עבור לתוכן
matan

פורום ISDT נפתח!!!

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים,בתור אחראי פורום של ISDT אני שמח לבשר שהפורום נפתח לציבור.

כל הכבוד למקס התותח על העבודה הקשה....

הנה הקישור

http://isdt-israel.com/phpbb/index.php

כל דבר,שאלה,מענה,בקשה, בקשר לחבילות שלנו אתם מוזמנים לרשום שם.

אז שיהיה לנו בהצלחה :lol:

פורסם

בהצלחה!

אבל אני לא מבין כמה דברים:

1. מה מטרת הפורום? להתחרות בVATIL? מה אתם רוצים להשיג בזה? ולמה לא מספיק פורום VATIL על מנת לספק קורת גג ומרכז אחד לכל הנושא?.

2. מה בעצם אתם עושים? יוצרים את המטוסים, הפאנלים והסאונד? או בעצם סה"כ אוספים מכל מיני מקומות ומוציאים חבילה מרוכזת?.

3. ומי זה : "אנחנו"???? זה לא היה בחור בשם מקס עד עכשיו?

פורסם

מזל טוב.

רז,

אני לא חושב שהם ביצעו צעד שגוי.

אני חושב שהמנהלים פה בVATIL לא ישמחו לראות דיוני תמיכה רבים ושאלות לגבי המטוס של מקס או של חברת ISDT. כנ"ל לגבי הוצאות ופיתוחים, מטוסים חדשים יתפרסמו בפורום שלהם ולא כאן, אלא אם כן יש הודעה חשובה. אין קשר לשום תחרות בVATIL, ואני מציג עמדה של צופה מהצד, כי אין לי שום חלק בחברה. לגבי שאלתך השניה, לדעתי הם מבצעים שילוב של איסוף מקורות + יצירה מקורית של מקס, והתוצר שמתקבל הוא משולב. שאלה שלישית, לדעתי זה מקס ומתן 8) .

בהצלחה!

פורסם

שלא יווצר רושם לא נכון!, אני לא שואל את השאלות מתוך תוקפנות או משהו כזה.

פשוט מעניין אותי הצעד ומבנה הפורום שם.

מקס/מתן- אשמח אם באתר שלכם תפרטו את אופן העבודה, מי מה למה וכמה...מבחינתי לפחות, זה יאיר הרבה מאוד נקודות שאני לא מצליח להבין לגבי ISDT.

שוב,בהצלחה!

פורסם

טוב אז ככה...

הפורום שלנו נפתח בשביל התמיכה לחבילות שלנו ועזרה למפתחים ובכלל אין קשר בין זה לבין VATIL.

אתר ופורום VATIL עוסק בסימולציה וירטואלית ובתחום שונה ולא בפיתוח, כל אתר מכובד היום מחזיק פורום בשביל שיהיה לגולשים שלו מה להגיד ולאחרונה נתקלתי במחיקת הודעות וחסימתם באתר VATIL כי תענו שאנחנו פותחים יותר מידי שירשורים.

מי זה אנכנו ? זה אני (מקס), מתן, ודין, כרגע... כמובן שיש עוד אנשים שיצטרפו אלינו.

יש בסך הכל להבדיל ביו תחומי האתר השונים. אנחנו לא מתחרים באף אחד, אנכנו לא אתר תעופה וירטואלית ולא חברת תעופה וירטואלית כמו IFS או עיט או אלעל וירטואל. אנחנו אתר שמתרתו פיתוח עבור FS. שורה תחתונה נרצה לעזור למפתחים לארח את הקבצים שלהם ולעזור להם בבנייה ולכן זה האתר, אין פה שום תחרות או משהוא דומה.

בהקשר לחבילות. אני בונה פאנלים ולכן החלטתי להוציא את הפאנלים יחד עם חבילה שלמה וריאליסטית ולא רק פאנל בלבד וזה עוד מתקופת IFS ו IAS למי שזוכר. אולי זאת התשובה למי ששאל מה אנחנו עושים.

