ifs2003 פורסם מרץ 17, 2006 דיווח פורסם מרץ 17, 2006 שלום הצביע שנבחרה הינה 4X-EKA, אם מישהוא יודע משהוא מיוחד על המטוס אשמח לשמוע. בקשר לפאנל אשמח לעזרה שכן אני לא מתמצא כל כך בפאנל של ה737-800. אם מישהוא יוכל לעזור בפיתוח אשמח מאוד.
Ilan Jonas פורסם מרץ 17, 2006 דיווח פורסם מרץ 17, 2006 אני אומר תארגן כדורגל בחוץ ותעזוב את המחשב לרגע (למי שלא מבין: אני במגדל עובדה עכשיו ומקס בתחנה מתחתי )
Ben Zwebner פורסם מרץ 17, 2006 דיווח פורסם מרץ 17, 2006 לכו על הEKI... בלי כנפונים אבל זה משהו שונה שאין הרבה כמוהו....
Erez Savir פורסם מרץ 17, 2006 דיווח פורסם מרץ 17, 2006 למה לא את כול הצי? זה בכול מקרה לא כול כך הרבה עבודה חוץ מלהחליף את הרישוי ואת הכן נסע. חוץ מEKI שזה קצת יותר מסובך
ifs2003 פורסם מרץ 17, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 17, 2006 אילן יש לנו בעייה, חסר לנו השחקן הראשי ששיחק איתנו אתמול. אם תוכל להוריד פקח אחד אולי נארגן משהוא. מה מיוחד כל כך ב EKI ?
אורח Ofek פורסם מרץ 17, 2006 דיווח פורסם מרץ 17, 2006 צביעה שונה מזאת של שאר מטוסי אלעל (עדיין עם הצביעה של נורת' אמריקן איירליינס)...
ifs2003 פורסם מרץ 17, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 17, 2006 ראיתי, נראה לא משהוא, לא מעניינת פשוט, אולי בהמשך אני יעבוד עליה. ההתלבטות שלי היא בין המטוס אם הכנפונים לבין אלה הרגילים.
Ben Zwebner פורסם מרץ 17, 2006 דיווח פורסם מרץ 17, 2006 ראיתי, נראה לא משהוא, לא מעניינת פשוט, אולי בהמשך אני יעבוד עליה. ההתלבטות שלי היא בין המטוס אם הכנפונים לבין אלה הרגילים. שמע... אין שום הבדל בין הדגם של פוסקי עם או בלי כנפונים מבחינת צביעה. אתה פשוט לוקח טקסטורות לבנות של כנפונים ומוסים אותם לדגם של הכנפונים. כל השאר אותו דבר. וכמו שארז אמר... חוץ מהEKI הכל פחות או יותר אותו צביעה רק עם רישומים שונים. אז אם אתה צובע אלעל כמו שכולם מכירים, אני לא מבין מה ההתלבטות :|
3Dvg פורסם מרץ 17, 2006 דיווח פורסם מרץ 17, 2006 אם אני לא תועה ל EKP יש פס של הכנפונים כך שזה אומר כנפון לבן עם פס כחול למה שלא תתחיל מלצייר את ה EKC ואז תשנה לו את הרישום ותעבוד על ה EKP (שינוי רישום ומספר כן נסע והוספת הכנפונים) בהצלחה
אורח פורסם מרץ 17, 2006 דיווח פורסם מרץ 17, 2006 מבחינת כמות העבודה, לצבע אחד מהם או את שניהם זה עוד 10 דקות (שינוי רישומים). אז אני לא מבין מה ההתלבטות?
ifs2003 פורסם מרץ 17, 2006 מחבר דיווח פורסם מרץ 17, 2006 טוב אני יעבוד על הצביע של מטוס ה737-800 ללא כנפונים.
