Ben Cohen פורסם מרץ 14, 2006 דיווח פורסם מרץ 14, 2006 אני התגעגעתי... אחרי ביקור של 12 יום בלוס אנג'לס כיף לחזור לארץ אבל הייתי רוצה להישאר יותר שם... אוקיי אז ככה. היה קוקפיט, בטיסה מת"א לטורונטו, הייתי שם 20-25 דקות ולא צילמתי, אבל חבר שלי נכנס בטיסה חזור, והיה גם אור אז אמרתי לו שיצלם לי כמה תמונות. והוא צילם ואני מקווה שאעלה בקרוב. היה מדהים. היה עמוס, במיוחד בYYZ ובLAX ומי שמבקר בטרמינל שאלעל מחכים לטיסת המשך בטורונטו יש כתם קפה ליד הפח, הפח שקרוב לעמוד וגם לזכוכית המפרידה, אני עשיתי אותו!!! LOL בואינג 767-200 לפחות EAF היה הרבה יותר טוב מEAJ...
Yahav Barzilay פורסם מרץ 14, 2006 דיווח פורסם מרץ 14, 2006 LAX ומי שמבקר בטרמינל שאלעל מחכים לטיסת המשך בטורונטו יש כתם קפה ליד הפח, הפח שקרוב לעמוד וגם לזכוכית המפרידה, אני עשיתי אותו!!! LOL EAJ... ברוך השב.. עוד סוג של: "ניסים היה כאן..." :roll:
Shai B פורסם מרץ 14, 2006 דיווח פורסם מרץ 14, 2006 ברוך השב 1. מי לעזאזל נכנס לקוקפיט של 767 ולא מצלם?????????? 2ץ בא לך לפרט [בבקשה] מאיזה בחינות היה EAF הקטן והמכוער יותר טוב מ-EAJ המדהים? [לא שיש לי העדפה או משהו... ]
Eldar Sella פורסם מרץ 14, 2006 דיווח פורסם מרץ 14, 2006 תזהר, LAPD בדרך אליך. , ברוך השב 1. מי לעזאזל נכנס לקוקפיט של 767 ולא מצלם?????????? 2. בא לך לפרט [בבקשה] מאיזה בחינות היה EAF הקטן והמכוער יותר טוב מ-EAJ המדהים? [לא שיש לי העדפה או משהו... ] 1. מי שאין לו מצלמה? 2. סביר להניח שהוא התכוון לכך ש EAF (שהוא לא קטן ומכוער, הוא גדול ושולט ) יותר נוח מ EAJ החכור.
Ben Cohen פורסם מרץ 14, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 14, 2006 בקשר לצילומים, יש לי צילומים, לא משנ עכשיו איך. ולא צילמתי כי העדפתי להנות ולא לצלם, היו לי רק 20-30 דקות בקוקפיט והסבר מצד הטייסים אז לא רציתי לבזבז אותן על שטויות ( ) כמו צילום.. EAF הרבה יותר נוח כי: 1. המטוס הרבה יותר שמור, אין כמעט דברים שבורים וכד'... 2. המטוס גם נראה קצת אחרת והוא בתצורה הרבה יותר נוחה... 3. נראה לי לפחות בעין שEAF יותר חדש... לא מבחינת סוג המטוס אלא מבחינת שנת ייצורו...
moti פורסם מרץ 14, 2006 דיווח פורסם מרץ 14, 2006 ברוך השב 1. מי לעזאזל נכנס לקוקפיט של 767 ולא מצלם?????????? 2ץ בא לך לפרט [בבקשה] מאיזה בחינות היה EAF הקטן והמכוער יותר טוב מ-EAJ המדהים? [לא שיש לי העדפה או משהו... ] ברוך השב לישראל! הוא היה 25 דקות בלי לצלם, אני כשחזרתי בדרא"פ בשליחות הייתי 3 וחצי שעות ולא נתנו לי לצלם- הכל תלוי בטייסים.
HZyoni פורסם מרץ 14, 2006 דיווח פורסם מרץ 14, 2006 ומי שמבקר בטרמינל שאלעל מחכים לטיסת המשך בטורונטו יש כתם קפה ליד הפח, הפח שקרוב לעמוד וגם לזכוכית המפרידה, אני עשיתי אותו!!! LOLבואינג 767-200 לפחות EAF היה הרבה יותר טוב מEAJ... מקווה שנהנת פה.... באייזה מקומות ביקרת ? היית ב בברלי הילס ? הייתי מארח אותך חחחחחח.. . אייפה הכתם נימצא ב LAX ? או טרונטו... אם זה ב LAX אני ילך שבוע הבא ואצלם את הכתם... רק שלא ינקו אותו תהיה יותר מדיוק אייפה הכתם שוב ? חחח אני יתחיל כזה לחפש אותו אנשים ומשטרה יחשבו שאני טומן פצצה. :roll:
Ben Cohen פורסם מרץ 15, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2006 ומי שמבקר בטרמינל שאלעל מחכים לטיסת המשך בטורונטו יש כתם קפה ליד הפח, הפח שקרוב לעמוד וגם לזכוכית המפרידה, אני עשיתי אותו!!! LOLבואינג 767-200 לפחות EAF היה הרבה יותר טוב מEAJ... מקווה שנהנת פה.... באייזה מקומות ביקרת ? היית ב בברלי הילס ? הייתי מארח אותך חחחחחח.. . אייפה הכתם נימצא ב LAX ? או טרונטו... אם זה ב LAX אני ילך שבוע הבא ואצלם את הכתם... רק שלא ינקו אותו תהיה יותר מדיוק אייפה הכתם שוב ? חחח אני יתחיל כזה לחפש אותו אנשים ומשטרה יחשבו שאני טומן פצצה. :roll: הכתם בטורונטו, וזה איפה שה"חדרון" שאלעל שמים בו את כל הנוסעים שלהם לטיסות המשך או מטורונטו לישראל... אני אסביר בדיוק איפה הכתם נמצא, יש כניסה, פונים בכניסה ימינה, ממשיכים עם הזכוכית שמפרידה, עד שרואים עמוד איפושהו מולכם, וזה עמוד מאוד ספציפי, כי זה עמוד עם פח, פח מחזור אם אני לא טועה... ליד זה אם תתאמצו לראות יש כתם דיי גדול וזה הכתם קפה שאני שפכתי...