בקרוב נרחיב את התחום ונתחיל לספק שירותים מתקדמים יותר. והאתר שלנו נועד למפתחים ולמי שמעוניין לעזור לנו בפיתוח עבור קהילת הFS הישראלית.

פורסם

רז אין בעיה עם פתיחת הפורום ופרסומו כאן (הייתה לי בעיה עם פרסום אגרסיבי אבל זדה משהו אחר), גם נהוג לתת כאן קישורים לתוספים שונים ב AVSIM ואין אם זה בעיה.

מצד שני אני לא מבין את השקעת המשאבים של הקבוצה, אני רואה את זה כבזבוז (וזאת דעתי האישית) ואני יסביר:

קיימים ל767 תוסף אחד בתשלום מצליח ומפורסם שהרוב משתמשים בו ולאלה שלא מעונינים בתוסף הכבד הזה קיים גם הפנל של לוני פיין, מכאן יוצא ש"השוק" יחסית רווי, אני לא בא לקבוע לצוות ISTD את סדר היום - אבל חסר לנו השקעה במטוסים קלים\ טורבו פרופים וכו'

אבל שוב זה לשיקולי הצוות- מבחינת פורום הפיתוח אין עם זה בעיה.

פורסם
בהצלחה!

אבל אני לא מבין כמה דברים:

1. מה מטרת הפורום? להתחרות בVATIL? מה אתם רוצים להשיג בזה? ולמה לא מספיק פורום VATIL על מנת לספק קורת גג ומרכז אחד לכל הנושא?.

quote]

אני מכיר אותך אישית כבר הרבה זמן ולכן אני מאוד מאוד מתפלא על עצם מה שרשמת....אני חושב שזה מאוד לא במקום.לידיעתך,אנחנו בהחלט מייצרים מטוסים חינמיים,ולאחרונה בהחלט היה בעיה עם כך שרצו לשאול שאלות בנושא של המטוסים שלנו,ושכל הזמן פירסמנו על הבקרובים של המטוסים..לכן החלטנו לפתוח פורום.אני חושב שלא הייתי צריך לרשום את כל ההסברים הללו,אתה באופן אישית צריך להניר את מקס בפרט,וגם אותי ולדעת שאין לנו שום מטרה להתחרות חלילה בואטיל.

פורסם

שלום מתן!

1. אני לא מבין מה איפה נכנסת הרלוונטיות של "מכיר אישית" כאן?, ואם יצא,יוצא ויצא לי לדבר איתך פה ושם זה לא אומר שדברים שאתה מציג צריכים להתקבל אצלי כמובן מאליו.

2. שוב, מה זאת אומרת לא במקום? לי נראה תמוה לפרסם פורום שיש בו מאפיינים מאוד דומים למה שמוצע ורץ בפורומי VATIL- זה כמו לפרסם את אורנג' בתוך סניף של סלקום....

3. הנקודה הובנה, אין צורך בהסברים מכל צוות וחברי ISDTש בשביל להבין את זה.

רז.

פורסם
רז אין בעיה עם פתיחת הפורום ופרסומו כאן (הייתה לי בעיה עם פרסום אגרסיבי אבל זדה משהו אחר), גם נהוג לתת כאן קישורים לתוספים שונים ב AVSIM ואין אם זה בעיה.

מצד שני אני לא מבין את השקעת המשאבים של הקבוצה, אני רואה את זה כבזבוז (וזאת דעתי האישית) ואני יסביר:

קיימים ל767 תוסף אחד בתשלום מצליח ומפורסם שהרוב משתמשים בו ולאלה שלא מעונינים בתוסף הכבד הזה קיים גם הפנל של לוני פיין, מכאן יוצא ש"השוק" יחסית רווי, אני לא בא לקבוע לצוות ISTD את סדר היום - אבל חסר לנו השקעה במטוסים קלים\ טורבו פרופים וכו'

אבל שוב זה לשיקולי הצוות- מבחינת פורום הפיתוח אין עם זה בעיה.

