יותר מציאותיים (מה גם שכבר היום יש Adons שמשפרים את ה-Default שמיקרוסופט נותנים). נראה לי כי חוויית טיסת VFR תשודרג באופן משמעותי. כמי שטס VFR בארץ, מעניין מה ידידנו מרדמונד יספקו... בקשר למועד יציאת הגרסה לשוק, קראתי כי הם בהחלט ימתינו ל-Windows Vista וההערכוה היא כי זה יהיה באזור החגים ... כותב המאמר טען כי לא ברור אילו חגים, ושל איזה דת, יתכן וזה יהיה בחנוכה (אשר הינו בסמיכות לקריסטמס) או אולי ראש השנה הנוצרי, או יתכן בכלל באיזור Thanks Giving אשר חל במועדים שונים בארה"ב וקנדה או Haloween, כך שהעמימות והערפול הינם כמו טיסה בעננים בגובה רב ללא מכשירים.... :wink: