AaronDagan פורסם אפריל 17, 2006 דיווח פורסם אפריל 17, 2006 עדיף כבר לבטל את כל הנושא הזה, חבל להתאמץ. גם ככה אנחנו מכירים את מרבית הנושאים _________________ יניב גרוס Yaniv Gross "טיסת אלעל 105 לטורונטו מוכנה להמראה" אני מודה שחיכיתי לראות כמה זמן ייקח עד שתעלה תגובה כמו הנ"ל, אבל אנחנו הרי במדינה חופשית עם חופש דיבור וחשיבה. לא? אלעד, ממליץ - למען אלה שעוד לא חוו את חווית "הבטון של האוירי" - לא להתייחס להערות מהסוג הנ"ל, ולנסות לתאם מועד חלופי. כי כל עכבה לטובה....... חג שמח לכולם.
E.Z פורסם אפריל 17, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 17, 2006 עדיף כבר לבטל את כל הנושא הזה, חבל להתאמץ. גם ככה אנחנו מכירים את מרבית הנושאים _________________ יניב גרוס Yaniv Gross "טיסת אלעל 105 לטורונטו מוכנה להמראה" אני מודה שחיכיתי לראות כמה זמן ייקח עד שתעלה תגובה כמו הנ"ל, אבל אנחנו הרי במדינה חופשית עם חופש דיבור וחשיבה. לא? אלעד, ממליץ - למען אלה שעוד לא חוו את חווית "הבטון של האוירי" - לא להתייחס להערות מהסוג הנ"ל, ולנסות לתאם מועד חלופי. כי כל עכבה לטובה....... חג שמח לכולם. אל דאגה, סיור יהיה, אני לחלוטין לא מסכים עם יניב, בנושא יש הרבה מאוד שאין להם נגישות לאזורים האלה והיו מעונינים לבקר בהם ועדיין לא היו שם, נכון שיש קשיים לוגיסטיים ואני מודה שהפעם קצת יותר מידי אבל קורה בסך הכל אם היה לי ספק בקשר לסיור לא הייתי משאיר את הדביק הזה והייתי מודיע על ביטול, אל תשכחו שאותו מרכז תיאום הסכים לקבל אותנו גם בעבר בהתראה של שעתיים לביקור קצר בזמן הביקור שלנו באלעל( היינו מוגבלים בגלל זמן אוטובוס), ככה שלפעמים גם ההפך קורה. בנתיים עזבו אותכם משטויות עוד 3 ימים חד"ב את הטלפונים והתיזוזים לנתב"ג אני עושה...
Doron_Angel פורסם אפריל 18, 2006 דיווח פורסם אפריל 18, 2006 עדיף כבר לבטל את כל הנושא הזה, חבל להתאמץ. גם ככה אנחנו מכירים את מרבית הנושאים _________________ יניב גרוס Yaniv Gross "טיסת אלעל 105 לטורונטו מוכנה להמראה" אני מודה שחיכיתי לראות כמה זמן ייקח עד שתעלה תגובה כמו הנ"ל, אבל אנחנו הרי במדינה חופשית עם חופש דיבור וחשיבה. לא? אלעד, ממליץ - למען אלה שעוד לא חוו את חווית "הבטון של האוירי" - לא להתייחס להערות מהסוג הנ"ל, ולנסות לתאם מועד חלופי. כי כל עכבה לטובה....... חג שמח לכולם. אל דאגה, סיור יהיה, אני לחלוטין לא מסכים עם יניב, בנושא יש הרבה מאוד שאין להם נגישות לאזורים האלה והיו מעונינים לבקר בהם ועדיין לא היו שם, נכון שיש קשיים לוגיסטיים ואני מודה שהפעם קצת יותר מידי אבל קורה בסך הכל אם היה לי ספק בקשר לסיור לא הייתי משאיר את הדביק הזה והייתי מודיע על ביטול, אל תשכחו שאותו מרכז תיאום הסכים לקבל אותנו גם בעבר בהתראה של שעתיים לביקור קצר בזמן הביקור שלנו באלעל( היינו מוגבלים בגלל זמן אוטובוס), ככה שלפעמים גם ההפך קורה. בנתיים עזבו אותכם משטויות עוד 3 ימים חד"ב את הטלפונים והתיזוזים לנתב"ג אני עושה... אלעד, יישר כוח וכל הכבוד על ההתמדה! יש כאלו (כמוני) אשר טרם השתתפו בביקור מסוג זה, ואני בטוח כי הוא יהווה חוויה גם לאלו אשר ביקרו כבר. יתכן, שאף התיאום הבא לא ישא פרי, אולם כדאי להתמיד ולנסות. הרי, שהערך המוסף לביקורים מאין אלו, שהאנשים מכל הארץ פוגשים אחד את השני, באופן בלתי אמצעי, נהנים וחווים יחד מה שאיננו נגיש לכל דיכפין... בתודה,
Itay Zecharia פורסם אפריל 18, 2006 דיווח פורסם אפריל 18, 2006 תשמעו אף אחד לא מכריח אתכם ללכת, יש הרבה בSTBY שרוצים מאוד להצטרף, אז ככה שאם לא נראה לכם אתם מוזמנים לפנות מקום לאלה שכן רוצים.