Brock פורסם מרץ 17, 2006 דיווח פורסם מרץ 17, 2006 ראיתי, נראה לא משהוא, לא מעניינת פשוט, אולי בהמשך אני יעבוד עליה. ההתלבטות שלי היא בין המטוס אם הכנפונים לבין אלה הרגילים. שמע... אין שום הבדל בין הדגם של פוסקי עם או בלי כנפונים מבחינת צביעה. אתה פשוט לוקח טקסטורות לבנות של כנפונים ומוסים אותם לדגם של הכנפונים. כל השאר אותו דבר. וכמו שארז אמר... חוץ מהEKI הכל פחות או יותר אותו צביעה רק עם רישומים שונים. אז אם אתה צובע אלעל כמו שכולם מכירים, אני לא מבין מה ההתלבטות :| לא מדוייק לגמרי. ב4X-EKP ישנה צביעה קטנה על הכנפונים של דגל ישראל, אפשר לשים לב לזה בתמונות טובות http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=5685728
אורח פורסם מרץ 17, 2006 דיווח פורסם מרץ 17, 2006 ראיתי, נראה לא משהוא, לא מעניינת פשוט, אולי בהמשך אני יעבוד עליה. ההתלבטות שלי היא בין המטוס אם הכנפונים לבין אלה הרגילים. שמע... אין שום הבדל בין הדגם של פוסקי עם או בלי כנפונים מבחינת צביעה. אתה פשוט לוקח טקסטורות לבנות של כנפונים ומוסים אותם לדגם של הכנפונים. כל השאר אותו דבר. וכמו שארז אמר... חוץ מהEKI הכל פחות או יותר אותו צביעה רק עם רישומים שונים. אז אם אתה צובע אלעל כמו שכולם מכירים, אני לא מבין מה ההתלבטות :| לא מדוייק לגמרי. ב4X-EKP ישנה צביעה קטנה על הכנפונים של דגל ישראל, אפשר לשים לב לזה בתמונות טובות http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=5685728 ב EKP יש צביעה על הכנפונים משני הצדדים. בפנימי יש את המגן דוד ובחיצוני יש רק את הפס הכחול וכסף. לדיעת הצבעים, דיווחתי על כך עוד כשהוא היה במסוך והצבע היה רטוב.... לא התייחסו וחבל. רן.
3Dvg פורסם מרץ 18, 2006 דיווח פורסם מרץ 18, 2006 ראיתי, נראה לא משהוא, לא מעניינת פשוט, אולי בהמשך אני יעבוד עליה. ההתלבטות שלי היא בין המטוס אם הכנפונים לבין אלה הרגילים. שמע... אין שום הבדל בין הדגם של פוסקי עם או בלי כנפונים מבחינת צביעה. אתה פשוט לוקח טקסטורות לבנות של כנפונים ומוסים אותם לדגם של הכנפונים. כל השאר אותו דבר. וכמו שארז אמר... חוץ מהEKI הכל פחות או יותר אותו צביעה רק עם רישומים שונים. אז אם אתה צובע אלעל כמו שכולם מכירים, אני לא מבין מה ההתלבטות :| לא מדוייק לגמרי. ב4X-EKP ישנה צביעה קטנה על הכנפונים של דגל ישראל, אפשר לשים לב לזה בתמונות טובות http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=5685728 ב EKP יש צביעה על הכנפונים משני הצדדים. בפנימי יש את המגן דוד ובחיצוני יש רק את הפס הכחול וכסף. לדיעת הצבעים, דיווחתי על כך עוד כשהוא היה במסוך והצבע היה רטוב.... לא התייחסו וחבל. רן. לפכות מדובר בשיפצור קטן שלכול מי שיש לו את הידע והיכולת אז זאת ממש לא בעייה, הבעייה העיכרית כאן זה הזכויות יוצרים שצריך לצור קשר עם ירדן על כול פיפס שקורה לפי דעתי תצור צביעה של ה EKP וה-EKC מהסיבה הפשות שאתה יכול להגדיל את החבילה במאמץ של כלום (צביעה של כנפון שלוקחת אוליי שעה וחצי ואני נדיב)
Erez Savir פורסם מרץ 18, 2006 דיווח פורסם מרץ 18, 2006 אם כבר מדברים על כנפונים,לאלעל 744 ELB גם עשו את דגל ישראל על הכנפונים.ראיתי אתמול שהוא עמד בחנייה. לתשומת ליבכם!