אנחנו עובדים כרגע גם קצת על מטוסים טורבו פלופלורים,ואנו ניקח זאת לתסומת ליבנו.תודה רבה על ההערה אלעד ועל התמיכה :P

פורסם

לתשובתו של Elad - VATIL9

וכל שאר מי שרב כאן סתם וסתם אז ככה...

כדם כל לגבי מי שאמר על חבילת הLDS אז אני יודע שרוב האנשים כאן פשוט הורידו את זה באופן בלתי חוקי ויופי להם להשוויץ בתוכנה גנובה. קשה להאמין שמישהוא ישקיע ביותר ממאה ש"ח בשביל לקנות את המוצר הזה ואני יודע מה אני אומר ורבים יסכימו אם כך. OK ?

דבר שני יש היום כל כך הרבה דברים שעולים כסף והם דומים כמו ה737 וה 757 ששני חברות מפתחות את אותו הדבר ולא קורה כלום.

כל אחד תורם מהכישרון שלו וזהוא, זה שיש 767 מוכן של LSD זה לא מונע ממני עצם זה שאני אוהב את המטוס לבנות לא פאנל סאונד או כדומה... OK ?

לי אישית לא איכפת מהתוספים בתשלום שגם ככה אולי 10% מכמ מי שמשתמש בהם קונה אותם בארץ ואני מתכוון למחיר המופקע של התוסף הזה + מישלוחו לארץ.

אני משקיע בדברים שאני אוהב... למה כל הזמן יש פה תגובות אנטי נגד אנשים שבסך הכל רוצים לשטף אנשים חינם בעבודתם ? זה שם המשחק ?

ומה עם זה שעכשיו IDG יוציאו טרמינל 3 חדש ? גם עם זה יש בעייה ?

זה הבעייה שלנו הישראלים תמיד הורסים לעצמינו במקום לעודד את עצמינו.

אני חושב שאמרתי הכל.

אני לא מכריח אף אחד להשתמש באתר שלנו או במה שאנחנו עושים ולמעשה אני אפילו בונה את זה יותר

בשביל עצמי וזה שהחלטתי לשטף זה משהוא אחר.

פורסם

דבר אחרון ל מקס.

ההודעות של נמחקו וחלקן הועברו לא בגלל עצם הפרסום אלא בגלל שניפתחו המון שרשירים באותו עמוד אתה כבר מפרסם אצלינו המון זמן את יצירותיך ואך פעם לא נחסמת כי אין לנו עניין בנושא נהפוך ..

פתחת עכשיו פורום איך תרגיש אם אכנס עכשיו לפרום ואפתח כל שניה שרשיר על פקח שמצטרף למשמרת הפיקוח שלי אונליין? ( והכוונה לא להכניס הכל לשרשיר אחד).

זה הגיע למצב שפתיחת עמוד יש לי 4 שרשירים רצופים, יעידו כאן הקוראים ולא אני, שזה לא נעים זה מוציא את העניין מהפורום.

אני יגלה לך סוד קטן אפילו בפורום ניהול שהוא פורום סגור אנחנו נמנעים מלפתוח שרשורים מיותרים זה פשוט ממאיס לעבוד ככה.

שבת שלום

פורסם

מקס- אין פה שום מריבה. מצחיק ומוזר לראות איך דיונים נפתסים כמריבות- דיי, צאו מזה- דיון לגיטימי!.

אלעד- אני לא באתי להתסיס חלילה נגדם, פשוט העלתי שאלה שנראתה לגיטמית מבחינתי.

פורסם
לתשובתו של Elad - VATIL9

וכל שאר מי שרב כאן סתם וסתם אז ככה...

כדם כל לגבי מי שאמר על חבילת הLDS אז אני יודע שרוב האנשים כאן פשוט הורידו את זה באופן בלתי חוקי ויופי להם להשוויץ בתוכנה גנובה. קשה להאמין שמישהוא ישקיע ביותר ממאה ש"ח בשביל לקנות את המוצר הזה ואני יודע מה אני אומר ורבים יסכימו אם כך. OK ?