Boeing744 פורסם אפריל 18, 2006 דיווח פורסם אפריל 18, 2006 עדיף כבר לבטל את כל הנושא הזה, חבל להתאמץ. גם ככה אנחנו מכירים את מרבית הנושאים _________________ יניב גרוס Yaniv Gross "טיסת אלעל 105 לטורונטו מוכנה להמראה" אני מודה שחיכיתי לראות כמה זמן ייקח עד שתעלה תגובה כמו הנ"ל, אבל אנחנו הרי במדינה חופשית עם חופש דיבור וחשיבה. לא? אלעד, ממליץ - למען אלה שעוד לא חוו את חווית "הבטון של האוירי" - לא להתייחס להערות מהסוג הנ"ל, ולנסות לתאם מועד חלופי. כי כל עכבה לטובה....... חג שמח לכולם. אל דאגה, סיור יהיה, אני לחלוטין לא מסכים עם יניב, בנושא יש הרבה מאוד שאין להם נגישות לאזורים האלה והיו מעונינים לבקר בהם ועדיין לא היו שם, נכון שיש קשיים לוגיסטיים ואני מודה שהפעם קצת יותר מידי אבל קורה בסך הכל אם היה לי ספק בקשר לסיור לא הייתי משאיר את הדביק הזה והייתי מודיע על ביטול, אל תשכחו שאותו מרכז תיאום הסכים לקבל אותנו גם בעבר בהתראה של שעתיים לביקור קצר בזמן הביקור שלנו באלעל( היינו מוגבלים בגלל זמן אוטובוס), ככה שלפעמים גם ההפך קורה. בנתיים עזבו אותכם משטויות עוד 3 ימים חד"ב את הטלפונים והתיזוזים לנתב"ג אני עושה... אלעד, יישר כוח וכל הכבוד על ההתמדה! יש כאלו (כמוני) אשר טרם השתתפו בביקור מסוג זה, ואני בטוח כי הוא יהווה חוויה גם לאלו אשר ביקרו כבר. יתכן, שאף התיאום הבא לא ישא פרי, אולם כדאי להתמיד ולנסות. הרי, שהערך המוסף לביקורים מאין אלו, שהאנשים מכל הארץ פוגשים אחד את השני, באופן בלתי אמצעי, נהנים וחווים יחד מה שאיננו נגיש לכל דיכפין... בתודה, גם אני מחכה הרבה זמן ללכת לשמה ולא הייתי שמה בעבר, הבעיה היא שגם אני צריך לפנות את הזמן מראש ולפנות את עצמי משאר הדברים האחרים שאני מתכנן לעצמי בין אם הם קשורים או לא לשירותי הצבאי. זה פשוט מרגיז שכל פעם מתבטל בגלל הסברים כאלה ואחרים, שלחלוטין אני לא מאשים את אלעד שיש לו את הרצון הכי טוב וכנה בעולם לארגן את הסיור הזה. פעם אחרונה שתוכנן, אלעד דיבר איתי אישית לשאול אם אני מתכוון להגיע ואמרתי לו שאין לי כוונה להגיע, ובתוך עצמי ידעתי שזה גם לא משנה, כי כנראה שיתבטל שוב. אולי פשוט יש מקום לדחות את הנושא בשלב זה לחודשי הקיץ, או ליום שישי שלא נמצא בסמוך לאיזה חג, אי שם במאי-יוני.
