gilad13 פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 שמעתי בחדשות שהייתה איזושהי תקרית עם מטוס אלעל שלא הגיב ברצינות לפקח, הקפיצו עליו שני F15 וסגרו את בן גוריון זמנית. לא בדיוק הבאתי את כל הפרטים. יש מישהו שבקיא בעניין ויכול לספר יותר על מה שקרה שם בדיוק?
itzikl2 פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 אני שהייתי בtel aviv control באותו אירוע. הטייס לא ענה לבקר בעמדת הזיהוי 118.8 מה שגרם לחשד שהמטוס נחטף ובסוף הוא ענה הוא תירץ שהמכשירים לא עובדים (מה שיתברר כשקר) כמו כן שדיברו איתו הוא ענה בצורה בוא נגיד חופנית לבקר הפעילו נוהל של טירור אוורי (חשבו שהוא נחטף) לבסוף הוא נחת בליווי
Niv Malin פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 הנה המקרה כפי שכתב Itai7 בפורום חובבי תעופה של תפוז: "היה מקרה השבוע שמטוס אל על ממוסקבה לא ענה לקשר של פקח תל אביב ורק לאחר 12 דקות ענה לו, הטייס דיבר אליו בגסות ואמר לו דברים כמו נדבר על הקרקע וכו', הבקר ביקש ממנו לעשות סיבוב של 360 בים ואז הטייס אמר לו לא מספיקה לך חצי פנייה?, ואז חשבו שהטייס מחויב לענות ככה והזניקו מטוסי קרב ולפעם הראשונה הוכרז על כוננות טרור אווירי.."
Meitar Lugasi פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 דיברו על אפשרות להשעות את שני הטייסים. חברים התפנו שני מקומות
SkyRaider פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 כנראה זלזול של הטייסים, לא יותר מזה. אבל למה שהם יזלזלו, הרי הם של אל על, עבודה מאוד מכובדת, אני לא הייתי נוהג כך, אולי מישהו מכיר את הטייסים ואת הרקע שלהם כטייסים?
saar23 פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 הנה המקרה כפי שכתב Itai7 בפורום חובבי תעופה של תפוז:"היה מקרה השבוע שמטוס אל על ממוסקבה לא ענה לקשר של פקח תל אביב ורק לאחר 12 דקות ענה לו, הטייס דיבר אליו בגסות ואמר לו דברים כמו נדבר על הקרקע וכו', הבקר ביקש ממנו לעשות סיבוב של 360 בים ואז הטייס אמר לו לא מספיקה לך חצי פנייה?, ואז חשבו שהטייס מחויב לענות ככה והזניקו מטוסי קרב ולפעם הראשונה הוכרז על כוננות טרור אווירי.." איזה טייס חוצפן!!! נראה לי שהוא סתם רוצה שיעיפו אותו מאלעל.
SkyRaider פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 הנה המקרה כפי שכתב Itai7 בפורום חובבי תעופה של תפוז:"היה מקרה השבוע שמטוס אל על ממוסקבה לא ענה לקשר של פקח תל אביב ורק לאחר 12 דקות ענה לו, הטייס דיבר אליו בגסות ואמר לו דברים כמו נדבר על הקרקע וכו', הבקר ביקש ממנו לעשות סיבוב של 360 בים ואז הטייס אמר לו לא מספיקה לך חצי פנייה?, ואז חשבו שהטייס מחויב לענות ככה והזניקו מטוסי קרב ולפעם הראשונה הוכרז על כוננות טרור אווירי.." איזה טייס חוצפן!!! נראה לי שהוא סתם רוצה שיעיפו אותו מאלעל. אני לא חושב ככה, למה לו לעשות כזאת מאומה כדי להיתפטר? הוא יכול לגשת למשרדים של אל על ולבקש להיתפטר, אני דווקא חושב שזה סיבה אחרת, אולי הוא היה מסומם או אולי שיכור וכו'
Bar69 פורסם מרץ 9, 2006 דיווח פורסם מרץ 9, 2006 רוצים לקרקע אותם לשנה,לפי דעתי לזוג חצוף שכזה שבגללם הזניקו זוג מטוסי בז וב"ג נסגר והוכנס לכוננות טרור אווירי מגיע פיטורין לאלתר ושלילת רישיון הטיס.
ארז שיפרון פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 רוצים לקרקע אותם לשנה,לפי דעתי לזוג חצוף שכזה שבגללם הזניקו זוג מטוסי בז וב"ג נסגר והוכנס לכוננות טרור אווירי מגיע פיטורין לאלתר ושלילת רישיון הטיס. טוב שלא אמרת מוות בתליה ארז.
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 אז שינכו לכל אחד מהם מהמשכורת מחיר שעת טיסה של בז
Doron_Angel פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 זה מה שקורה כאשר הנך נמצא "באיזור הנוחות" ומרגיש כי הנך "כל יכול"... הם אבדו את הפרופורציות, מבלי לחשוב על ההשפעה של מעשיהם. בהחלט יש לקנוס אותם כספית, להחזר ההוצאות שנגרמו עקה התנהגותם. הניסיון מלמד כי לקח נלמד דרך הכיס... :!:
Bar69 פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 אז שינכו לכל אחד מהם מהמשכורת מחיר שעת טיסה של בז המשכורת שלהם לא עד כדי כך גבוהה
Jonathan Perelmuter פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 איבדתם כל פרופורציה בשרשור הזה והגעתם לקווים שלא אמורים להיות נידונים בפורום הזה שרשור זה ננעל ואני מקווה שזה ברור שהודעות ותגובות מהסוג הזה לא יחזרו בעתיד!