דבר שני יש היום כל כך הרבה דברים שעולים כסף והם דומים כמו ה737 וה 757 ששני חברות מפתחות את אותו הדבר ולא קורה כלום.

כל אחד תורם מהכישרון שלו וזהוא, זה שיש 767 מוכן של LSD זה לא מונע ממני עצם זה שאני אוהב את המטוס לבנות לא פאנל סאונד או כדומה... OK ?

לי אישית לא איכפת מהתוספים בתשלום שגם ככה אולי 10% מכמ מי שמשתמש בהם קונה אותם בארץ ואני מתכוון למחיר המופקע של התוסף הזה + מישלוחו לארץ.

אני משקיע בדברים שאני אוהב... למה כל הזמן יש פה תגובות אנטי נגד אנשים שבסך הכל רוצים לשטף אנשים חינם בעבודתם ? זה שם המשחק ?

ומה עם זה שעכשיו IDG יוציאו טרמינל 3 חדש ? גם עם זה יש בעייה ?

זה הבעייה שלנו הישראלים תמיד הורסים לעצמינו במקום לעודד את עצמינו.

אני חושב שאמרתי הכל.

אני לא מכריח אף אחד להשתמש באתר שלנו או במה שאנחנו עושים ולמעשה אני אפילו בונה את זה יותר

בשביל עצמי וזה שהחלטתי לשטף זה משהוא אחר.

מקס,

תתפלא אנשים כן קונים תוספים בתשלום אפילו שזה עולה 100 שקל (אפילו יותר לדעתי)- לא כולם גנבים- אפילו הישראלים , כאמור ביטאתי את דעתי האישית אתה יכול לפתח מה שאתה רוצה עצוב שאתה מסתכל על זה בעין של ישראלים שהורסים - וגם במקרה הזה עשית אותם לגנבים-וזה פוגע ולא לעניין.

רז ביטא את דעתו לגבי נכונות פרסום הפורום- ואני כמנהל הפורום החלטתי שלהודעה שלך יש מקום עם הסברים מנומקים איפה כאן ההרס?

פורסם

טוב הודעה אחרונה שלי...

אני לא עושה אף אחדגנב, אני גם לא שוטר (למזלי :) ) להחליט מי הוריד ומי קנה.

אני פשוט עושה תוספים חינם כמו בתקופה של פעם לפני כל הPMDG או CS או LDS וכו...

נכון שכאשר עובדים 10 אנשים על פרויקט ורובם מתכנטים מקצועים אני לבד קטן עליהם וככה זה. לדעתי כל מי שמשתמש פה בתוספים שיגיד תודה ויעריך בין אם זה בתשלום ובין אם לא.

לא באתי לריב כאן או לתקוף. האתר ומה שאני עושה זה התחביב שלי בלי קשר לזה שאני בחיל האוויר ולומד לרשיון טייס פרטי ולא חסר לי דברים על הראש חוץ מהFS.

את מה שאני עושה אני עושה בזמני החופשי, ואתר ISDT אמור לעזור פה ולא להתחרות, ולהוות בקרוב מקום להעלאת קבצים חופשי לאתר. ואני אפילו משלם כסף מכיסי על האירוח של האתר הזה. לכן זה תחביב שולי כזה שאני עושק בו בשעות הפנאי, ובמקום לקבל תמיכה ועזרה שאני לא רואה פה אני נתקל בהודעות שדומות ל"לא צריכים אותך פה".

אז תחשבו שוב...

אז אני מקווה שאנשים פה יבינו שצריכים לתמוך באנשים שמביאים לכם חינם ולא אלה שעושים כסף וביזנס מהתוספים האלה.

פורסם
טוב הודעה אחרונה שלי...

אני לא עושה אף אחדגנב, אני גם לא שוטר (למזלי :) ) להחליט מי הוריד ומי קנה.

אני פשוט עושה תוספים חינם כמו בתקופה של פעם לפני כל הPMDG או CS או LDS וכו...

