אורח פורסם מרץ 10, 2006 דיווח פורסם מרץ 10, 2006 שלום חברים. במקביל למספר כתבות שיצאו בימים הקרובים על פרויקט השת"פ של אלעל ו VATIL, רציתי לתת לכם מספר עדכונים מהשטח. ראשית הקורס הנוכחי שכלל בנוסף ל 737,765 ול 742 כלל גם סיוע לקורס הסבה של טייסי 744 בשיטוף עם התוסף של PMDG. הפעם לא נעשה בו שימוש מסיבי בגלל הגעה דיי מאוחרת של המוצר ועוד מספר בעיות לוגיסטיות, אך אני מאמין שלקורס הבא הוא יסייע להם בצורה יותר טובה. בימים אלו הושלמו בנייתם של שני המוקאפים המפורסמים ל 737 ול 765. הראשון הועבר מעבודה עם Project Magenta לעבודה על טהרת ה PMDG. צורת עבודה זו מספקת לטייסים את הסביבה הכי קרובה למה שהם יראו במטוסים האמיתיים. ב PM היו יותר מידי באגים של No Go ובפעולת בזק ישראל ואני העברנו אותו למוד PMDG. פה רואים את שני הכוכבים שלנו, מצד שמאל קברניט פ. ומצד ימין קצין ראשון ר. באמצע כוכב השבת, המוקאפ עצמו באחת מטיסות הניסוי שלנו לקבלת הכשר הבד"צ ועגלת כשר. פרקנו ל PMDG את הצורה ובמסך ימין סידרנו לקצין ראשון שעון אומגה ספיד מסטר לשם TOP, ND ו PFD באיכות מצויין (PMDG עשו עבודה מדהימה על השעונים שלהם). במסך המרכזי מיקמנו את ה EICAS העליון ואת שעוני ה STBY , מפסק ה AUTOBRAKE כולל הנוריות שלו ואת שעון המדפים והנוריות שלו. בעתיד הקרוב נעביר את ה SIX Pack וה MC לפנל זה. מסך שמאל הוא שכפול וידאו של מסך ימין. הבעיה הכי מסובכת היתה איך להפעיל את ה CDU ופה ישראל עשה את הקסמים הרגילים שלו ועשה את הבלתי יאמן וה CDU התחבר ל PMDG :shock: כאשר את התצוגה מקבלים מהמסך CDU של ה PMDG עצמו. זה עובד אבל מעט באגי ולכן באם ירצה האייל רובין, הם ישודרגו ל CDU המדהים של אנגביטי שביימים אלו ביצע מספר טיסות ניסוי מוצלחות ביותר. ולא לשכחו את המסך העליון שהוא כמובן ה OVERHEAD שבעזרת ידו הרועדת של חניך עזר לשדרג את הראליסטיות וחלק מהפנל הזה זלק לפנל של הנוף... ניראה מדהים וחבל שאין לי תמונה של זה. המוקאפ של ה 767 גם זכה למספר שידרוגים ולא נשאר בצד. ה 767 זכה לשדרוגון ול CDU פעיל ועובד מצויין ויתכנו עוד תוספות בעתיד. ניראה טוב ואף הצלחנו לעבוד על טייס מסויים :wink: זהו פחות או יותר, הקורס של ה 737 בעיצומו, ה 765 יצטרפו במהלך השבוע הקרוב (אלה אם הלו"ז לא ישתנה) וה 742 יתחילו באימונים המפרכים שלהם לקראת סוף החודש (אותם אולי נצ'פר ב RFP V3 שניראה מדהים ביותר ואולי בעוד מספר הפתעות). תודה לכל החברים שלנו שמתנדבים ונותנים מזמנם הלא פנוי לסייע בפרויקט מדהים זה. רן.
Itay Zecharia פורסם מרץ 11, 2006 דיווח פורסם מרץ 11, 2006 חבר'ה רק שתדעו שאני אישית ראיתי את רן מבלה בחברת האנשים הללו לא מעט זמן והוא משקיע בנוסף גם לא מעט מזמנו האישי, אז כל הכבוד על ההשקעה רן! לדעתי הזזת המון דברים קדימה בייחוד בנושא המוקאפים. יישר כוח :!:
David Misha פורסם מרץ 12, 2006 דיווח פורסם מרץ 12, 2006 זה פשוט יפה...ואני כחבר מקורב ביותר יכול להעיד שמאז הפרוייקט הזה..חסר לי ולרן הרבה "זמן איכות" ..הוא פשוט שם כל הזמן... ישר כוח ידידי ולכל הצוות העוסק בדבר.
אורח פורסם מרץ 12, 2006 דיווח פורסם מרץ 12, 2006 ראשית תודה לכולם אני נהניתי מכל שניה. לגבי ה 765 כן זה 767-300 עם אוברהד של 757
matan פורסם מרץ 12, 2006 דיווח פורסם מרץ 12, 2006 ראשית תודה לכולם אני נהניתי מכל שניה. לגבי ה 765 כן זה 767-300 עם אוברהד של 757
Matan Solomon פורסם מרץ 12, 2006 דיווח פורסם מרץ 12, 2006 כל הכבוד !! בתמונה הראשונה משתמשים בג'ויסטיק כמו שאני משתמש יפה מאוד מה שעשיתם שם !!
אורח פורסם מרץ 12, 2006 דיווח פורסם מרץ 12, 2006 כל הכבוד !!בתמונה הראשונה משתמשים בג'ויסטיק כמו שאני משתמש יפה מאוד מה שעשיתם שם !! היוק והפדלים כבר הגיעו, ממתינים שבינוי של אלעל יבנו דרגשים מתאימים ואז הם יותקנו
3Dvg פורסם מרץ 13, 2006 דיווח פורסם מרץ 13, 2006 אני יכול לבא סתם להטיס!! עבודת קודש אתם עושים שם ועוד הכול בהתנדבות לא קימים הרבה אנשים כמוכם..... כול הכבוד, הלוואי והיה לי את הידע והיכולת גם לבא ולתרום