E.Z פורסם אפריל 18, 2006 מחבר דיווח פורסם אפריל 18, 2006 עדיף כבר לבטל את כל הנושא הזה, חבל להתאמץ. גם ככה אנחנו מכירים את מרבית הנושאים _________________ יניב גרוס Yaniv Gross "טיסת אלעל 105 לטורונטו מוכנה להמראה" אני מודה שחיכיתי לראות כמה זמן ייקח עד שתעלה תגובה כמו הנ"ל, אבל אנחנו הרי במדינה חופשית עם חופש דיבור וחשיבה. לא? אלעד, ממליץ - למען אלה שעוד לא חוו את חווית "הבטון של האוירי" - לא להתייחס להערות מהסוג הנ"ל, ולנסות לתאם מועד חלופי. כי כל עכבה לטובה....... חג שמח לכולם. אל דאגה, סיור יהיה, אני לחלוטין לא מסכים עם יניב, בנושא יש הרבה מאוד שאין להם נגישות לאזורים האלה והיו מעונינים לבקר בהם ועדיין לא היו שם, נכון שיש קשיים לוגיסטיים ואני מודה שהפעם קצת יותר מידי אבל קורה בסך הכל אם היה לי ספק בקשר לסיור לא הייתי משאיר את הדביק הזה והייתי מודיע על ביטול, אל תשכחו שאותו מרכז תיאום הסכים לקבל אותנו גם בעבר בהתראה של שעתיים לביקור קצר בזמן הביקור שלנו באלעל( היינו מוגבלים בגלל זמן אוטובוס), ככה שלפעמים גם ההפך קורה. בנתיים עזבו אותכם משטויות עוד 3 ימים חד"ב את הטלפונים והתיזוזים לנתב"ג אני עושה... אלעד, יישר כוח וכל הכבוד על ההתמדה! יש כאלו (כמוני) אשר טרם השתתפו בביקור מסוג זה, ואני בטוח כי הוא יהווה חוויה גם לאלו אשר ביקרו כבר. יתכן, שאף התיאום הבא לא ישא פרי, אולם כדאי להתמיד ולנסות. הרי, שהערך המוסף לביקורים מאין אלו, שהאנשים מכל הארץ פוגשים אחד את השני, באופן בלתי אמצעי, נהנים וחווים יחד מה שאיננו נגיש לכל דיכפין... בתודה, גם אני מחכה הרבה זמן ללכת לשמה ולא הייתי שמה בעבר, הבעיה היא שגם אני צריך לפנות את הזמן מראש ולפנות את עצמי משאר הדברים האחרים שאני מתכנן לעצמי בין אם הם קשורים או לא לשירותי הצבאי. זה פשוט מרגיז שכל פעם מתבטל בגלל הסברים כאלה ואחרים, שלחלוטין אני לא מאשים את אלעד שיש לו את הרצון הכי טוב וכנה בעולם לארגן את הסיור הזה. פעם אחרונה שתוכנן, אלעד דיבר איתי אישית לשאול אם אני מתכוון להגיע ואמרתי לו שאין לי כוונה להגיע, ובתוך עצמי ידעתי שזה גם לא משנה, כי כנראה שיתבטל שוב. אולי פשוט יש מקום לדחות את הנושא בשלב זה לחודשי הקיץ, או ליום שישי שלא נמצא בסמוך לאיזה חג, אי שם במאי-יוני. יניב חוק פיזיקה כאן שתמיד זה לא יתאים למישהו אין מה לעשות אם זה יהיה בחג או יום חול זה לא משנה, לא שיש לי הרבה ברירות וזה עדיף מאשר לעזוב לבטל כי מזל נאחס של ביטולים. זה כמו שמבטלים שיגור של מעבורות בפעם ה -20 וכל פעם בא הכתב שמצטלם יפה מול המשגר שאומר" אנחנו באמת צריכים את זה?" , אז התשובה : כן וכן שתמיד לא יתאים למישהו ותמיד יהיו בעיות אין מה לעשות אלה החיים לא תמיד הכל הולך לפי ה FLIGHT PLAN .