נכון שכאשר עובדים 10 אנשים על פרויקט ורובם מתכנטים מקצועים אני לבד קטן עליהם וככה זה. לדעתי כל מי שמשתמש פה בתוספים שיגיד תודה ויעריך בין אם זה בתשלום ובין אם לא.

לא באתי לריב כאן או לתקוף. האתר ומה שאני עושה זה התחביב שלי בלי קשר לזה שאני בחיל האוויר ולומד לרשיון טייס פרטי ולא חסר לי דברים על הראש חוץ מהFS.

את מה שאני עושה אני עושה בזמני החופשי, ואתר ISDT אמור לעזור פה ולא להתחרות, ולהוות בקרוב מקום להעלאת קבצים חופשי לאתר. ואני אפילו משלם כסף מכיסי על האירוח של האתר הזה. לכן זה תחביב שולי כזה שאני עושק בו בשעות הפנאי, ובמקום לקבל תמיכה ועזרה שאני לא רואה פה אני נתקל בהודעות שדומות ל"לא צריכים אותך פה".

אז תחשבו שוב...

אז אני מקווה שאנשים פה יבינו שצריכים לתמוך באנשים שמביאים לכם חינם ולא אלה שעושים כסף וביזנס מהתוספים האלה.

מקס,

כאמור התרומה שלך מבורכת שרז העלה את הסוגייה לגבי " האם אנחנו צריכים את זה?" אני כמנהל הפורום אמרתי שבמפורש שכן- אבל שוב הכל בפרופורציות.

בנוסף ביטאתי את דעתי האישית לגבי התוספים שאתה מפתח, אתה רשאי להשקיע את משאבייך במה שאתה רוצה ותאמין לי שאף אחד לא יזלזל בזה.

אגב סתם כעוד נקודה- תוספים בתשלום היו קיימים לפי דעתי עוד מימי FS4 יש לי בבית פרסומת ל 747 והיה לי גם קונקורד (משהו זוועתי), זה היה לדעתי חלק בלתי נפרד מעולם הסימולטור הזה, בדיוק כמו תוספים חינמים.

המשך סופ"ש נעים.

פורסם

לדעתי VATIL אבל לא מושלם,

יש חברים שיכולים לפתח תוספים ל fs ואין להם אפשרות לבוא לביטוי ב vatil,

אתרים אחרם כמו עיט , אלעל, ישראלאירליינס ,ואחרים לא מהוים איום על vastil כנ"ל

ISDT

אני חושב שצריך לראות בחיוב יוזמות מסוג זה כי זה חלק מההתפתחות של ההקהילה ועונה על

צרכים שלא ניתן להשיג אותם באתרים ישראלים אחרים,

פורסם
לדעתי VATIL אבל לא מושלם,

יש חברים שיכולים לפתח תוספים ל fs ואין להם אפשרות לבוא לביטוי ב vatil,

אתרים אחרם כמו עיט , אלעל, ישראלאירליינס ,ואחרים לא מהוים איום על vastil כנ"ל

ISDT

אני חושב שצריך לראות בחיוב יוזמות מסוג זה כי זה חלק מההתפתחות של ההקהילה ועונה על

צרכים שלא ניתן להשיג אותם באתרים ישראלים אחרים,

מאיפה באם לכם הרעיונות האלה ...

אלעד כמנהל פורום כבר אמר, אין שום בעיה עם פרסום ISDT, נהפוכו אנחנו תומכים ומסייעים ככל שניתן לכולם.

מה שאלעד אמר ואני מסכים איתו, שזה דיי מיותר לפתח FREEWARE שכבר קיים לו אחד שלדעתי האישית קשה מאוד לעבור אותו באיכות וברמה, מה גם שקיים מוצר בתשלום שהוא ליגה בפני עצמו.

מה גם שנתתי מעט הערות בונות בנוגע לסידור הקוקפיט שמקס בנה ולא זכיתי לכל תגובה בנושא.

אבל זה עניין של מקס עצמו.

ועכשיו שאנחנו ברורים בנושא אני שוב אדגיש אין פה שום עיניין של איום הפחדה סתימת פיות וכו' וכו'.

שבת שלום.

רן.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...