Almog Atar פורסם מרץ 15, 2006 דיווח פורסם מרץ 15, 2006 ומי שמבקר בטרמינל שאלעל מחכים לטיסת המשך בטורונטו יש כתם קפה ליד הפח, הפח שקרוב לעמוד וגם לזכוכית המפרידה, אני עשיתי אותו!!! LOLבואינג 767-200 לפחות EAF היה הרבה יותר טוב מEAJ... מקווה שנהנת פה.... באייזה מקומות ביקרת ? היית ב בברלי הילס ? הייתי מארח אותך חחחחחח.. . אייפה הכתם נימצא ב LAX ? או טרונטו... אם זה ב LAX אני ילך שבוע הבא ואצלם את הכתם... רק שלא ינקו אותו תהיה יותר מדיוק אייפה הכתם שוב ? חחח אני יתחיל כזה לחפש אותו אנשים ומשטרה יחשבו שאני טומן פצצה. :roll: הכתם בטורונטו, וזה איפה שה"חדרון" שאלעל שמים בו את כל הנוסעים שלהם לטיסות המשך או מטורונטו לישראל... אני אסביר בדיוק איפה הכתם נמצא, יש כניסה, פונים בכניסה ימינה, ממשיכים עם הזכוכית שמפרידה, עד שרואים עמוד איפושהו מולכם, וזה עמוד מאוד ספציפי, כי זה עמוד עם פח, פח מחזור אם אני לא טועה... ליד זה אם תתאמצו לראות יש כתם דיי גדול וזה הכתם קפה שאני שפכתי... למה להתגאות בזה ? :?
Ben Cohen פורסם מרץ 15, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2006 ומי שמבקר בטרמינל שאלעל מחכים לטיסת המשך בטורונטו יש כתם קפה ליד הפח, הפח שקרוב לעמוד וגם לזכוכית המפרידה, אני עשיתי אותו!!! LOLבואינג 767-200 לפחות EAF היה הרבה יותר טוב מEAJ... מקווה שנהנת פה.... באייזה מקומות ביקרת ? היית ב בברלי הילס ? הייתי מארח אותך חחחחחח.. . אייפה הכתם נימצא ב LAX ? או טרונטו... אם זה ב LAX אני ילך שבוע הבא ואצלם את הכתם... רק שלא ינקו אותו תהיה יותר מדיוק אייפה הכתם שוב ? חחח אני יתחיל כזה לחפש אותו אנשים ומשטרה יחשבו שאני טומן פצצה. :roll: הכתם בטורונטו, וזה איפה שה"חדרון" שאלעל שמים בו את כל הנוסעים שלהם לטיסות המשך או מטורונטו לישראל... אני אסביר בדיוק איפה הכתם נמצא, יש כניסה, פונים בכניסה ימינה, ממשיכים עם הזכוכית שמפרידה, עד שרואים עמוד איפושהו מולכם, וזה עמוד מאוד ספציפי, כי זה עמוד עם פח, פח מחזור אם אני לא טועה... ליד זה אם תתאמצו לראות יש כתם דיי גדול וזה הכתם קפה שאני שפכתי... למה להתגאות בזה ? :? בטעות שפכתי את הקפה בטיסה ללוס אנג'לס ובטיסה חזור חבר שלי אמר לי בוא תראה הנה הכתם שעשית... וזה כזה מגניב, לא יודע למה. בטח ינקו את זה עוד כמה זמן...
HZyoni פורסם מרץ 15, 2006 דיווח פורסם מרץ 15, 2006 ומי שמבקר בטרמינל שאלעל מחכים לטיסת המשך בטורונטו יש כתם קפה ליד הפח, הפח שקרוב לעמוד וגם לזכוכית המפרידה, אני עשיתי אותו!!! LOLבואינג 767-200 לפחות EAF היה הרבה יותר טוב מEAJ... מקווה שנהנת פה.... באייזה מקומות ביקרת ? היית ב בברלי הילס ? הייתי מארח אותך חחחחחח.. . אייפה הכתם נימצא ב LAX ? או טרונטו... אם זה ב LAX אני ילך שבוע הבא ואצלם את הכתם... רק שלא ינקו אותו תהיה יותר מדיוק אייפה הכתם שוב ? חחח אני יתחיל כזה לחפש אותו אנשים ומשטרה יחשבו שאני טומן פצצה. :roll: הכתם בטורונטו, וזה איפה שה"חדרון" שאלעל שמים בו את כל הנוסעים שלהם לטיסות המשך או מטורונטו לישראל... אני אסביר בדיוק איפה הכתם נמצא, יש כניסה, פונים בכניסה ימינה, ממשיכים עם הזכוכית שמפרידה, עד שרואים עמוד איפושהו מולכם, וזה עמוד מאוד ספציפי, כי זה עמוד עם פח, פח מחזור אם אני לא טועה... ליד זה אם תתאמצו לראות יש כתם דיי גדול וזה הכתם קפה שאני שפכתי... אז לא השארת לי אייזה מטמון או סימן ב LAX ...? חבל... הייתי הולך לחפש ולצלם את זה. "המסע אחריי הכתם האבוד"